jimarass26 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Δεν με ενδιαφερει τι και ποιος εισαι, πισω απο την οθονη ο καθενας δηλωνει οτι θελει. Εγω λεω οτι χαρακτηρισες αρνητικα τα free 2 play games που παιζουν οι Pcades, και τελικα οπως μονος σου παραδεχεσαι, εχεις καει σε αυτα. Συγχαρητηρια δηλαδη, προσβαλες τον εαυτο σου. Το fortnite τουμπανα γραφικα Φανταζομαι, σε σχεση με τα υπολοιπα παιχνιδαι της κονσολας, ισως σου φαινοντε τουμπανα. Μετα τα 18, οταν πιασεις μια καλη δουλιτσα και εχεις λεφτακια, παρε ενα PC και συγκρινε Το fortnite γιατί μου φείνεται μια κακή επανέκδοση του unreal tournament σε καρτούν? Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από jimarass26
lightday Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, jimarass26 είπε Για το software μιλάω. Για το hardware έτσι και αλλιώς χάλι ήταν πάντα της Nintendo.... μωρέ το switch είναι ταμαμ για xcloud. αλλωστε συγχρονα 3A games δύσκολα θα φτάσουν στην νιντεντο . Κατι μου λέει ότι θα το κυνηγήσει άγρια. Οσο για το online κομμάτι store , cloud sync και τα ρέστα η νιντεντο δεν μπορεί να τα κάνει και φάνηκε . Μη τα δώσει και αυτά εργολαβία. Εδώ ολόκληρη sony έδωσε εργολαβία και κάτι μου λέει με χαράς θα έβαζε xbox app και στο ps5. Είδωμεν καθώς ο νατέλα έχει αλλάξει πολιτική πετυχημένα . Στο τέλος δεν είναι ποιος πουλησε περισσότερα. Ποιος έβγαλε περισσότερα θα είναι. Τεσπα.
pacahontas III milagros Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4κ 60 να δινουν και ας ζητανε και οκτακοσια ευρω. Δηλαδη τα κινητα ειναι πιο προχωρημένα σε τεχνολογίες που ξεπερασαν το χιλιαρικο? 4κ 30 ειναι κλαην μαην... Sony προτιμω και γω αλλα θα τρεξω σε οποιον μου δωσει 4κ 60ΤΩΡΑ χωρις να μου παιξει απατη με πιο αναβαθμισμενη εκδοση της κονσόλας του σε δυο τρια χρονακια Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από pacahontas III milagros 1
Plebas86 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, nero62 είπε just saying crap Με 1500 φτιάχνεις pc με 9ης γενιας επεξεργαστή με rtx 2080 ti (basic 1000 η κάρτα και το pc με άλλα 500 με 8Gb ram i5 8600 Και ssd δίσκο και 10 φορές ποιο γρήγορο μηχάνημα από οποιαδήποτε κονσόλα. Και δεν είναι μόνο τα 60fps είναι και τι βλέπεις σε αυτό το frame rate. το μάτι που έχει συνηθίσει να βλέπει υπολογιστή μόλις δει κονσόλα του φαίνεται αστείο. Όσο καλός και αν είναι ο τίτλος. Το άπειρο μάτι οκ. ΟΥαου κάτι γραφικά ενώ έχει δει το πισί του φίλου του με τον core2quad με την ati κάρτα... Δεν ξεπερνιέται το pc αφήστε το μάγκες... Θα συμφωνήσω, αλλά με cpu τρίτης γενιάς ryzen...
pacahontas III milagros Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Μια παράμετρος που δεν ειχα λαβει και γω υπόψη.. είναι το τι ειδους γραφικα θα περιλαμβανει το 4κ 60 που επιθυμώ .... Γιατι ναι ενα φτωχο σε γραφικα και απλοϊκό angry birds μπορεις ανετα να το κάνεις να τρεχει σε 8κ... Αν ομως μιλαμε για συνθετους κοσμους γραφικων τοτε ισως το 4κ 30 ειναι δυστυχως ακομα ταβάνι για τις δυνατότητες του hardware Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από pacahontas III milagros
panoskatos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Αν ξεκολλήσετε με την ανάλυση και κοιτάξετε την ουσία ίσως και να βγουν κάποτε καλοί τίτλοι. Το ίδιο πράγμα συμβαίνει και με την τηλεόραση, έχουμε ανάλυση αλλά δεν έχουμε αξιόλογες ταινίες. 2
nero62 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 11 ώρες πριν, Sakis05011986 είπε Θα συμφωνήσω, αλλά με cpu τρίτης γενιάς ryzen... Α πα πα... Intel και nvidia να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και σταθερό και την τσέπη σου βαρειάβ και γεμάτη. 15 ώρες πριν, Tokyo είπε Άλλος ένας πισι πλειερ που κλαίει γιατι το πισι του δε σηκώνει 4κ ούτε με 1500€ και το one x μου μπορεί. Δε πειράζει Τα φιλιά μου 😘 Ποια φιλιά σου ... Με μπερδεύεις. Έχεις δει ποτέ 4Κ ?
NEKROMA Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 18 ώρες πριν, Ripper1986 είπε Καλά ρε παιδί μου εντάξει το σαλωνατο κτλ. Κυκλοφορούνε κουτιά και μικρότερα απο τις κονσόλες εάν αυτό είναι το θέμα. Γράφεις αυτό το πράγμα που δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα. Στο pc βάζεις το cd κατεβάζεις το update και παίζεις μετά ρυθμίζεις το παιχνίδι μετά ξαναδοκιμαζεις μετά είσαι σε κατάστημα και παίρνεις κάρτα γραφικών ,αν δεν θες να πάρεις κατεβάζεις γραφικά μετά βλέπεις ότι με το 5αιτιας hardware που έχεις καίει πιο πολύ ρεύμα και από σόμπα , κονσόλες 200-300 watt τα pc αρκετά παραπάνω κτλπ Κονσόλα 200-300 watt την περνεις παραμασκαλα πριν καν την βάλεις στην μπριζα καικε. Απλά κουβέντα κάνουμε. Πόσες φορές πρέπει να στο εξηγήσω κάθε μηχάνημα είναι για άλλη δουλειά,οι κονσόλες από παλιά είναι πιο απλές και πιο εύχρηστες στην μάζα και σε απλούς καταναλωτές ,και τα pc κάτι πιο premium όπως παλιά amiga/pc/κτλπ
jimarass26 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Αν και οι όγκοι πώλησης δείχνουν την τάση των μελλοντικών εσόδων, γενικά συμφωνώ....
Ripper1986 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, NEKROMA είπε Πόσες φορές πρέπει να στο εξηγήσω κάθε μηχάνημα είναι για άλλη δουλειά,οι κονσόλες από παλιά είναι πιο απλές και πιο εύχρηστες στην μάζα και σε απλούς καταναλωτές ,και τα pc κάτι πιο premium όπως παλιά amiga/pc/κτλπ Μα δεν χρειάζεται να μου εξηγήσεις κάτι, απλά αυτό που είπες είναι απλά μια ιδέα στα μυαλά πολλών καταναλωτών που δεν έχει βάση, τώρα η μαμά η ο μπαμπάς που θα πάρει ένα δώρο πχ στο παιδί του μια κονσόλα θα του πάρει, απλά σου εξηγώ και προσπαθώ να σε κάνω να καταλάβεις ότι εάν κάποιος περάσει μια βδομάδα μαθαίνοντας ένα δυο βασικά πράγματα σχετικά με μια κατασκευή υπολογιστή μπορεί να φτιάξει και σαλωνατο PC και να το έχει και για χίλιες δυο έξτρα λειτουργίες ταυτόχρονα. Η απλοϊκότητα στις κονσόλες υπήρχε κάποτε, έβαζες σιντακι έπαιζες ναι οκ, η μόνη απλοϊκότητα που έχει μείνει πλέον στις κονσόλες είναι ανάλογα το τι θέλεις να πας στο μενού να βάλεις 4κ 30 frames η performance mode για 1080p 60. Δύσκολο να πας στο PC και να να βάλεις low/medium/high/extreme preset με ένα κλικ; Η πρέπει να είσαι ψαγμενος και να κατεβάζεις γραφικά όπως ανέφερες κάποια στιγμή ποιο πάνω; Τέλος πάντων απλά λέω ότι εάν πραγματικά κάποιος θέλει λίγο να ασχοληθεί υπάρχουν λύσεις,όπως και να το κάνουμε οι συνδρομές και οι τιμές σε παιχνίδια στις κονσόλες για μένα προσωπικά είναι καρκίνος.
lightday Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 15 ώρες πριν, pacahontas III milagros είπε 4κ 60 να δινουν και ας ζητανε και οκτακοσια ευρω. Δηλαδη τα κινητα ειναι πιο προχωρημένα σε τεχνολογίες που ξεπερασαν το χιλιαρικο? 4κ 30 ειναι κλαην μαην... Sony προτιμω και γω αλλα θα τρεξω σε οποιον μου δωσει 4κ 60ΤΩΡΑ χωρις να μου παιξει απατη με πιο αναβαθμισμενη εκδοση της κονσόλας του σε δυο τρια χρονακια υπάρχει ένα ψυχολογικό όριο των 500 ευρω στις κονσόλες όποιος πήγε για παραπάνω την έκατσε. Οπότε σίγουρα και ο mirosoft και η sony θα μπορούσαν να φτιάξουν τούμπανο μηχανήματα αλλά θα πρέπει να κρατήσουν και το κόστος σε ένα επίπεδο.
kotsos1983 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 18 ώρες πριν, nero62 είπε just saying crap Με 1500 φτιάχνεις pc με 9ης γενιας επεξεργαστή με rtx 2080 ti (basic 1000 η κάρτα και το pc με άλλα 500 με 8Gb ram i5 8600 Και ssd δίσκο και 10 φορές ποιο γρήγορο μηχάνημα από οποιαδήποτε κονσόλα. Και δεν είναι μόνο τα 60fps είναι και τι βλέπεις σε αυτό το frame rate. το μάτι που έχει συνηθίσει να βλέπει υπολογιστή μόλις δει κονσόλα του φαίνεται αστείο. Όσο καλός και αν είναι ο τίτλος. Το άπειρο μάτι οκ. ΟΥαου κάτι γραφικά ενώ έχει δει το πισί του φίλου του με τον core2quad με την ati κάρτα... Δεν ξεπερνιέται το pc αφήστε το μάγκες... Αναλογικα αν παρεις την τιμη η κονσολα αξιζει και συμφερει,το ps5 και το xbox δεν θα κανουν 1500€
Tokyo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 19 ώρες πριν, nero62 είπε Α πα πα... Intel και nvidia να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και σταθερό και την τσέπη σου βαρειάβ και γεμάτη. Ποια φιλιά σου ... Με μπερδεύεις. Έχεις δει ποτέ 4Κ ? Αν έχω δει ποτέ 4κ; Έχω one X και Forza, αν σου λέει κάτι.
Ripper1986 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Tokyo είπε Αν έχω δει ποτέ 4κ; Έχω one X και Forza, αν σου λέει κάτι. Το forza που το έχετε κάνει το μέτρο σύγκρισης και μας έχετε πρήξει τα ουμπαλα σόρρυ κιόλας τρέχει στα 8κ με 200% resolution scale από 4κ με Vega 56 τον 250 ευρώ πλέον. Δεν θέλετε να καταλάβετε τι σας λέμε με τίποτα. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από Ripper1986
NEKROMA Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Στις 11/6/2019 στις 10:28 ΠΜ, Ripper1986 είπε Μα δεν χρειάζεται να μου εξηγήσεις κάτι, απλά αυτό που είπες είναι απλά μια ιδέα στα μυαλά πολλών καταναλωτών που δεν έχει βάση, τώρα η μαμά η ο μπαμπάς που θα πάρει ένα δώρο πχ στο παιδί του μια κονσόλα θα του πάρει, απλά σου εξηγώ και προσπαθώ να σε κάνω να καταλάβεις ότι εάν κάποιος περάσει μια βδομάδα μαθαίνοντας ένα δυο βασικά πράγματα σχετικά με μια κατασκευή υπολογιστή μπορεί να φτιάξει και σαλωνατο PC και να το έχει και για χίλιες δυο έξτρα λειτουργίες ταυτόχρονα. Η απλοϊκότητα στις κονσόλες υπήρχε κάποτε, έβαζες σιντακι έπαιζες ναι οκ, η μόνη απλοϊκότητα που έχει μείνει πλέον στις κονσόλες είναι ανάλογα το τι θέλεις να πας στο μενού να βάλεις 4κ 30 frames η performance mode για 1080p 60. Δύσκολο να πας στο PC και να να βάλεις low/medium/high/extreme preset με ένα κλικ; Η πρέπει να είσαι ψαγμενος και να κατεβάζεις γραφικά όπως ανέφερες κάποια στιγμή ποιο πάνω; Τέλος πάντων απλά λέω ότι εάν πραγματικά κάποιος θέλει λίγο να ασχοληθεί υπάρχουν λύσεις,όπως και να το κάνουμε οι συνδρομές και οι τιμές σε παιχνίδια στις κονσόλες για μένα προσωπικά είναι καρκίνος. Δεν λες να καταλάβεις πραγματικά βγάζετε γενικά άποψη όλοι από το insomnia που είμαστε άλλη περίπτωση,σαλονατο pc σημαίνει ένα 1000αρικο για να κανει τα πάντα ,η κονσόλα Μαξ 500-600 καταστατικά και πάλι κερδίζεις ,δεν θα έχεις τα καλύτερα γραφικά αλλά την πλειοψηφία δεν την νοιάζει έτσι είναι από πάλια και σε λιγο καιρό 10-20χρονια θα παίζεις μόνο με χειριστήριο και μια καλή γραμμή internet και μια tv,ότι θα γλυτώνεις σε ρεύμα και σε κονσόλα θα στα παίρνουν τριπλά σε συνδρομή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα