Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 1 hour ago, chrisde said: Παίζει να πάρω ps4 μόνο και μόνο για αυτό! Πόσα θέλετε για τον κολέκτορα?
theoritikos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι η μουσική. 25 χρόνια είχαμε μάθει στην midi ενορχήστρωση , και τώρα που άκουσα το battle theme σε ενορχήστρωση με κανονικά μουσικά όργανα μου ακούγεται κάπως ξένο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 7 hours ago, theoritikos said: Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι η μουσική. 25 χρόνια είχαμε μάθει στην midi ενορχήστρωση , και τώρα που άκουσα το battle theme σε ενορχήστρωση με κανονικά μουσικά όργανα μου ακούγεται κάπως ξένο. Όχι βέβαια, η κανονική ενορχήστρωση υπάρχει από τότε. Midi είχε το τελικό game λόγω περιορισμών χώρου και επεξεργαστικής ισχύος. Μακάρι να βγει επιτέλους με την κανονική μουσική και όχι με μουφοsynthesized. 1
chek2fire Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 για εμάς τις καραβάνες που είχαμε παίξει το πρώτο game και το είχαμε κατευχαριστηθεί το remake του δείχνει αρκετά ενδιαφέρον και μου αρέσει που βλέπουμε ρετουσαρισμένα και πανέμορφες ξανασχεδιασμένες τοποθεσίες. Τώρα ποιο πολύ action είναι και το gameplay θα κριθεί όταν κυκλοφορήσει το game. Για να δούμε. Φυσικά αγορά μόνο όταν βγάλουν όλα τα κομμάτια μαζί 2
Fulgore Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, chek2fire είπε για εμάς τις καραβάνες που είχαμε παίξει το πρώτο game αγορά μόνο όταν βγάλουν όλα τα κομμάτια μαζί Αν ζουμε μεχρι τοτε
Grim Ripper Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Θα βγουν βινύλια με τα soundtrack, πολύ ακριβά θα έλεγα τα έχουν για ένα σετ των 2, το Horizon zero dawn με 4 βινύλια ήταν φθηνότερο.
logistoulis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Θα βγουν βινύλια με τα soundtrack, πολύ ακριβά θα έλεγα τα έχουν για ένα σετ των 2, το Horizon zero dawn με 4 βινύλια ήταν φθηνότερο. Ναι αλλά τη μουσική του horizon δε νομίζω κανένας να θυμάται πώς πάει Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2019 από logistoulis
logistoulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) δεν φαίνεται κακό το gameplay και σίγουρα πιο μαζεμένα τα πράγματα σε σχέση με το αόριστο μπάχαλο του xv αναρωτιέμαι σε knights of round πώς θα είναι το summon Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από logistoulis
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 8 hours ago, logistoulis said: δεν φαίνεται κακό το gameplay και σίγουρα πιο μαζεμένα τα πράγματα σε σχέση με το αόριστο μπάχαλο του xv αναρωτιέμαι σε knights of round πώς θα είναι το summon Ποιά είναι η Aerith;
logistoulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Malthador είπε Ποιά είναι η Aerith; έτσι την έλεγαν στο μιούρικα νομίζω και πολύ φοβάμαι μην τη φάμε κι εμείς έτσι στη μάπα εγώ πάντως δεν ξεχνώ το σωστό, έχω τα ντοκουμέντα Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από logistoulis 1
Bourdoulas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Λυπάμαι αλλά το σωστό είναι Aerith και όχι Aeris 🤣 Εμείς φάγαμε το λάθος στη μάπα πριν χρόνια. Το όνομα της πρέπει να ακούγεται/γράφεται όπως το Earth. Έχει αναφερθεί σε αυτό πολλές φορές ο Nomura. 1 1
logistoulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Λυπάμαι αλλά το σωστό είναι Aerith και όχι Aeris 🤣 Εμείς φάγαμε το λάθος στη μάπα πριν χρόνια. Το όνομα της πρέπει να ακούγεται/γράφεται όπως το Earth. Έχει αναφερθεί σε αυτό πολλές φορές ο Nomura. έχεις δίκιο το είχα ξεχάσει... δε μπορώ αυτό το -Θ- στο τέλος όμως ρε γαμώτο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 12 minutes ago, Bourdoulas said: Λυπάμαι αλλά το σωστό είναι Aerith και όχι Aeris 🤣 Εμείς φάγαμε το λάθος στη μάπα πριν χρόνια. Το όνομα της πρέπει να ακούγεται/γράφεται όπως το Earth. Έχει αναφερθεί σε αυτό πολλές φορές ο Nomura. Πες τα! 10 hours ago, logistoulis said: δεν φαίνεται κακό το gameplay και σίγουρα πιο μαζεμένα τα πράγματα σε σχέση με το αόριστο μπάχαλο του xv αναρωτιέμαι σε knights of round πώς θα είναι το summon Όχι εντελώς κρίμα το action στυλάκι, αλλά χειρίζεται τις ενέργειες μόνο ενός χαρακτήρα ανα στιγμή? 😢
Bourdoulas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Λογικά μπορείς να αλλάξεις ανά πάσα στιγμή χαρακτήρα και να κάνεις ότι action θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα