Προς το περιεχόμενο

Final Fantasy VII Remake [PS4][PS5]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι και ο Ευαγγελάτος του FF7 έχει τσουλούφια. Δε μου λέτε, στα ιαπωνικά τουλάχιστον θα βγεί; γιατί βλέπω το lip sync είναι αγγλικό; Στα αγγλικά δυστηχώς το cheesyness χτυπάει κόκκινα.

Δημοσ.

Εγω πάντως που πηρα τηλεφωνο ενα καταστημα στα Β.Π. μου ειπαν πως θα παραλαβουν στις 9 του μηνα για να μπορεσουν να τα στειλουν με courier στις 10.
Νομίζω πως δεν θα σπασει το εμπαργκο κυκλοφοριας σε εμας εδω περα, εν αντιθεσει με τις άλλες χωρες.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannisww είπε

Κρίμα,και επίσης το παιχνίδι έχει ένα 45gigs day one patch από ότι είδα από κάποιο άλλο άτομο.

Ο Χριστός, το παιχνίδι το ίδιο κατεβάζουμε; Αν είναι δυνατον.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Angelargi είπε

Ο Χριστός, το παιχνίδι το ίδιο κατεβάζουμε; Αν είναι δυνατον.

Και btw το game θα είναι στα 100 GB μέγεθος   , πάντως αν έχει έρθει πιο νωρίς το παιχνίδι αν δεν το δώσουν πιο νωρίς δεν βλέπω να παίζουμε στις 10 με αυτά που γίνονται με τα couriers τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

45gb patch, και μετά λέμε γιατί σέρνεται το ίντερνετ, γιατί γεμίζουν οι σκληροί κτλπ κτλπ

😑☹️

Επεξ/σία από stelios18120
  • Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, omega said:

Εγω πάντως που πηρα τηλεφωνο ενα καταστημα στα Β.Π. μου ειπαν πως θα παραλαβουν στις 9 του μηνα για να μπορεσουν να τα στειλουν με courier στις 10.
Νομίζω πως δεν θα σπασει το εμπαργκο κυκλοφοριας σε εμας εδω περα, εν αντιθεσει με τις άλλες χωρες.

Μόλις προπαράγγειλα από εκεί.

1 hour ago, giannisww said:

Και btw το game θα είναι στα 100 GB μέγεθος   , πάντως αν έχει έρθει πιο νωρίς το παιχνίδι αν δεν το δώσουν πιο νωρίς δεν βλέπω να παίζουμε στις 10 με αυτά που γίνονται με τα couriers τώρα.

Δεν πρόκειται να παίζουμε στις 10. Καλά θα είναι αν παίζουμε στις 14. Εγώ το αποδέχτηκα. 😛 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Μόλις προπαράγγειλα από εκεί.

Δεν πρόκειται να παίζουμε στις 10. Καλά θα είναι αν παίζουμε στις 14. Εγώ το αποδέχτηκα. 😛 

Εγώ από το console club και βρήκα που είχα δει αυτό το comment ,ναι εκεί μας βλέπω.

3f6f686f6f466824c0128bdad42a80d6.png

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, giannisww said:

Εγώ από το console club και βρήκα που είχα δει αυτό το comment ,ναι εκεί μας βλέπω.

3f6f686f6f466824c0128bdad42a80d6.png

Οι μεταφορικές είναι μπουκωμένες. Άρα απλά περιμένουμε, όπως έχουμε μάθει καλά να κάνουμε αυτόν τον καιρό...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nikos5800 είπε

Μέχρι στιγμής τα πάει πολύ καλά στις βαθμολογίες !!

https://www.metacritic.com/game/playstation-4/final-fantasy-vii-remake

Ας τολμήσει κάποιος για το αντίθετο..

πάντως στο howlongtobeat δε βλέπω και κάποια τρομερή διάρκεια για rpg μιλάμε πάντα.. 

https://howlongtobeat.com/game?id=57686

και από αυτό εγώ καταλαβαίνω τουλάχιστον 3 μέρη ώστε και να εξελιχθεί το γνωστό σε όλους σενάριο, αλλά και ώστε να έχει σαν τελικό προϊόν τη διάρκεια που πρέπει να έχει ένα rpg

πολύ κακή και αδικαιολόγητη η τιμολόγηση ως πλήρες παιχνίδι, από την άλλη μιας και μιλάμε για square περιμένω η τιμή να πέσει πολύ σύντομα και να παραμείνει χαμηλά (ή να παίζει πολύ συχνά σε εκπτώσεις)  

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Aυτος απο το ign ειπε οτι εκανε 33 ωρες,παντως εχω μια απορια,οταν βγει το παρτ 2 θα ξεκιναμε δηλαδη παλι απο λεβελ 1 χωρις ματερια κτλ?

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

Aυτος απο το ign ειπε οτι εκανε 33 ωρες,παντως εχω μια απορια,οταν βγει το παρτ 2 θα ξεκιναμε δηλαδη παλι απο λεβελ 1 χωρις ματερια κτλ?

Το πιο ρεαλιστικό νούμερο είναι πάντα το main and extras

Μικρό και για την ιστορία του ffvii όπως ήδη την ξέρουμε αλλά και μικρό για jrpg που κοστίζει όσο ένα φουλ παιχνίδι

Βέβαια 35 ώρες στη midgar είναι όντως πολλές οπότε υποθέτω ότι θα έχει ψωμί για midgar, από την άλλη όμως πόσο θα μας πάει όλη η ιστορία; Επί 3 ; Επί 4;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...