chek2fire Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 εγώ ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο κάποιοι αναφέρουν ότι είναι και καλά η χειρότερη έκθεση όλων των εποχών. Για να μην τρελαθούμε δλδ σε αυτή την εκθεση ανακοινώθηκε το ένα game μετα το άλλο με τα μισά νέα νήματα ακόμα και σε αυτό εδώ το forum αφορούν νέα games που ανακοινώθηκαν εκεί. Δεν ξέρω αν οι gamer έχουν γίνει τόσο απαιτητικοί πλέον για τα games του η απλά έχουν πάψει να είναι gamer.
ilos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Aπό πλευράς woomen/hypemen και 0 gameplay ανακοινώσεων ίσα ίσα ήταν η καλύτερη e3 ever.😁 2
seithan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 4 hours ago, ilos said: Aπό πλευράς woomen/hypemen και 0 gameplay ανακοινώσεων ίσα ίσα ήταν η καλύτερη e3 ever.😁 τι μου θύμισες!
D.Luffy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Εντάξει, είδαμε gameplay από τόσα 2D indies, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας...
ilos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Εντάξει, είδαμε gameplay από τόσα 2D indies, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας... Εδώ οι θεοί τις Coalition δε δείξαν gears 5 gameplay ενώ δείξαν πέρσι, ανοίγουν beta τον Iούλη και το κυκλοφορούν Σεπτέμβρη.😎 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Έλλειπε η Sony να βλέπαμε κάνα σοβαρό παιχνίδι. Του χρόνου θα είναι δυνατή η Ε3. 2 1
D.Luffy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάντως έχουμε ξεφύγει με το να παρουσιάζονται indies του 10ευρου ως "νέα παιχνίδια" σε κοτζάμ Ε3... Πέρα από μερικά πολύ λίγα διαμαντάκια, σήμερα ο καθένας μπορεί να φτιάξει ένα "concept" με γραφικά NES (έχουμε πήξει με αυτά) και να το πλασάρει ως game. Μα πόση απαξίωση πια? Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από D.Luffy 2
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Καλα δεν ειναι μονο αυτο το θεμα. Το θεμα ειναι οτι ακομα και σε indie μερια,εχουμε βαρεθει να διαβαζουμε συνεχεια για Metroidvania παιχνιδια καθε 3 και λιγο. Επισης για γελια να βλεπεις απο την μια να βγαινει η Samsung(χορηγος βεβαια)και να διαφημιζεις gsync 240hz monitor,και απο την αλλη να βλεπεις την πλειοψηφια των παιχνιδιων να ειναι indie παιχνιδια(που φυσικα ουτε καν υποστηριζουν 240hz). Εγω προσωπικα E3 Pc gaming show δεν ξαναβλεπω ξανα,γιατι και του χρονου τα ιδια χαλια θα ειναι ολως τυχαιως.
D.Luffy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Τα μόνα πραγματικά καλά metroidvania indies που έχω παίξει σε όλο αυτό το σωρό είναι το Axiom Verge, το Steamworld Dig 2 και το Hollow Knight. 1
KilliK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, seithan είπε τι μου θύμισες! Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου τι σου θυμισε;
chek2fire Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 εδώ η λίστα με όλους τους τίτλους που ανακοινώθηκαν στην E3 . Μερικοί από αυτούς μου είχαν περάσει τελείως κάτω από το ραντάρ και έχουν φοβερό ενδιαφέρον όπως το battlewake https://threepixelslab.gr/gaming/49663/ola-paichnidia-gia-pou-anakoinothikan-stin-e3-2019/ 2 1
EverythingYouBelieve Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να παίξουμε τώρα το Fall Guys! Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από EverythingYouBelieve
KilliK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) με προλαβες 😛 οh well, τοτε θα βαλω το μεγαλυτερο crossover στην gaming ιστορια: 😁 Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από KilliK
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα