polemikos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Ένα από τα παιχνίδια που ξεχώρισαν στην παρουσίαση της Microsoft στην Ε3 2019 είναι χωρίς αμφιβολία το Cyberpunk 2077 με το οποίο μάλιστα η εταιρεία είχε κλείσει την περσινή της παρουσίαση. Ένα χρόνο μετά, μαθαίνουμε περισσότερα για το παιχνίδι μέσα από το νέο trailer που δε διακρίνεται για το gameplay, ενώ μαθαίνουμε ότι αυτό πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου 2020 για Xbox One, PlayStation 4 και PC. Το στοιχείο που προκάλεσε τις περισσότερες εντυπώσεις πάντως ήταν η παρουσία του ηθοποιού Keanu Reeves στο παιχνίδι στο ρόλο του Mr Fusion, με το δημοφιλή ηθοποιό να βρίσκεται και στη σκηνή συναντώντας τις επευφημίες του κοινού που είχε κατακλύσει το Microsoft Theatre στο Λος Άντζελες. Έχοντας ξεκινήσει την ανάπτυξη του παιχνιδιού από το 2013, η CD Projekt Red έχει δημιουργήσει όπως όλα δείχνουν ένα παιχνίδι πρώτου προσώπου που θα ξεχωρίζει για την αισθητική του η οποία είναι εμπνευσμένη από το Blade Runner, αλλά και έναν κόσμο που δεν θα εκτείνεται μόνο οριζοντίως αλλά και καθέτως, διαθέτοντας πρωτόγνωρο ύψος και ακόμα μεγαλύτερη πολυπλοκότητα. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Μονο και μονο για Keanu ετσι να ξεφύγουμε λιγο απο την σαπίλα . pre-order. 17 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGrisGrisMan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AeonBeliever Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tokyo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Σαν τρελοί εκαναν όλοι με το που ανέβηκε στη σκηνή ο τύπος. Γενικότερα Είναι Θεός Ο Τύπος 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AliasAndrew Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 NERDGASM!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannakos83 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Ours ... edition .... 18 4 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eemix Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Giannakos83 είπε Ours ... edition .... .........!!!! Ξεκινάει με το σπίτι μου!!!........... Η αλήθεια είναι ότι θέλω να τα σπάσω όλα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Και εξαιρετικός άνθρωπος.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isamael Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Θα λυγίσω για το preorder μου φαίνεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EuphangeL Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, Giannakos83 είπε Ours ... edition .... 10/10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannakos83 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 21 minutes ago, Isamael said: Θα λυγίσω για το preorder μου φαίνεται.. Ετοιμος είμαι...! Εξήντα ευρώ ομως γαμώτο στο steam...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 22 λεπτά πριν, Giannakos83 είπε Ετοιμος είμαι...! Εξήντα ευρώ ομως γαμώτο στο steam...! Θα το παρω απο GOG για το support στην CDPR 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannakos83 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 1 minute ago, Lied said: Θα το παρω απο GOG για το support στην CDPR Χμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα