logistoulis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Έχει αρκετές αλλαγές στην ιστορία απ' ό,τι φαίνεται. Leviathan πριν φύγεις απ τη Midgar? Sephiroth όχι μόνο σε ανάμνηση? Η μουσική pure nostalgia ❤️ Φοβάμαι μην καταστρέψουν το σενάριο.. Η μουσική με προβληματίζει, αλλά θα περιμένω να την δω στη πράξη Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από logistoulis 1
logistoulis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι στο θέμα του σεναρίου γιατί στο αρχικό 7 το γεγονός ότι ο sephiroth σκάει αρκετά αργά στο παιχνίδι ενώ πιο πριν του έχτιζαν το μύθο του (σφαγή στο shinra building, σφάξιμο του μεγάλου φιδιού στη λίμνη, η αποστολή με τον cloud όταν ήταν στους soldier όπου σου δείχνει πώς σκοτώνει δράκους με ένα χτύπημα κι εσύ είσαι πολύ πιο αδύναμος συγκριτικά) και τελικά σκάει αυτό το πανίσχυρο πλάσμα το όποιο εσύ πρέπει να νικήσεις. Γενικά όμως όλος ο μύθος του sephiroth που κρατάει μέχρι σήμερα βασίζεται σε αυτό το χτίσιμο του χαρακτήρα που γίνεται σταδιακά και δημιουργεί ένα μυστήριο που σου κρατάει για πολλές ώρες το ενδιαφέρον Το να τον εμφανίσουν απευθείας από τη midgar το βρίσκω πολύ κακή κίνηση Ίσως το κάνουν για να τον εμφανίσουν από την αρχή και να μην περιμένουμε χρόνια μέχρι να βγει το δεύτερο μέρος, και πάλι όμως αν είναι να γίνει κάτι πρέπει να γίνει σωστά και η εμφάνιση του τόσο νωρίς είναι μεγάλο λάθος, στην ουσία θα πρόκειται για άλλο παιχνίδι με τελείως διαφορετική ατμόσφαιρα από το αρχικό, αλλά το μεγαλύτερο κακό είναι ότι θα καταστρέψουν το όποιο ενδιαφέρον έχει ο sephiroth ως χαρακτήρας (γιατί κατά τα άλλα δεν έχει και κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον) Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από logistoulis 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Εντάξει αν περιμένουμε μετά καμιά διετία να βγει το part 2 χ€σ€ μέσα... Ελπίζω να μην έχουν αλλάξει τόσο τραγικά το σενάριο και απλά να ήταν teaser για τα επόμενα...
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Θυμαστε τα episodes ; Αμα το πανε σα βραζιλιανικο σιριαλ σε parts θα τους στειλουμε βομβα ....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 45 minutes ago, Mhlogiatros said: Θυμαστε τα episodes ; Αμα το πανε σα βραζιλιανικο σιριαλ σε parts θα τους στειλουμε βομβα .... Το καλύτερο είναι οτι (φυσιολογικά) τα επόμενα parts θα είναι στο PS5. Άρα αναγκαστικά στο τέλος (σε καμία 10ετία το κόβω...) θα πρέπει να έχουμε ένα ενοποιημένο παιχνίδι με όλα τα μέρη διαθέσιμα... Για να δούμε.
