Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια και δεν υπάρχει σχετικό νήμα είπα να ανοίξω ένα για να συζητάμε για ότι παρουσιάζεται στην μεγαλύτερη gaming έκθεση του κόσμου.

Χθές είχαμε την παρουσίαση της ΕΑ και αυτό που ξεχώρισε σε αυτήν για μένα είναι το νέο star wars game που δείχνει φοβερό. Εχουμε να δούμε καλό star wars game από την εποχή που η Bioware ήταν ένα rpg gaming studio και έφτιαχνε rpg game :P

Σήμερα είχαμε την παρουσιάση της Micrososft και πλέον έχουμε το xbox game pass στο pc που με ενα μικρό αντίτιμο έχουμε κάθε μήνα κάποια free game με εντυπωσιακή μεγάλη λίστα.

Είπαν και λίγα πράγματα για την νέα του cloud υπηρεσία αν και μάλλον θα αποκαλυφθούν περισσότερα αργότερα και δείχνει η microsoft να μην στοχεύει σε αυτό τον τομέα πάρα πολύ σε αντίθεση με ότι είδαμε από την google με το stadia 

Tα game που βρήκα φοβερά ενδιαφέρον είναι το Blair witch

το the outer world από ένα από τα αγαπημένα μου gaming studio την obisidian

το 12 minutes δείχνει φοβερό σαν ιδέα 

φυσικά το tales of arise που το περιμένω πως και πως

και τέλος μου άρεσε και η ιδέα με το minecraft και το νέο game που ετοιμάζουν

Εχουμε παρουσιάσεις και σήμερα αργά το πρωί ξημερώματα

• Like 6
Δημοσ.

Γελάει ο κόσμος με τα mobile games της Bethesda, αλλά και με το ότι πλασάρουν ως σούπερ-καινοτόμο και συγκλονιστικό νέο feature του Fallout 76 την εισαγωγή NPCs ΚΑΙ DIALOGUE TREES.

Γέλιο εις διπλούν επίσης με το ότι ζητάνε unironically να βάλουν "δράκους παντού".

• Like 1
Δημοσ.

εγώ περίμενα να μας δείξουν τουλάχιστον κάτι και από το eder scroll και όχι το online. Γενικά αδιάφορη η παρουσίαση της bethesda εκος από το Ghostwire tokyo που έσωσε κάπως την κατάσταση.

Παρουσιάσαν και αυτοί το δικό τους streaming app.

Τώρα σε άλλο σημείο της έκθεσης έγινε και η παρουσιάση ενός trailer του final fantasy 7 

όπως βλέπουμε οι μάχες είναι τελείως action :P lol

πάει το γμσ και αυτό :D 

• Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, chek2fire said:

εγώ περίμενα να μας δείξουν τουλάχιστον κάτι και από το eder scroll και όχι το online. Γενικά αδιάφορη η παρουσίαση της bethesda εκος από το Ghostwire tokyo που έσωσε κάπως την κατάσταση.

Παρουσιάσαν και αυτοί το δικό τους streaming app.

Τώρα σε άλλο σημείο της έκθεσης έγινε και η παρουσιάση ενός trailer του final fantasy 7 

όπως βλέπουμε οι μάχες είναι τελείως action :P lol

πάει το γμσ και αυτό :D 

PS4 exclusive αυτό, μην το βάζεις εδώ και ζηλέψουν οι μη κάτοχοι PS 😛 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GeorgeMan είπε

PS4 exclusive αυτό, μην το βάζεις εδώ και ζηλέψουν οι μη κάτοχοι PS 😛 

αν είναι να το βγάλουν τελείως action ας το κρατήσουν για το playstation  

• Moderators
Δημοσ.
Just now, chek2fire said:

αν είναι να το βγάλουν τελείως action ας το κρατήσουν για το playstation  

100% στανταράκι αυτό. Στην αρχή κι εγώ έβγαζα σπυράκια με το action πχ του FFXV, αλλά τελικά συνηθίζεται.
Μην περιμένεις 2020 να αράζεις επιλέγοντας κινήσεις, όχι στο Final...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GeorgeMan είπε

100% στανταράκι αυτό. Στην αρχή κι εγώ έβγαζα σπυράκια με το action πχ του FFXV, αλλά τελικά συνηθίζεται.
Μην περιμένεις 2020 να αράζεις επιλέγοντας κινήσεις, όχι στο Final...

η διαφορά είναι ότι το ff7 δεν ήταν action αλλά pure turn based 

• Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, chek2fire said:

η διαφορά είναι ότι το ff7 δεν ήταν action αλλά pure turn based 

Ήταν... 😜 Αλλά ας το συνεχίσουμε στο νέο εκεί νήμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Ήταν... 😜 Αλλά ας το συνεχίσουμε στο νέο εκεί νήμα. 

οκ ήδη "κράζω" το game και εκεί. Επειδή αυτό το νήμα είναι γενικά generic για την Ε3 δεν μπορεί να μην αναφέρουμε λίγα λόγια για κάποιο game που μας έκανε εντύπωση ακόμα και αν δεν είναι στη κατηγορία για pc η ακόμα και αν ήδη έχει νήμα στο forum.

Τώρα για το ff7 νομίζω ότι θα βγεί σίγουρα και για pc μη πω και για nintendo.

Για να ξαναγυρίσουμε στην E3 σήμερα έχουμε παρουσιάση ubisoft και square enix.  Ξεκινάνε στις 10 το βράδι 

Επεξ/σία από chek2fire
Δημοσ.

λιγο μαπα η E3 μεχρι στιγμης,απο Beth το Ghostwire μου κινησε τις εντυπωσεις αντε και το Deathloop. Αλλα και στην MS παλι τα highlights  ηταν Ori και Cyberpunk που τα ειδαμε ολα περσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...