Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Αστεία Ε3..Πάλι αρπαχτές είδαμε, βγάλτε linear SP games καραγκιόζηδες. 5
Anuminas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, dimitris21gr είπε Πραγματικά δεν καταλαβαίνω σε τι χειροκτροτάει ο κόσμος κάθε μισό λεπτό που σταματάνε οι ομιλητές... Eπαγγελματίες χειροκροτητές, πήγαν να βγάλουν μεροκάματο. Πολύ μεστή η παρουσίαση παιχνιδιών στο PC Gaming Show, xωρις ουρλιαχτά και καραγκιοζιλικια. Ωραιος τόνος και η συμπαρουσιάστρια. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από Anuminas 1
chek2fire Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε @chek2fire πολύ ενθουσιασμός λες και είσαι παρουσιαστής επί πληρωμή, ένα thread άνοιξες dude chill Προσωπικά παραμένει τραγική η Ε3 και τα άτομα που μιλάνε στην σκηνή 9/10 είναι για μπάτσες, ειδικά του PC gaming ήταν κουραστικό af. προσωπικά βρήκα σε όλες τις παρουσιάσεις αρκετά game που μου άρεσαν και μερικά που με ενθουσίασαν. τι να κάνουμε αυτή είναι η τρέλα μου το gaming σε gaming forum γράφω τι περίμενες να γκρινιάζω μόνο? Σήμερα κατα τις 7 είναι η παρουσίαση της nintendo και εκεί περιμένουμε με ενδιαφέρον το θα πούνε 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Όπως την βρίσκει ο καθένας απλά αδυνατώ να ενθουσιαστώ εύκολα από gameplay ποσο μάλλον από pre-rendered που ρίξαμε φέτος. Επίσης είχα μια ελπίδα ότι η Rockstar θα ανακοίνωνε το RDR2 για pc αλλα μπα...
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 16 λεπτά πριν, chek2fire είπε σε gaming forum γράφω Τελευταια φορα που τσεκαρα,το Insomnia ηταν τεχνολογικο forum και οχι gaming
Anuminas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Επίσης είχα μια ελπίδα ότι η Rockstar θα ανακοίνωνε το RDR2 για pc αλλα μπα... To ανακοινώσει δεν το ανακοινώσει, το ιδιο και αυτό Σιγά μην κάτσουμε και στα τέσσερα που λέει και ο καμένος και προσωπικά δεν έχω καμια διάθεση να παιξω παιχνίδι τους. Περιμένω και ανυπομονώ για αλλα πράματα οπως Baldurs Gate III (πιο αναμενομενο rpg) ή Cyberpunk 2077 και ως φιλος της σειράς Shenmue, το Shenmue III. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από Anuminas 1
Tobajara Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Όσο και να θέλω να δω το Horizon: New Dawn και τα Red Dead Redemption, θα είναι περσινά ξινά σταφύλια όταν βγουν.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Καλά ας βγει για PC το rdr2 με 60fps και enhanced visuals και μετά ελάτε να μου πείτε άμα σας έχει μείνει χαρτομάντιλο από το κλάμα Ακόμα καλύτερο open-world δεν έχει βγει, όσοι τα λένε αυτά απλά δεν το έχουν παίξει, no offence, εκτος άμα δεν είναι το είδος του γούστου σας τότε απλά πάσο. 4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Καλά ας βγει για PC το rdr2 με 60fps και enhanced visuals και μετά ελάτε να μου πείτε άμα σας έχει μείνει χαρτομάντιλο από το κλάμα Όχι, οι αλλεργίες είναι. Ναι, αυτό.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Άμα μπορείς να mod-άρεις κιόλας το RDR 2, θα γίνει πανικός. 1
kti23 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Square έδειξε τα προβλεπόμενα, Ubisoft έπεσε κλάμα από την βαρεμάρα. Watch Dogs μόνο που γίνεται μια προσπάθεια και με επιφύλαξη. Η Nintendo κινήθηκε επίσης σχετικά μέτρια αλλά το έσωσε στο τελευταίο τέταρτο.
ilos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 11 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Θα πέσει πολύ qq μέχρι να κραφτάρουμε σοβαρό master rank gear.😁
panther_512 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Η Νιντεντο είχε με διαφορά την πιο πλούσια παρουσίαση στη φετινή Ε3. 2
najinblue3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, ilos είπε Θα πέσει πολύ qq μέχρι να κραφτάρουμε σοβαρό master rank gear.😁 το καλυτερο content που ειδα στην Ε3 ηταν το Iceborne, θα πεσουν τσιμεντα με Tigrex
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα