aekoupoli Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δοκίμασε κάνεις τον classic χειρισμό? Από ότι λέει είναι με εντολές μάλλον όπως το πάλιο 1
logistoulis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, aekoupoli είπε Δοκίμασε κάνεις τον classic χειρισμό? Από ότι λέει είναι με εντολές μάλλον όπως το πάλιο Είναι καλή η δράση του και ισορροπεί πολύ σωστά μετά skills τη μαγεία και τα items
ADHD Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 ΕΠΟΣ απλα... Ξερει κανεις απο που να παρουμε την deluxe (physical) και να ερχεται σχετικα γρηγορα?? Γιατι στο amazon δεν την βρισκω για καποιο λογο, το SE eshop φοβαμαι μην κανει καμια 15αρια μερες να τη στειλει δεν εχω παρει ποτε απο εκει.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ανατριχιλα στην αρχη. O Μπαρετ ηταν μια χαρα χωρις φωνη στο κλασικο FF7 Θα το παιξω με πιο δυνατα την μουσικη για old school φαση. Ωραιο το HDR. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2020 από Επισκέπτης
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Το παιχνιδι οπτικα ειναι ωραιο και μου αρεσε αρκετα(ισως το αγαπημενο μου κομματι). Και η μουσικη δειχνει να ειναι σε υψηλα επιπεδα αν και δεν πολυ ακουγοταν στο chapter αυτο λογω μαχης. Το ιδιο το συστημα μαχης ευτυχως ειναι βελτιωμενο/αλλαγμενο απο αυτο του 15,αλλα εξακολουθει να ειναι κατωτερο απο το παλιο turn based. Σπασε κατι ακυρα κουτια για να γεμισεις mp εκτος μαχης(wtf) Δεν μπορεις να εχεις τον πληρη ελεγχο ολων των χαρακτηρων μιας και μπορεις να κουμανταρεις μονο 1,ακομα και οταν δινεις εντολη στον αλλο για τα abilities. Τα boss σε υψηλοτερο επιπεδο δυσκολιας θα ειναι απλα meat shields αργοτερα. Κακο ui οταν κερδιζεις εχθρους. Ενα κατεβατο οι πληροφοριες απο το exp,τα αντικειμενα που σου δινει ο εχρθος και το level up. Βασικα στην πρωτη φορα που πηρε level ο Cloud δεν το πηρα καν χαμπαρι.... Το voice acting γενικα δεν με χαλασε τοσο οσο το συστημα μαχης,και ασε που ουτως ή αλλως θα υπαρχει και Γιαπωνεζικο. Και βεβαια στα παραπανω βαζουμε το γεγονος οτι το παιχνιδι αυτο καθαυτο θα ειναι μεχρι το 1/4 περιπου του κανονικου FF7 και φυσικα η αστεια τιμη των 60ευρω. Πολυ μετριες γενικα οι εντυπωσεις απο μενα. Το original FF7 ειναι απο τα αγαπημενα μου αλλα παιζοντας το demo δυστηχως δεν μου δημιουργηθηκε καποιο hype να παιξω το τελικο παιχνιδι,ειδικα μιας και στην ουσια και το κανονικο παιχνιδι δεν θα ειναι καν ολοκληρωμενο(αρα ειχα την ελπιδα να με κερδισει το συστημα μαχης που δεν με κερδισε οσο θα ηθελα). 3
Chocobo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Ακρως απογοητευμένος προσωπικά. Θα ξεκινήσω με το κομμάτι του ηχου.Πολυ soft orchestrated παραλλαγές τον original που ηταν πιο βαρυς ηχος που θύμιζε περισσοτερο βιομηχανικη ζώνη , μεταλο , μηχανες κλπ.Αναφερομαι πολυ συγκεκριμενα για αυτο το κομματι Γενικα ο ηχος σε καπως βαρετα επιπεδα. Ο χειρισμος οκ χωρις κατι φανταχτερο.Η καμερα απο την αλλη με εκνεύρισε πολυ.Μετα τη μαχη με το boss εκει που φευγεις με τον Barret για καποιο λογο αυτος καπου κολλησε(εγω εκανα rush) και ξαφνικα φτανω ψιλα στα σκαλια οπου ειχε κατι εχθρους με λεπιδες στα χερια και καποια turrets με λειζερ.Εκει ουτε που καταλαβαινα που εχει lockαρει η καμερα η που εχει κολλήσει ο barret.Η καμερα αν και δοκιμασα τα settings δεν με ικανοποιησε. Επομενο φαουλ διαλογοι και voice acting.Ποιο tacky πεθαίνεις.Ελπιζω το κανονικο να εχει japanese voice / english subs αλλιώς υπαρχει θεμα. Το χειροτερο για μενα η ατμοσφαιρα.To original ειχε μια μαγεια , ενα μυστήριο σε αυτα τα pre-rendered γραφικα.Η φαντασια σου δουλευε για το τι μπορει να κρυβει μια γωνιά ή οι φουτουριστικες μηχανες που εβλεπες. Πλεον τα γραφικα ειναι top notch και εχεις και full 3d , θα πρέπει με κάποιο τροπο να κανεις compensate το μυστήριο που χανεις απο την ελευθερία.Για μενα ένας τροπος για να το κανεις ειναι να δώσεις πολυ έξτρα υλικό προς εξερεύνηση.Στο demo δεν φανηκε αυτο.Μικροι χώροι χωρίς επιλογές exploration με κατι ακυρα κουτιά απο δω και απο κει. Τελος το interface μπερδεμενο εντως/εκτος μαχης. 1 2
Leo360 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Εγώ ακόμα δε μπορώ να χωνέψω ένα πράγμα: ΓΙΑΤΙ άλλαξαν τις φωνές;;; Advent Children/Complete, Dirge of Cerberus, Crisis Core, Dissidia κλπ κλπ, πέρασαν τόσα χρόνια με συγκεκριμένες φωνές, τις ακούσαμε και στο πρώτο trailer, γιατί η αλλαγή;
theoritikos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Εμένα με χάλασε λίγο το σύστημα μάχης. Είμαι μαθημένος μια ζωή με το turn based στοιχείο της σειράς, που όταν έφτασα στο boss μπερδεύτηκα αρκετά. Δεν βοηθάει που χειρίζεσαι έναν χαρακτήρα τη φορά και η λάθος τοποθέτηση της κάμερας, έκαναν την αναμέτρηση πιο δύσκολη απ'οτι ήταν αρχικά. Αναρωτιέμαι σε δυσκολότερα fights (ή στα weapons) πως θα χειρίζεσαι ένα-ενα τα άτομα στην ομάδα για να τα κερδίσεις
ADHD Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Με την καμερα ειχα θεμα και εγω, τωρα δοκιμαζω διαφορες επιλογες μηπως δεν κανω κατι καλα. Στα αλλα θα διαφωνήσω καθετα το συστημα μαχης εχει potential και σιγουρα δεν θα προτιμούσα ξανα κατι turn-based. Η μουσικη ετσι και ετσι, γνώριμη αλλα έλλειπε μια ενταση και το κλασσικο battle-theme imo. Το AI λιγο περιεργο στον χαρακτηρα που δεν ελεγχεις, δεν ξερω δεν γεμιζε το ATB και το boss φαινοταν να κανει target μονο τον active char. Η τιμη για τετοια ΑΑΑΑ παραγωγη και διαρκεια (φανταζομαι) ειναι μια χαρα μην τρελαθουμε τωρα, εχουμε δωσει 60αρια για 15ωρα single player γεματα set-pieces...
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Εαν το παιχνιδι ηταν ολοκληρωμενο ή εστω το μισο(σαν ιστορια)να ελεγες οτι τα αξιζει τα 60ευρω. Αλλα μιλαμε για σχεδον το 1/4 με 1/5 της ιστοριας του original.... Ουτε καν στον υπολοιπο κοσμο δεν θα μπορεις να βγεις,μονο μεσα στην Midgar θα την βγαλεις. 1
ADHD Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 14 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εαν το παιχνιδι ηταν ολοκληρωμενο ή εστω το μισο(σαν ιστορια)να ελεγες οτι τα αξιζει τα 60ευρω. Αλλα μιλαμε για σχεδον το 1/4 με 1/5 της ιστοριας του original.... Ουτε καν στον υπολοιπο κοσμο δεν θα μπορεις να βγεις,μονο μεσα στην Midgar θα την βγαλεις. Ναι αυτο το θεμα εχει συζητηθεί αρκετά, ευελπιστώ η διάρκεια του να ειναι 30-40 ωρες τουλάχιστον εφοσον εχουν πει οτι θα εχει αρκετο extra περιεχόμενο. Αλλα μιλαμε για το ff vii remake, ενα παιχνιδι που περιμένω ουτε και εγω ξερω ποσα χρονια, οποτε το αν αξιζει η οχι δεν υφίσταται για εμενα θα εδινα 60ε και για το demo..
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ωχ . Εγω ειχα δωσει τοσα για να παρω το τελικα αδιαφορο O μαζι με το carnbuckle demo του ΧV . Οποτε μετα σου λενε δωσε κατι παραπανω αλλα δισκακι και 60 ρι - το original ειχε 4 240 !! . Για ενα παιχνιδι του 1997 που το βρισκεις και τσαμπα και ειναι μεσα στο ps1 classic Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2020 από Mhlogiatros
Raiden5 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να πω οτι εντυπωσιαστικα.... η classic λειτουργία χειρισμού ειναι ότι να ναι η επιλογή δυσκολίας φτάνει μέχρι το normal δεν υπαρχει hard. Το στυλακι τον χαρακτήρων πλην του Cloud δεν μου άρεσε. Οσο για τις μάχες, αυτό το υβρίδιο gameplay ανάμεσα σε action και ολίγον rpg δεν ξέρω κατα ποσο θα με συγκινήσει στην συνέχεια, η πρώτη εντύπωση πάντως δεν ήταν και η καλύτερη. Θεωρώ ότι επρεπε να σεβαστεί περισσότερο τους παλιούς φαν του παιχνιδιού η square και να τους δώσει περισσότερες επιλογές για να το παίξουν οπως το παλιό. Στις 2/3/2020 στις 4:12 ΜΜ, aekoupoli είπε Δοκίμασε κάνεις τον classic χειρισμό? Από ότι λέει είναι με εντολές μάλλον όπως το πάλιο Classic μόνο στα λόγια ειναι....καταρχάς μπορείς να το επιλέξεις μόνο στο easy mode, δεύτερον δεν έχει καμία σχέση με το παλιο classic, εδώ όταν γεμίζει η μπάρα οι χαρακτήρες κάνουν attack μόνοι τους όλη την ώρα αν δεν κάνεις κάποια επιλογή.Δηλαδή μπορείς απλά να αφήσεις κάτω το χειριστηριο και να βλέπεις να νικανε στο αυτόματο. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2020 από Raiden5 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Έπαιξα κι εγώ το demo. Θετικά: Τρελή νοσταλγία στην αρχή, με έπιασαν δάκρυα. Συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια. Όλα τα pre-rendered έχουν αντικατασταθεί φυσικά με full 3D. Μου άρεσε που κράτησαν το στυλ του εσωτερικού του mako reactor όπως ακριβώς ήταν και στο προ 23ετίας παιχνίδι, αλλά με ολοκαίνουρια 3D αντίληψη. Αυτό που αν μπορούσαν τεχνικά θα το είχαν κάνει και το 1997 δηλαδή. Μου άρεσε που είχε λίγο παραπάνω διαλόγους, αρκεί να μην το παρακάνουν στο υπόλοιπο παιχνίδι. Μου άρεσε που είχαν κρατήσει το στυλιστικό επίπεδο ακριβώς το ίδιο, δηλαδή ακόμα και τα κορδελάκια της Jessie και λοιπών στο μέτωπο, οι εχθροί κλπ. Ούτε καν θυμόμουν ότι o Sweeper είχε... σχάρα μπροστά και ανέτρεξα στο παλιό, όπου προς έκπληξή μου διαπίστωσα ότι είχε! Γραφικά. Είναι καλά, όπως αναμενόταν για τίτλο στη δύση της καριέρας του PS4. Το μόνο texture που με χάλασε ήταν αυτό του πατώματος όταν κοιτούσαν προς τα πάνω Cloud και Barret πριν εμφανιστεί το boss του reactor. Του χρόνου στο PC version παίζει να είναι τριπλά καλύτερα βέβαια. Αρνητικά: Κάμερα. Παίζω σε projectorα και θα ήθελα να ήταν πιο μακρινή. Ακόμα και στο distance 3 είναι πολύ κοντά. Ήχος. Ναι δάκρυα, νοσταλγία κλπ, αλλά αν το σκεφτείς αντικειμενικά είναι μέτριος. Αν και αναγκαστικά θα ήταν πιο soft από τα... midi samples του PC version, εντούτοις νομίζω ότι παραείναι soft ακόμα και σε σύγκριση με το παλιό orchestrated soundtrack. Βέβαια αυτό είναι θέμα προσωπικού γούστου. Μάχη. Δεν λέω, το παλαιό σύστημα φαντάζει πλέον απαρχαιωμένο, αλλά μου τη δίνει να μην έχω απόλυτο έλεγχο τι ακριβώς και πότε θα κάνει ο κάθε χαρακτήρας. Το classic mode που βαράνε μόνοι τους θα είναι χρήσιμο για grinding, ενώ δε με χαλάει που δεν πατάω απλά Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ Χ γιατί στο παλιό με έπαιρνε ο ύπνος... Συμπερασματικά, έχουν πετύχει για εμένα έναν άψογο συνδυασμό καινούριου με παλιό (μιλάμε πάντα για το demo). Από τη μία ξέρεις τι θα γίνει, από την άλλη ο τρόπος που παρουσιάζεται είναι εντελώς καινούριος. Δηλαδή ξέρεις ότι θα περάσεις μέχρι και από τον τάδε διάδρομο αλλά ταυτόχρονα είναι σα να μην έχεις ξαναπεράσει. Από μένα και 2 φορές χειρότερο να ήταν θα το έπαιρναν το 60ρικάκι day1 (ποτέ δεν κάνω preorder non-collectible versions), γιατί το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το all-time-best μου από πλευράς νοσταλγίας και όχι τόσο λόγω άρτιου τεχνικού τομέα. Φυσικά μόλις τερματιστεί θα πωληθεί 1
ADHD Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Παιδια το σύστημα μαχης ειναι πολυ καλο απλα θελει συνήθεια μην το ακυρώνετε απο το demo επειδή ξενίζει σε σχεση με το παρελθόν, ειναι μια καλη προσπάθεια να παντρέψουν το παλιο με το καινούργιο, παιξτε αρκετα οταν βγει εξοικειωθείτε με τα mechanics και μετα βγάλτε πόρισμα. Εμενα αυτο που με ανησυχεί ειναι οτι ειδα πολυ corridon/linear gameplay και δεν ξερω πως στο καλο θα κάνουν το open world.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα