Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο κάποιοι αναφέρουν ότι είναι και καλά η χειρότερη έκθεση όλων των εποχών. 

Για να μην τρελαθούμε δλδ σε αυτή την εκθεση ανακοινώθηκε το ένα game μετα το άλλο με τα μισά νέα νήματα ακόμα και σε αυτό εδώ  το forum αφορούν νέα games που ανακοινώθηκαν εκεί.  

Δεν ξέρω αν οι gamer έχουν γίνει τόσο απαιτητικοί πλέον για τα games του η απλά έχουν πάψει να είναι gamer. 

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Εντάξει, είδαμε gameplay από τόσα 2D indies, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας...

Εδώ οι θεοί τις Coalition δε δείξαν gears 5 gameplay ενώ δείξαν πέρσι, ανοίγουν beta τον Iούλη και το κυκλοφορούν Σεπτέμβρη.😎

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως έχουμε ξεφύγει με το να παρουσιάζονται indies του 10ευρου ως "νέα παιχνίδια" σε κοτζάμ Ε3... 

Πέρα από μερικά πολύ λίγα διαμαντάκια, σήμερα ο καθένας μπορεί να φτιάξει ένα "concept" με γραφικά NES (έχουμε πήξει με αυτά) και να το πλασάρει ως game. Μα πόση απαξίωση πια?

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2
Δημοσ.

Καλα δεν ειναι μονο αυτο το θεμα. Το θεμα ειναι οτι ακομα και σε indie μερια,εχουμε βαρεθει να διαβαζουμε συνεχεια για Metroidvania παιχνιδια καθε 3 και λιγο.

Επισης για γελια να βλεπεις απο την μια να βγαινει η Samsung(χορηγος βεβαια)και να διαφημιζεις gsync 240hz monitor,και απο την αλλη να βλεπεις την πλειοψηφια των παιχνιδιων να ειναι indie παιχνιδια(που φυσικα ουτε καν υποστηριζουν 240hz).

Εγω προσωπικα E3 Pc gaming show δεν ξαναβλεπω ξανα,γιατι και του χρονου τα ιδια χαλια θα ειναι ολως τυχαιως.

Δημοσ.

Τα μόνα πραγματικά καλά metroidvania indies που έχω παίξει σε όλο αυτό το σωρό είναι το Axiom Verge, το Steamworld Dig 2 και το Hollow Knight. 

• Like 1
Δημοσ.

εδώ η λίστα με όλους τους τίτλους που ανακοινώθηκαν στην E3 . Μερικοί από αυτούς μου είχαν περάσει τελείως κάτω από το ραντάρ και έχουν φοβερό ενδιαφέρον όπως το battlewake

https://threepixelslab.gr/gaming/49663/ola-paichnidia-gia-pou-anakoinothikan-stin-e3-2019/

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με προλαβες 😛

οh well, τοτε θα βαλω το μεγαλυτερο crossover στην gaming ιστορια: 😁

Επεξ/σία από KilliK

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...