Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, dimitris21gr είπε

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω σε τι χειροκτροτάει ο κόσμος κάθε μισό λεπτό που σταματάνε οι ομιλητές...

Eπαγγελματίες χειροκροτητές, πήγαν να βγάλουν μεροκάματο.

Πολύ μεστή η παρουσίαση παιχνιδιών στο PC Gaming Show, xωρις ουρλιαχτά και καραγκιοζιλικια. Ωραιος τόνος και η συμπαρουσιάστρια.

Επεξ/σία από Anuminas
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

@chek2fire πολύ ενθουσιασμός λες και είσαι παρουσιαστής επί πληρωμή, ένα thread άνοιξες dude chill :D Προσωπικά παραμένει τραγική η Ε3 και τα άτομα που μιλάνε στην σκηνή  9/10 είναι για μπάτσες, ειδικά του PC gaming ήταν κουραστικό af.

προσωπικά βρήκα σε όλες τις παρουσιάσεις αρκετά game που μου άρεσαν και μερικά που με ενθουσίασαν. τι να κάνουμε αυτή είναι η τρέλα μου το gaming σε gaming forum γράφω τι περίμενες να γκρινιάζω μόνο?

Σήμερα κατα τις 7 είναι η παρουσίαση της nintendo και εκεί περιμένουμε με ενδιαφέρον το θα πούνε

• Like 1
Δημοσ.

Όπως την βρίσκει ο καθένας απλά αδυνατώ να ενθουσιαστώ εύκολα από gameplay ποσο μάλλον από pre-rendered που ρίξαμε φέτος. Επίσης είχα μια ελπίδα ότι η Rockstar θα ανακοίνωνε το RDR2 για pc αλλα μπα...

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, chek2fire είπε

σε gaming forum γράφω

Τελευταια φορα που τσεκαρα,το Insomnia ηταν τεχνολογικο forum και οχι gaming :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Επίσης είχα μια ελπίδα ότι η Rockstar θα ανακοίνωνε το RDR2 για pc αλλα μπα...

To ανακοινώσει δεν το ανακοινώσει, το ιδιο και αυτό:P

Σιγά μην κάτσουμε και στα τέσσερα που λέει και ο καμένος και προσωπικά δεν έχω καμια διάθεση να παιξω παιχνίδι τους. Περιμένω και ανυπομονώ για αλλα πράματα οπως Baldurs Gate III (πιο αναμενομενο rpg) ή Cyberpunk 2077 και ως φιλος της σειράς Shenmue, το Shenmue III.

Επεξ/σία από Anuminas
  • Like 1
Δημοσ.

Καλά ας βγει για PC το rdr2 με 60fps και enhanced visuals και μετά ελάτε να μου πείτε άμα σας έχει μείνει χαρτομάντιλο από το κλάμα :D Ακόμα καλύτερο open-world δεν έχει βγει, όσοι τα λένε αυτά απλά δεν το έχουν παίξει, no offence, εκτος άμα δεν είναι το είδος του γούστου σας τότε απλά πάσο.

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Καλά ας βγει για PC το rdr2 με 60fps και enhanced visuals και μετά ελάτε να μου πείτε άμα σας έχει μείνει χαρτομάντιλο από το κλάμα :D 

Όχι, οι αλλεργίες είναι. Ναι, αυτό. :P;) 

Δημοσ.

Square έδειξε τα προβλεπόμενα, Ubisoft έπεσε κλάμα από την βαρεμάρα. Watch Dogs μόνο που γίνεται μια προσπάθεια και με επιφύλαξη.

Η Nintendo κινήθηκε επίσης σχετικά μέτρια αλλά το έσωσε στο τελευταίο τέταρτο. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilos είπε

Θα πέσει πολύ qq μέχρι να κραφτάρουμε σοβαρό master rank gear.😁

το καλυτερο content που ειδα στην Ε3 ηταν το Iceborne, θα πεσουν τσιμεντα με Tigrex :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...