logistoulis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Εντάξει αν περιμένουμε μετά καμιά διετία να βγει το part 2 χ€σ€ μέσα... Ελπίζω να μην έχουν αλλάξει τόσο τραγικά το σενάριο και απλά να ήταν teaser για τα επόμενα... Εγώ είδα sephiroth στη midgar, αυτό κρατάω και φυσικά ξενερώνω Εντάξει δεν περιμένω ξεπατηκοσουρα του αυθεντικού, αλλά το συγκεκριμένο είναι πολύ βασικό ατόπημα Έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι θα μπει στο μικροσκόπιο σε υπερβολικό βαθμό επειδή θα το συγκρίνουν με το αυθεντικό και θα ακούσουμε πολλή γκρίνια αδικαιολόγητη πολλές φορές, εγώ αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι μην γίνω κι εγώ γκρινιάρης μην έχοντας τέτοιο σκοπό προκαταβολικά, αλλά αν κάνουν χοντράδες δεν θα αντέξω. Και δεν θα δεχτώ το επιχείρημα ότι είναι ένα άλλο και διαφορετικό παιχνίδι, αν ήταν έτσι ας έβγαζαν το 16, αλλά από τη στιγμή που βγάζουν ξανά το 7 πρέπει σεναριακά τουλάχιστον να είναι το 7 που ξέρουμε Τώρα όσο για τα χρόνια που θα πάρει ακόμα ξεκάθαρη απάντηση δεν έχουμε για το πόσα μέρη θα είναι.. ελπίζω να γίνει το θαύμα και να είναι ένα, το να βγει σε κομμάτια ενώ αλλάζει η γενιά της κονσόλας είναι τελείως άκυρο Ή θα έχουν οι συνέχειες κακά γραφικά ή θα περιμένουμε remaster στο remake έτσι ώστε όταν επισκεπτόμαστε τις αρχικές περιοχές να έχουν τα ίδια γραφικά με τις νέες Επίσης αν το παιχνίδι πρόκειται να είναι timed exclusive, τι θα γίνει θα βγαίνει στο pc το πρώτο μέρος και στην κονσόλα το 2ο ή 3ο; Αυτά είναι αστεία πράγματα, τόσο καιρό περιμέναμε θα έπρεπε να βγει ολόκληρο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, logistoulis said: Εγώ είδα sephiroth στη midgar, αυτό κρατάω και φυσικά ξενερώνω Εντάξει δεν περιμένω ξεπατηκοσουρα του αυθεντικού, αλλά το συγκεκριμένο είναι πολύ βασικό ατόπημα Έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι θα μπει στο μικροσκόπιο σε υπερβολικό βαθμό επειδή θα το συγκρίνουν με το αυθεντικό και θα ακούσουμε πολλή γκρίνια αδικαιολόγητη πολλές φορές, εγώ αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι μην γίνω κι εγώ γκρινιάρης μην έχοντας τέτοιο σκοπό προκαταβολικά, αλλά αν κάνουν χοντράδες δεν θα αντέξω. Και δεν θα δεχτώ το επιχείρημα ότι είναι ένα άλλο και διαφορετικό παιχνίδι, αν ήταν έτσι ας έβγαζαν το 16, αλλά από τη στιγμή που βγάζουν ξανά το 7 πρέπει σεναριακά τουλάχιστον να είναι το 7 που ξέρουμε Τώρα όσο για τα χρόνια που θα πάρει ακόμα ξεκάθαρη απάντηση δεν έχουμε για το πόσα μέρη θα είναι.. ελπίζω να γίνει το θαύμα και να είναι ένα, το να βγει σε κομμάτια ενώ αλλάζει η γενιά της κονσόλας είναι τελείως άκυρο Ή θα έχουν οι συνέχειες κακά γραφικά ή θα περιμένουμε remaster στο remake έτσι ώστε όταν επισκεπτόμαστε τις αρχικές περιοχές να έχουν τα ίδια γραφικά με τις νέες Επίσης αν το παιχνίδι πρόκειται να είναι timed exclusive, τι θα γίνει θα βγαίνει στο pc το πρώτο μέρος και στην κονσόλα το 2ο ή 3ο; Αυτά είναι αστεία πράγματα, τόσο καιρό περιμέναμε θα έπρεπε να βγει ολόκληρο Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και τόσο ο Sephiroth, δεν μου είχε κάνει εντύπωση ούτε τότε που το έπαιζα πρώτη φορά σαν παιδάκι. Αλλά Leviathan τόσο νωρίς; Αυτό δε θέλω να το ζήσω... Γενικά θεωρώ εφικτό να αναβαθμίσουν απλά ανάλυση/textures με κάποιο μελλοντικό update για το PS5 και σε αυτά να πατήσει και το επόμενο part για να επεκτείνει. Από τα καλά του compatiibility που δεν ζήσαμε στις τελευταίες γενιές. Τώρα αν θα θελήσουν να αρμέξουν πάλι, δε θα μου κάνει εντύπωση. Αφού υπάρχουν φανατικοί σαν κι εμάς που θα το πάρουν day1 κι ας είναι πολύ κακό. Κανονικά αφού είναι parts το κάθε παιχνίδι πρέπει να είναι αυτοτελές όμως. Είμαι περίεργος πώς θα το υλοποιήσουν αυτό... Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από GeorgeMan
logistoulis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα έπρεπε να είχαμε περισσότερες πληροφορίες μέχρι τώρα Δε θα πω ότι με ανησυχεί αυτή η σιγή ιχθύος σε κρίσιμες λεπτομέρειες του παιχνιδιού μια ανάσα πριν τη κυκλοφορία (μια χαρά δέχονται όμως τα pre order, γουρούνι στο σακί..) είμαι ψυχολογικά έτοιμος για το χειρότερο Σίγουρα όμως δεν το εκτιμώ που δεν ξεκαθαρίζουν τη κατάσταση Τελοσπαντων, Κυριακή κοντή γιορτή..θα δούμε Εμένα με νοιάζει παρα πολύ το σενάριο πάντως, μιλάμε για ένα τίτλο που με επηρέασε φοβερά ως άνθρωπο (και δεν είμαι ο μόνος), οποιοδήποτε κακό πράγμα πάνω σε αυτό θα με ενοχλήσει πολύ περισσότερο από άλλες περιπτώσεις Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από logistoulis 1
Choutas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Χθες το έβαλα προπαραγγελία. Το παιχνίδι δηλαδή θα τελειώνει με cliffhanger και στην καλύτερη των περιπτώσεων θα περιμένουμε ένα χρόνο για το δεύτερο μέρος; Υπάρχει.μια πάλη μεταξύ.μου κατά πόσο είναι αναγκαίο να παιχτεί σύντομα ή να περιμένω να το παίξω όλο μαζί.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Choutas said: Χθες το έβαλα προπαραγγελία. Το παιχνίδι δηλαδή θα τελειώνει με cliffhanger και στην καλύτερη των περιπτώσεων θα περιμένουμε ένα χρόνο για το δεύτερο μέρος; Υπάρχει.μια πάλη μεταξύ.μου κατά πόσο είναι αναγκαίο να παιχτεί σύντομα ή να περιμένω να το παίξω όλο μαζί. Ποτέ και για κανέναν λόγο προπαραγγελία μη collectors (και αυτό σε εξαιρετικά ειδικές περιπτώσεις). Crowdfunding κάνουμε σε ομαδούλες όχι σε εταιρειούκλες. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από GeorgeMan 2
Choutas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Ποτέ και για κανέναν λόγο προπαραγγελία μη collectors (και αυτό σε εξαιρετικά ειδικές περιπτώσεις). Crowdfunding κάνουμε σε ομαδούλες όχι σε εταιρειούκλες. Αυτό όμως είναι ειδική περίπτωση. Μιλάμε για παιχνίδι που μερικοί το περιμένουν 10 χρόνια κατά τα άλλα ναι συμφωνώ περί προπαραγγελίας.
panagiotis54 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 μηδεν νοημα να προ-παραγγειλεις ενα παιχνιδι στο οποιο η εταιρεια λεει για να το παρεις θα πρεπει να σε απαυτωσω πρωτα Χ αγνωστες φορες και θα κανω χιλιες δυο αλλαγες με ποιος ξερει τι συνεπειες...και χωρις να μας εχει δειξει τιποτα ουσιωδες εως τωρα....την ωρα που μονος σου λες πως θα πρεπει να περιμενεις μετα το " cliffhanger" κανενα χρονο ακομα... ο καθενας κανει με τα λεφτα του οτι θελει...οκ 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 28 minutes ago, Choutas said: Αυτό όμως είναι ειδική περίπτωση. Μιλάμε για παιχνίδι που μερικοί το περιμένουν 10 χρόνια κατά τα άλλα ναι συμφωνώ περί προπαραγγελίας. Day1 purchase, όχι προπαραγγελία. Εκεί θα είναι και την 1η μέρα δε θα πάει κάπου το παιχνίδι. Σιγά μην τους χρηματοδοτήσουμε κιόλας.
dinos234 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν κάποιες φήμες τώρα αν είναι να βγει ένα part και μετα από μήνες η χρόνο το άλλο part άστα να πάνε πόσο μάλλον αν είναι να δώσεις 70€ για το μισό η το 1/3 του παιχνιδιού και μετά αλλά 70 η 140€
Skywalker333 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, dinos234 είπε Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν κάποιες φήμες τώρα αν είναι να βγει ένα part και μετα από μήνες η χρόνο το άλλο part άστα να πάνε πόσο μάλλον αν είναι να δώσεις 70€ για το μισό η το 1/3 του παιχνιδιού και μετά αλλά 70 η 140€ τι εννοείς φήμες; Εχουν πει ξεκαθαρα οτι το παιχνιδι θα ειναι σε τμήματα, απλα δεν εχουν πει πόσα. Λογικά 3 θα είναι, για να πέσει γέρο αρμεγμα, στα κλασσικα πλαίσια της Square
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα