Chocobo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 CD Project Red , cyberpunk theme + Keanu Reeves. Δεν έχω κάνει ποτέ μου pre order παιχνίδι.Αυτή θα είναι η πρώτη φορά. Φυσικά σκόπευω να το κάνω για το εν λόγω παιχνίδι ούτως ή άλλως ασχέτως K.Reeves καθώς λάτρεψα το Witcher οπότε θα είναι σαν ένα ευχαριστώ για την εταιρία.Aπλά το ότι έβαλαν και τον Keanu Reeves όμως στο πακέτο μου δίνει ακόμα ένα λόγο. Εύχομαι ο τίτλος να είναι όντως καλός και να μου θυμίσει λίγο αυτή την αίσθηση cyberpunk σκηνικού που είχε το Deus Ex (2000) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexaras1991 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Αθάνατος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, Abudi είπε Ωραίο, αλλά νομίζω πως η ρώσικη έκδοση είναι πιο αντιπροσωπευτική του παιχνιδιού Το δικό μας είναι το καλύτερο από θέμα editing, αλλά με αυτό έχω πάθει πλάκα χαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aelMpiniadis24 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Το κερασάκι στην τούρτα ηταν ο Keanu!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggelhsva Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 11 ώρες πριν, Lied είπε Θα το παρω απο GOG για το support στην CDPR Και DRM-free βεβαίως βεβαίως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yonah Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 EA, πούλα τα δικαιώματα του Mass Effect στην CDPR plox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Cyberpunk 2020 creator Mike Pondsmith took to Reddit to respond to the critics (SJW’s) "Who the (bleep) do YOU think you are to tell ME whether or not MY creation was done right or not?" 💪 Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από DJTaurus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα