Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, chek2fire είπε

Γενικά αδιάφορη η παρουσίαση της bethesda εκος από το Ghostwire tokyo που έσωσε κάπως την κατάσταση.

Μιλάς για το pre-rendered trailer η δείξαν gameplay?!

25 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Σήμερα δεν έχουμε και PC conference;

Yap!

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.

Μιλάω γενικά για την παρουσσιάση της Ikumi Nakamura και φυσικά για το trailer που όπως και να έχει είναι φοβερό. Τώρα για gameplay δεν είδαμε τπτ όπως δεν έχουμε δει στα περισσότερα game που "παρουσιάστηκαν" στην Ε3

D8ru27QXkAAwrf_.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Τι χάλι ήταν αυτή η συνέντευξη της ubisoft. Ρηχά παιχνίδια με τις μισές ανακοινώσεις να είναι για DLCS. Απλά απαράδεκτη. Και τι έγινε που στο νέο watch dogs μπορείς να παίζεις με όλους τους χαρακτήρες; Σιγά τα αυγά. Πάλι μια από τα ίδια είναι. Που είναι ένα splinder cell, ένα prince of persia? Ένα παιχνίδι με αρχή μέση και τέλος?? 

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω σε τι χειροκτροτάει ο κόσμος κάθε μισό λεπτό που σταματάνε οι ομιλητές...

Δημοσ.

Κλασσικα οι εταιρειες εβαλαν δικους τους(αλλοι λενε για υπαλληλους,αλλοι για πληρωμενο κοσμο)για να φωναζουν με το παραμικρο.

Εδω βαραγαν παλαμακια χτες με το Fallout76:lol:

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω σε τι χειροκτροτάει ο κόσμος κάθε μισό λεπτό που σταματάνε οι ομιλητές...

Δεν έχεις ακούσει τον όρο wooman?😎

Τους καλύτερους τους είχε η bugthesda, πραγματικά αδυνατούσα να διακρίνω αν είναι όντως υστερικοί ή εξαιρετικά προπονημένοι.

Δημοσ.

H παρουσιάση της ubisoft. Αρκετά ενδιαφέρον τον νέο watch dog και που μπορείς πλέον να παίξεις με οποιοδήποτε χαρακτήρα υπάρχει στον κόσμο του. Μου άρεσε αρκετά το gameplay. Μου άρεσε και το roller champion. Δείχνει φοβερά ενδιαφέρον online game.  Τέλος είδαμε και ένα teaser από ένα νέο game τους στα πρότυπα του zelda. 

Δημοσ.

από όσα έχω δει νομίζω ότι η παρουσιάση της square μπορεί να είναι και η καλύτερη μέχρι στιγμής της Ε3. To avengers που δείχνουν  μόλις τώρα είναι απλά απίστευτα όμορφο. 

Δημοσ.

@chek2fire πολύ ενθουσιασμός λες και είσαι παρουσιαστής επί πληρωμή, ένα thread άνοιξες dude chill :D Προσωπικά παραμένει τραγική η Ε3 και τα άτομα που μιλάνε στην σκηνή  9/10 είναι για μπάτσες, ειδικά του PC gaming ήταν κουραστικό af.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, chek2fire είπε

από όσα έχω δει νομίζω ότι η παρουσιάση της square μπορεί να είναι και η καλύτερη μέχρι στιγμής της Ε3. To avengers που δείχνουν  μόλις τώρα είναι απλά απίστευτα όμορφο. 

Ωραία cutscenes, λογικό με τόσο budget ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ VOICE ACTORS. 😎

0 gameplay κλασικά, ο κοινός παρανομαστής σε όλες τις παρουσιάσεις της E3 φέτος.

Κρατάω μόνο ότι θα έχει free dlc και 0 micro transactions.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ilos είπε

0 gameplay

Τουλάχιστον δεν μας δείχνουν μούφα videos τίγκα στο πρόλογο που όταν κάνουν release είναι πιο downgraded και από τον βαθμό του απολυτηριου μου (10.1 :P ) :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...