Ripper1986 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, NEKROMA είπε Στο ξαναλέω για να καταλάβεις γιατί μάλλον δεν καταλαβαίνεις, ασχολούμαι με το pc αρχές 90 με 486dx2 κτλπ και κάθε 2-3 χρόνια αναβάθμισα κάρτα γραφικών και ανά 4-5-6 cpu/mobo/ram τα ξέρω από εποχές big box , η κονσόλα βολεύει καναπέ σε συγκεκριμένα παιχνίδια και κυρίως ομαδικά local co op nba fifa και τα αποκλειστικά ,τα pc είναι για αλλά όπως σου είπα ,κάνουν για όλες τις δουλειές κυρίως καρεκλατα mouse-πληκτρολογιο ναι παίρνουν χειριστήρια και αυτά ναι παίρνουν και οι κονσόλες πληκτρολόγιο κτλπ το θέμα είναι άμα δεν τα έχεις και pc/ps4/switch που οι περισσότεροι εδώ έχουμε σχεδόν από όλα , διαλέγεις ανάλογα τις ανάγκες σου για να σου πω πιο απλά πρέπει να είσαι βλήμα άμα πάρεις κονσόλα για να παίζεις diablo η halo wars2 και όχι σε pc ναι παίζουν και στις κονσόλες αλλά strategy και rpg βολεύουν σε pc Καλά ρε παιδί μου εντάξει το σαλωνατο κτλ. Κυκλοφορούνε κουτιά και μικρότερα απο τις κονσόλες εάν αυτό είναι το θέμα. Γράφεις αυτό το πράγμα που δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα. Στο pc βάζεις το cd κατεβάζεις το update και παίζεις μετά ρυθμίζεις το παιχνίδι μετά ξαναδοκιμαζεις μετά είσαι σε κατάστημα και παίρνεις κάρτα γραφικών ,αν δεν θες να πάρεις κατεβάζεις γραφικά μετά βλέπεις ότι με το 5αιτιας hardware που έχεις καίει πιο πολύ ρεύμα και από σόμπα , κονσόλες 200-300 watt τα pc αρκετά παραπάνω κτλπ Κονσόλα 200-300 watt την περνεις παραμασκαλα πριν καν την βάλεις στην μπριζα καικε. Απλά κουβέντα κάνουμε.
lightday Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Ripper1986 είπε Εντωμεταξυ κάποιοι μιλήσατε για την αποτυχία του Stadia λες και η AMD που θα προμηθεύσει την Google με servers CPU και GPUs για την παροχή της υπηρεσίας θέλει να αποτύχει το project επειδή θα προμηθεύσει τα Apus και CPUs τις νέες κονσόλες γιατί προτιμάει να βγάλει καμιά δεκαριά χιλιάδες φορές λιγότερα φράγκα από το ότι να κρατήσει την συνεργασία με τον κολοσσό που λέγεται Google. Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε. Λέω εγώ τώρα. Τροφή για το μυαλό. εντάξει δεν είπε κανείς ότι θα πάει απατο,απλώς ότι project εχει βγάλει τα τελευταία χρόνια τα κλείνει μετά από λίγο γιατί δεν έχει ανταπόκριση...μακάρι να πιάσει για να έχει αντίπαλο η microsoft...Η μεγάλη κερδισμένη πάντως είναι η amd...παντού υπάρχει , αν καταφέρει να ανταποκριθεί στην ζήτηση μια χαρά θα πάει.
felix. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 τι να τα κανεις όλα αυτά χωρίς games και servers; 1
spyros1908 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε άλλο γνωστό Ελληνικό site που γραφω για το 8κ και οτι ειναι αδύνατο να υπάρξει σε gaming στης επομενες κονσόλες μου πατανε dislike! Δεν με ενδιαφέρουν ειλικρινα όσα dislikes και να μου πατησουν απλά δειχνουν ότι ειναι άσχετοι και δεν ξερουν ποσό αδύνατο είναι να δούμε 8κ στης επόμενες κονσόλες σε παιχνιδια.. Και εννοείται τα λεω εγω αυτα που ούτε καν pc δεν εχω,ασχολούμαι με το gaming πανω απο 25 χρονια,όμως να πουλας φύκια για μεταξωτές κορδέλες και πολλοί να το μασάνε πάει πολύ.. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από spyros1908
dimitrisdim14 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, Ripper1986 είπε Καλά απο το τέσσερις φορές ποιο δυνατή απόδοση απο το X που μίλησαν οι τρεις φορές θα πάνε στην διαφορά τις CPU να υποστηρίξει μια καλύτερη Apu. Καλύτερα να σε παραξενευει ότι 4 στους 5 μίλαγαν για τα load times as a game changer παρά για την απόδοση. Για τις κονσόλες είναι πραγματικά game changer ... παράδειγμα τα κινητά φέρνουν φωτογραφικά features που κάμερες έχουν χρόνια τώρα ... αλλά για την κατηγορία των κινητών τα συγκεκριμένα features πχ είναι game changer . Τώρα το ότι στα pc τα loading times έχουν μειωθεί χρόνια τώρα είναι άλλο θέμα ! 1
Tokyo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Ryzenlake είπε Πάντως είσαι θεός ρε μπαγάσα. Στο άλλο θέμα 30 φορές έχεις γράψει πως παίζεις fortnite στη κονσόλα σου. Ξέρεις, το free to play παιχνίδι με γραφικά 2002!!! Και το χρησιμοποιείς εναντίον μου σαν επίθεση. Ωραίος ρε, στα αλήθεια, με έκανες και γέλασα. Μετα απο 10 λέπτα με έπιασε απελπισία βέβαια, γιατί δυστηχώς αυτό ειναι το νοητικό επίπεδο του μέσου Έλληνα, αλλά τι να κάνουμε. Πάντως φαίνετε εσύ να βγάζεις πίκρα που δεν έχεις λεφτά να αγοράσεις PC, ψάξου λίγο Έχω τούμπανο πισι για δουλειά Και παίζω φορτναιτ γιατί είμαι ο δεύτερος καλύτερος στην Ελλάδα (θα είμαι πρώτος σε μια εβδομάδα) το οποίο δεν έχει χάλια γραφικά. Έχει τουμπανα γραφικά απλά καρτουνιστικα. Αν δεν το καταλαβαίνεις δε μπορώ να σου κάνω κάτι. Έχω χαλασει τόσα λεφτά για σκινς σε όλα τα παιχνίδια που παίζω που θα μπορούσα να φτιάξω 17 φορές το πισι σου 🤷 #moneyisnotaproblemwhenyouhaveagoodjob Spoiler Και γενικότερα μάγκες για να μην ξεχνιόμαστε όποιος θέλει να του καταστρέψω τα όνειρα σε ένα παιχνιδάκι halo dm με. Σόρρυ που είμαι τόσο καλός ε Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από Tokyo 1
oceanborngr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Μπορω να πω οτι το περιμενω με ανυπομονησια για αντικατασταση του One X μου αν και η τιμη του δε προκειται να ειναι κατω απο 600 δολαρια με τα specs που εχει. Το σιγουρο ειναι οτι μπορω πιο ευκολα να "πουλησω" στη κοπελια την ιδεα μιας καλης 4κ οθονης η οποια θα αξιοποιει και την κονσολα οταν με το καλο ερθει παρα την γκρινια που εφαγα οταν ειδε την αποδειξη για 2700x και Crosshair VII για να παιζω οπως λεει..καραβακια! Παρτε το χαμπαρι, δεν υπαρχει διλημμα κονσολα η PC. Μια χαρα συνυπαρχουν και καλυπτουν διαφορετικες αναγκες. 1
kotsos1983 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Πολλη πρεμουλα απο τους pc gamers για τις κονσολες,περισσοτερα σχολια απο αυτους παρα απο εμας που εχουμε κονσολα.. 2
Plebas86 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 14 ώρες πριν, Plig88 είπε Γιατί έχεις 8κ monitor? To one X τρέχει 60fps σε 4κ Σε κάποια τρέχει υπό προϋποθέσεις 60fps οπ ς το forza 7, συνήθως το 4κ του στα 30 κλειδώνει, δεν είναι και gtx 1080ti, τι να κάνουμε.. 15 ώρες πριν, Drop_Dead είπε Αυτό που Sony και Microsoft βάζουν SSD το 2019 (2020) και το θεωρούν και πρόοδο... Τα υπόλοιπα είναι κλασσικά, καλύτερο hardware, nothing more, nothing less. Ναι εδώ ήδη παίζουμε με m2 που θα δίνουν σφαλιάρες στο ssd του xbox.. 1
nero62 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 13 ώρες πριν, Tokyo είπε Όχι. Σου δίνουν κάτι καλύτερο. Με 1500€ με το ζόρι φτιάχνεις 4κ pc. Just saying just saying crap Με 1500 φτιάχνεις pc με 9ης γενιας επεξεργαστή με rtx 2080 ti (basic 1000 η κάρτα και το pc με άλλα 500 με 8Gb ram i5 8600 Και ssd δίσκο και 10 φορές ποιο γρήγορο μηχάνημα από οποιαδήποτε κονσόλα. Και δεν είναι μόνο τα 60fps είναι και τι βλέπεις σε αυτό το frame rate. το μάτι που έχει συνηθίσει να βλέπει υπολογιστή μόλις δει κονσόλα του φαίνεται αστείο. Όσο καλός και αν είναι ο τίτλος. Το άπειρο μάτι οκ. ΟΥαου κάτι γραφικά ενώ έχει δει το πισί του φίλου του με τον core2quad με την ati κάρτα... Δεν ξεπερνιέται το pc αφήστε το μάγκες...
Plebas86 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 15 ώρες πριν, Hal9000 είπε Τα πρώτα στοιχεία για την επόμενη γενιά του Xbox, έδωσε η Microsoft στην κεντρική της παρουσίαση στα πλαίσια της έκθεσης Ε3 2019. Με κωδική ονομασία "Project Scarlett", το νέο Xbox θα δίνει απόλυτη προτεραιότητα στο gaming σύμφωνα με τον Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος Xbox, αποφεύγοντας τα τραγικά λάθη στο λανσάρισμα του Xbox One που για πολλούς αποτέλεσε και το λόγο της κυριαρχίας του PlayStation 4. Η κυκλοφορία του πάντως αργεί ακόμα αφού αυτή θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο τρίμηνο του 2020, πιθανότατα το Νοέμβριο. Πίσω από τη δημιουργία του Project Scarlett βρίσκεται η ίδια ομάδα που έχει δημιουργήσει το Xbox One X - τη δυνατότερη κονσόλα αυτή τη στιγμή στην αγορά-, το νέο χειριστήριο Elite, αλλά και τα Xbox Live και Compatibility Mode. Για αρχή η Microsoft ξεκαθαρίζει ότι το νέο Xbox θα είναι συμβατό με όλα τα παιχνίδια του Xbox One αλλά και όσα περιλαμβάνονται στη λίστα συμβατών παιχνιδιών του Xbox 360 και του αρχικού Xbox που μπορεί να αναπαράγει το Xbox One. Η νέα γενιά των παιχνιδιών αναμένεται να είναι πολύ ανώτερη στα γραφικά από κάθε άλλη μεταφορά σε νέα γενιά, και το Project Scarlett με βάση τα πρώτα specs αναμένεται να είναι σε θέση να τα φέρει σε πέρας αφού σε επίπεδο hardware, θα είναι τέσσερις φορές πιο δυνατό από το Xbox One X. Η κονσόλα «θα αποτελεί την απόλυτη λύση και για το cloud gaming streaming» που προετοιμάζει η Microsoft, χωρίς για την ώρα να δίνονται περισσότερες πληροφορίες. Σε συνεργασία με την AMD, η Microsoft θα ενσωματώσει στη νέα κονσόλα οκταπύρηνο επεξεργαστή που θα στηρίζεται στην αρχιτεκτονική Zen 2 και Radeon Navi, διαθέτοντας μνήμη GDDR6 αλλά και SSD προκειμένου οι χρόνοι φόρτωσης των παιχνιδιών να μειωθούν σημαντικά. Παρόμοια τακτική και κοινά χαρακτηριστικά έχει ήδη επιβεβαιώσει η Sony για το PlayStation 5 με δηλώσεις στελεχών της τις προηγούμενες ημέρες. Στην περίπτωση του Xbox, η Microsoft θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον SSD ως εικονική μνήμη, δίνοντας τεράστια βοήθεια στους κατασκευαστές παιχνιδιών. Τι θα πρέπει να περιμένουν οι gamers από τα παραπάνω; Σύμφωνα με δηλώσεις της ομάδας του Xbox, η νέα κονσόλα θα μπορεί να προσφέρει ακόμα και παιχνίδια με 8K ανάλυση, variable refresh rate, αλλά και 120 καρέ το δευτερόλεπτο. Η τεχνολογία ray tracing θα αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά της κονσόλας, πάντα σε πραγματικό χρόνο. Μαζί με την κυκλοφορία της νέας γενιάς του Xbox, παραδοσιακά δεν θα λείπει και ένας νέος τίτλος Halo, και συγκεκριμένα το Halo Infinite. Η όλη παρουσίαση είχε αρκετά κοινά στοιχεία με τα αποκαλυπτήρια του Project Scorpio που στη συνέχεια έγινε το Xbox One X, κάτι που σημαίνει ότι αν η Microsoft θα ακολουθήσει την ίδια τακτική, θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για το Project Scarlett στην E3 2020. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Καταρχάς όλοι από κάτω βλέπω έχετε φαγωθεί με το hardware κομμάτι, εντάξει για δεδομένα κονσόλας τούμπανο θα ναι... Τα αποκλειστικά δεν μας λέει η ms που τα χει κρυμμένα; Και μην μου πείτε τα κλασσικά gears, halo και το update του forza... Έλεος κάθε e3 μια από τα ίδια σε τίτλους, τόσα στούντιο ενσωμάτωσε θα μας πει κάνα δυνατό aaa ip; 4 ώρες πριν, elessar86 είπε Εντωμεταξύ όταν πλέον στις παρουσιάσεις της νέας γενιάς εκτός απο αναλύσεις αρχίζουν και μιλάμε και για fps πάει να πει οτι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα δώσουν τουλάχιστον 60 fps σταθερά αλλιώς δεν θα μίλαγαν καθόλου για fps... και όταν ήδη έχουμε δει μια ημίμετρη κονσόλα να μπορεί να το προσφέρει πιστεύω στην νέα γενιά τα 60 fps θα είναι standard... καλά όσο για το 8K είναι αστείο πρέπει κάποιος να είναι αφελής αν πιστεύει ότι θα παίζει σε 8Κ Εδώ αυτοί που έχουν ps4 pro νομίζουν ότι παίζουν native 4k, τι ψάχνεις τώρα; 3
jimarass26 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, nero62 είπε just saying crap Με 1500 φτιάχνεις pc με 9ης γενιας επεξεργαστή με rtx 2080 ti (basic 1000 η κάρτα και το pc με άλλα 500 με 8Gb ram i5 8600 Και ssd δίσκο και 10 φορές ποιο γρήγορο μηχάνημα από οποιαδήποτε κονσόλα. Και δεν είναι μόνο τα 60fps είναι και τι βλέπεις σε αυτό το frame rate. το μάτι που έχει συνηθίσει να βλέπει υπολογιστή μόλις δει κονσόλα του φαίνεται αστείο. Όσο καλός και αν είναι ο τίτλος. Το άπειρο μάτι οκ. ΟΥαου κάτι γραφικά ενώ έχει δει το πισί του φίλου του με τον core2quad με την ati κάρτα... Δεν ξεπερνιέται το pc αφήστε το μάγκες... Ποιος είπε ότι ξεπερνιέται? Πως να ξεπεραστεί κάτι που αναβαθμίζεται συνεχώς vs κάτι που βγαίνει fixed για 5-10 χρόνια? Απλά οι κονσόλες αποφάσισαν να γίνουν pc. PC αγοράζεις (όπως ανέφεραν και οι ίδιοι στην Ε3) το οποίο είναι βελτιστοποιημένο για σαλόνι. Οι κονσόλες σταμάτησαν στην παρούσα γενιά....RIP. Και αυτό είναι καλό για όλους......Εμένα μου αρέσει το κονσεπτ γιατί 400 και 500 ευρώ μόνο για gpu δεν δίνω.... Επίσης το pc μου δεν μπορεί να μπει στο σαλόνι, οπότε κρατάς pc για δουλειά, Mouse-related games, και κλασικούς τίτλους και έχεις στο σαλόνι τηλεορασάρα με ένα τούμπανο κονσολα και μηνιαία συνδρομή και καθάρισες.... Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από jimarass26
Tokyo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 12 λεπτά πριν, nero62 είπε just saying crap Με 1500 φτιάχνεις pc με 9ης γενιας επεξεργαστή με rtx 2080 ti (basic 1000 η κάρτα και το pc με άλλα 500 με 8Gb ram i5 8600 Και ssd δίσκο και 10 φορές ποιο γρήγορο μηχάνημα από οποιαδήποτε κονσόλα. Και δεν είναι μόνο τα 60fps είναι και τι βλέπεις σε αυτό το frame rate. το μάτι που έχει συνηθίσει να βλέπει υπολογιστή μόλις δει κονσόλα του φαίνεται αστείο. Όσο καλός και αν είναι ο τίτλος. Το άπειρο μάτι οκ. ΟΥαου κάτι γραφικά ενώ έχει δει το πισί του φίλου του με τον core2quad με την ati κάρτα... Δεν ξεπερνιέται το pc αφήστε το μάγκες... Άλλος ένας πισι πλειερ που κλαίει γιατι το πισι του δε σηκώνει 4κ ούτε με 1500€ και το one x μου μπορεί. Δε πειράζει Τα φιλιά μου 😘 1 1
jimarass26 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, lightday είπε κάτσε μη βγάλει και xbox app (κάτι δεν λέχθηκε πριν λίγο καιρό) και της φτιάξει και τις online υπηρεσίες και τα κονομάει και από κει. Για το software μιλάω. Για το hardware έτσι και αλλιώς χάλι ήταν πάντα της Nintendo....
Ryzenlake Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Tokyo είπε Έχω τούμπανο πισι για δουλειά Και παίζω φορτναιτ γιατί είμαι ο δεύτερος καλύτερος στην Ελλάδα (θα είμαι πρώτος σε μια εβδομάδα) το οποίο δεν έχει χάλια γραφικά. Έχει τουμπανα γραφικά απλά καρτουνιστικα. Αν δεν το καταλαβαίνεις δε μπορώ να σου κάνω κάτι. Έχω χαλασει τόσα λεφτά για σκινς σε όλα τα παιχνίδια που παίζω που θα μπορούσα να φτιάξω 17 φορές το πισι σου 🤷 #moneyisnotaproblemwhenyouhaveagoodjob Απόκρυψη περιεχομένων Και γενικότερα μάγκες για να μην ξεχνιόμαστε όποιος θέλει να του καταστρέψω τα όνειρα σε ένα παιχνιδάκι halo dm με. Σόρρυ που είμαι τόσο καλός ε Δεν με ενδιαφερει τι και ποιος εισαι, πισω απο την οθονη ο καθενας δηλωνει οτι θελει. Εγω λεω οτι χαρακτηρισες αρνητικα τα free 2 play games που παιζουν οι Pcades, και τελικα οπως μονος σου παραδεχεσαι, εχεις καει σε αυτα. Συγχαρητηρια δηλαδη, προσβαλες τον εαυτο σου. Το fortnite τουμπανα γραφικα Φανταζομαι, σε σχεση με τα υπολοιπα παιχνιδαι της κονσολας, ισως σου φαινοντε τουμπανα. Μετα τα 18, οταν πιασεις μια καλη δουλιτσα και εχεις λεφτακια, παρε ενα PC και συγκρινε Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από Ryzenlake
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα