Προς το περιεχόμενο

Final Fantasy VII Remake [PS4][PS5]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην τελικη ειναι το all time favorite game μου οποτε και σκατα να μου σερβιρουν πανε 20+ χρονια που το ονειρευόμουν.Ισως αυτο απο μονο του να ειναι ενας λογος που οι προσδοκιες ειναι τοσο ψιλά και δυσκολο να ικανοποιηθουν.

Η ταινια παντως για μενα ηταν απόλυτα πιστή στην ατμοσφαιρα του game οποτε ελπιζω πως το demo να ηταν απλα κακη επιλογη.

Μακαρι παντως να εβαζαν, οπως εκαναν στο eesident evil 2 remake , επιλογή για το οριτζιναλ soundtrac.

• Απαντ. 642
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη τους βάζεις ιδεες γιατι τα σκ@τα ερχονται :P Σιγα τις ψηλες προσδοκιες μετα το XV λιγο καλουτσικο να ειναι το "action" συστημα μαχης και πουλαει . Οχι οτι εχω ενθουσιαστει να κοπαναω Χ,Χ,Χ,Χ ,X move / dodge attack  > kaboom special   και δωστου παλι γιατι πρεπει να ειναι "real time"action 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Ρε μάγκες, και απευθύνεται μονο σε όσους έχουμε παιξει το 7 τότε, σας άρεσε? Γιατί πέρα απο τη μουσική (που είναι ίδια) το feeling που βγάζει το πρώτο εδω δεν υπάρχει που-θε-να. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Desmond Kind είπε

Ρε μάγκες, και απευθύνεται μονο σε όσους έχουμε παιξει το 7 τότε, σας άρεσε? Γιατί πέρα απο τη μουσική (που είναι ίδια) το feeling που βγάζει το πρώτο εδω δεν υπάρχει που-θε-να. 

Επιβεβαιώνω, αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι ολικό remake, και ότι άλλα μυαλά τότε οι περισσότεροι, ένα καλό παιχνίδι μας συνέπαιρνε για πλάκα :)

• Moderators
Δημοσ.
10 hours ago, Desmond Kind said:

Σε εμένα έβγαλε συναίσθημα. Όλα είναι πιο smooth, αλλά γενικά το gaming σήμερα έχει γίνει πιο smooth. Το βλέπουμε και σε άλλα remakes (Crash, Spyro κλπ).

Δημοσ.
Στις 13/3/2020 στις 9:23 ΠΜ, Desmond Kind είπε

Απολυτα φυσιολογικο αυτο, ειναι ενα remake δεν ειναι ο αντικαταστάτης του πρωτου. Ειμαι σιγουρος οτι θα μου αρεσει πολυ επισης ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μου δημιουργησει τα ιδια συναισθήματα με το πρωτο, 2 διαφορετικα πραγματα.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως στην εισαγωγη μεχρι το τρενο μου εβγαλε αναλογα συναισθηματα. Μετα σιγουρα καταλαβαινεις οτι ειναι κατι αλλο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου εστειλε mail η SE οτι η deluxe ειναι διαθέσιμη, την τσίμπησα απο εκει αν και δεν εχω ξαναπαρει απο SE store, το βαζω για οποιον θελει.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

Exoυν πει σε πιο σημειο θα τελειωνει?

Midgar αλλα λενε θα εχει αρκετο extra περιεχόμενο δεν θα εχει τη διάρκεια του vanilla.

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Αν το παιχνιδι ηταν ολοκληρωμενο,θα την τιμουσα.

Με το δικιο σου, παμε λιγο σε αχαρτογραφητα νερα σχετικα με την πορεια του παιχνιδιου, αλλα προσωπικα δεν μπορουσα να αντισταθω ειδικα οταν επαιξα το demo και μου εφυγαν ολες οι αμφιβολιες για την ποιοτητα του παιχνιδιού.

• Moderators
Δημοσ.

Ερώτηση κρίσεως. Αν το προπαραγγείλω από ένα μαγαζί σχετικά κοντά στο σπίτι, τι πιθανότητες έχω να το παραλάβω αυθημερόν; Βγαίνει και Παρασκευή το ρ¥μάδι, κάπως πρέπει να περάσει το επόμενο ΣΚ 😛 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Ερώτηση κρίσεως. Αν το προπαραγγείλω από ένα μαγαζί σχετικά κοντά στο σπίτι, τι πιθανότητες έχω να το παραλάβω αυθημερόν; Βγαίνει και Παρασκευή το ρ¥μάδι, κάπως πρέπει να περάσει το επόμενο ΣΚ 😛 

είσαι σίγουρος πως είναι ανοιχτό το μαγαζί που θέλεις να το προπαραγγείλεις; όλα τα καταστήματα του χώρου είναι κλειστά λόγω της καραντίνας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...