Tokyo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, Ripper1986 είπε Το forza που το έχετε κάνει το μέτρο σύγκρισης και μας έχετε πρήξει τα ουμπαλα σόρρυ κιόλας τρέχει στα 8κ με 200% resolution scale από 4κ με Vega 56 τον 250 ευρώ πλέον. Δεν θέλετε να καταλάβετε τι σας λέμε με τίποτα. Που κολλάει αυτό; Με ρώτησε αν έχω δει 4k και του είπα πως έχω δει εφόσων έχω το Forza. Η διαφορά είναι ότι εδωσα 3 κατοσταρικα και μπορώ και το παίζω 4κ και εσύ πρέπει να δώσεις 250 για την Vega μόνο χωρίς το υπόλοιπο πισι και το λες και με χαρά; #facepalm Επόμενος κλαψας παρακαλώ
ihusa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 καμια κονσολα και ιδιετερα το xbox one x (την αναφερω εως την ποιο δυνατη για τωρα φυσικα) δεν μπορει να πεξει παιξει games σε ultra settings.....οπως τα pc... ολα τα settings σε κονσολες ειναι custom και κατεβασμενα...και φυσικα στα 30 fps lock στα ποιο πολλα παιχνιδια.. σαφως οι κονσολες εχουν κανει αλματα (και εγω συγγεκριμενα εχω χβοχ one) και το εχω χαρει απιστευτα για τα λευτα του...αλλα δεν συγκρινωνται με τα pc
Ripper1986 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, Tokyo είπε Που κολλάει αυτό; Με ρώτησε αν έχω δει 4k και του είπα πως έχω δει εφόσων έχω το Forza. Η διαφορά είναι ότι εδωσα 3 κατοσταρικα και μπορώ και το παίζω 4κ και εσύ πρέπει να δώσεις 250 για την Vega μόνο χωρίς το υπόλοιπο πισι και το λες και με χαρά; #facepalm Επόμενος κλαψας παρακαλώ Μιλάς υποτιμητικά ενώ προσπαθούμε να σε κάνουμε να καταλάβεις τι πράγμα σου λέμε, δεν πειράζει, κράτα δάδα την κονσόλα και φόρα παροπιδες. Τι να σου πω. 1
Ryzenlake Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, Tokyo είπε Που κολλάει αυτό; Με ρώτησε αν έχω δει 4k και του είπα πως έχω δει εφόσων έχω το Forza. Η διαφορά είναι ότι εδωσα 3 κατοσταρικα και μπορώ και το παίζω 4κ και εσύ πρέπει να δώσεις 250 για την Vega μόνο χωρίς το υπόλοιπο πισι και το λες και με χαρά; #facepalm Επόμενος κλαψας παρακαλώ Με τη VEGA το παίζει σε 8k όμως To υπόλοιπο PC είναι αυτό που πήρε για να κάνει τις υπόλοιπες δουλείες του, σαν αυτό που έχεις και εσυ. Το αγόρασε με τα λεφτά που έδωσες για να πάρεις το αρχικό xbone Σταματήστε την τρεμούρα με το κόστος, το PC gaming σε console settings είναι αρκετά φτηνότερο της κονσόλας. Τα έχουμε πεί πολλάκις, κρίμα είναι τα ίδια και τα ίδια. Βρείτε άλλο θετικό αν θέλετε με το ζόρι να πείσετε τους εαυτούς σας οτι κάνατε καλή επιλογή. 1
NickTG Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 minutes ago, Ryzenlake said: To υπόλοιπο PC είναι αυτό που πήρε για να κάνει τις υπόλοιπες δουλείες του, σαν αυτό που έχεις και εσυ. Κάτι που δεν ισχύει απόλυτα βέβαια αφού αυτό μπορεί να είναι ένα laptop, ένα tablet, ένα PC που δεν χωράει καν κανονική κάρτα μέσα, ένας core2duo με 4GB RAM. Ποιες είναι αυτές οι δουλειές που απαιτούν ένα PC που κατά τα άλλα είναι έτοιμο να δεχτεί μια Vega? Και όχι, δεν είναι θέμα υποστήριξης των κονσολών, άλλωστε μόλις πριν λίγες μέρες πήρα και καινούρια κάρτα γραφικών, όμως δεν έχουν όλοι ένα τέτοιο έτοιμο PC. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από NickTG 1
Ryzenlake Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, NickTG είπε Κάτι που δεν ισχύει απόλυτα βέβαια αφού αυτό μπορεί να είναι ένα laptop, ένα tablet, ένα PC που δεν χωράει καν κανονική κάρτα μέσα, ένας core2duo με 4GB RAM. Ποιες είναι αυτές οι δουλειές που απαιτούν ένα PC που κατά τα άλλα είναι έτοιμο να δεχτεί μια Vega? Laptop και PC παίρνεις εξωτερικό κουτάκι και βάζεις κάρτα. Τα έχουμε ξαναπεί, μη τα ξαναλέμε. Ο PC gamer έχει PC, γιαυτό και λέγεται PC gamer. Έστω και σε PC του 2009 με mid range CPU βάζεις vega και παίζεις forza σε 8k. Όσο ο console gamer αγοράζει κονσόλες (ps3 / ps4 / ps4 pro) o PC gamer αναβαθμίζει το PC του. Εδώ στο γραφείο που τρέχουμε office και browser i5 2400 έχουμε. Ο οποιός προφανώς τρέχει τα πάντα πολύ καλύτερα από τις κονσόλες. 9 λεπτά πριν, NickTG είπε Και όχι, δεν είναι θέμα υποστήριξης των κονσολών, άλλωστε μόλις πριν λίγες μέρες πήρα και καινούρια κάρτα γραφικών, όμως δεν έχουν όλοι ένα τέτοιο έτοιμο PC. Τέσπα, εγώ λέω ότι το PC gaming είναι φτηνότερο από το console gaming ceteris paribus. Ο λόγος ο εξής απλός, όταν αγοράζει ο console gamer ολόκληρη κονσόλα ο PC gamer απλά αγοράζει κάρτα των 150-300€, πολύ πιθανόν χωρίς να άλλαξει τίποτα άλλο. Έχω βαρεθεί να βλέπω κονσολάδες να προσπαθούν να πείσουν για την επιλόγη τους αναφέροντας συνεχώς τις 2 ίδιες καραμέλες, ενώ και οι 2 είναι λάθος. Είτε για το κόστος θα σου πουν είτε για τα exclusives. Αν με το ζόρι πρέπει να δικαιολογησέτε την αγορά αυτή (εγώ λέω δεν χρειάζεται, αλλά τους βλέπω να προσπαθούν), προτείνω να βρείτε άλλο λόγο μιας και το PC είναι φτηνότερο και έχει περισσότερα exclusives από όλες τις κονσολές που εχουν κυκλοφορήσει από το 1980 έως σήμερα ΜΑΖΙ. Δεν αναφέρομαι σε εσένα, μη το πάρεις προσωπικά, εσύ ξέρω ότι δεν είσαι φανατικ. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από Ryzenlake 1
NickTG Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 1 minute ago, Ryzenlake said: Laptop και PC παίρνεις εξωτερικό κουτάκι και βάζεις κάρτα. Εμείς πάλι εδώ στο γραφείο έχουμε i3 με 2 ολόκληρους πυρήνες και 4GB RAM σε ένα κουτί που μάλλον δεν έχει χώρο για κάρτα γραφικών τέτοιου μεγέθους με ένα τροφοδοτικό που δεν τη σηκώνει. Εγώ πάντως PS4 Pro δεν αγόρασα. Ούτε και Xbox One X. Ήταν υποχρεωτικό? Να ξέρω να πάρω αν είναι. Οπότε ναι, αν κάποιος έχει ένα PC που μπορεί απλά να βάλει μια κάρτα σίγουρα βγαίνει αρκετά φθηνά.
Ryzenlake Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, NickTG είπε Εμείς πάλι εδώ στο γραφείο έχουμε i3 με 2 ολόκληρους πυρήνες και 4GB RAM σε ένα κουτί που μάλλον δεν έχει χώρο για κάρτα γραφικών τέτοιου μεγέθους με ένα τροφοδοτικό που δεν τη σηκώνει. Εγώ πάντως PS4 Pro δεν αγόρασα. Ούτε και Xbox One X. Ήταν υποχρεωτικό? Να ξέρω να πάρω αν είναι. Οπότε ναι, αν κάποιος έχει ένα PC που μπορεί απλά να βάλει μια κάρτα σίγουρα βγαίνει αρκετά φθηνά. Ε ντάξει αν δεν αγόρασες PS4 pro και ο PC gamer παίζε με μια 7870 του 2013 με το υπόλοιπο PC από το 2009.
NickTG Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Είπα εγώ πουθενά ότι δεν παίζει? Έγραψα κάτι πολύ συγκεκριμένο ως απάντηση μόνο στο κομμάτι που έκανα παράθεση. Εφόσον μιλάμε για κάποιον που έχει ξεκινήσει με ένα σχετικά καλό PC, αγοράζοντας και αλλάζοντας κομμάτια σιγά σιγά μετά από κάποια χρόνια ναι θα έχει δώσει λιγότερα πιστεύω αρκεί να παίζει και αρκετά παιχνίδια για να γλιτώνει από εκεί. 24 minutes ago, Ryzenlake said: περισσότερα exclusives Περισσότερα σε απόλυτα νούμερα όχι δεν γίνεται να έχει. Το θέμα όμως είναι ποια θες να παίξεις.. Αν κάποιος για παράδειγμα θέλει να παίξει Bloodborne όσα exclusives και να έχει οπουδήποτε αλλού δεν θα έχει Bloodborne. Γενικά είμαι της άποψης πως όποιος μπορεί και φυσικά ασχολείται τόσο τα αγοράζει όλα και τελειώνει. Αλλιώς οτιδήποτε και να αγοράσει κανείς δύσκολα δεν θα έχει παιχνίδια να παίξει. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από NickTG 1
Arkin Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Οπου ακους πολλας κρατα μικρο καλαθι. 8K στα 10fps ισως εχουν. 4K στα 30fps με ενα υποτυπωδες RAY TRACING παλι ισως εχουν. Το μαθαμε το marketing τους τοσα χρονια. Χωρις τα exclusives δεν εχουν λογο αγορας οι κονσολες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα