Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντωμεταξύ όταν πλέον στις παρουσιάσεις της νέας γενιάς εκτός απο αναλύσεις αρχίζουν και μιλάμε και για fps πάει να πει οτι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα δώσουν τουλάχιστον 60 fps σταθερά αλλιώς δεν θα μίλαγαν καθόλου για fps... και όταν ήδη έχουμε δει μια ημίμετρη κονσόλα να μπορεί να το προσφέρει πιστεύω στην νέα γενιά τα 60 fps θα είναι standard... καλά όσο για το 8K είναι αστείο πρέπει κάποιος να είναι αφελής αν πιστεύει ότι θα παίζει σε 8Κ

• Like 2
  • Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ryzenlake είπε

Τα κλείνω και παίζω. Η απλά κατεβαίνουν όσο κάθομαι στο PC να κάνω αλλες δουλειεές, πραγμά που δυστηχώς δεν γίνεται στη κονσόλα

Εάν έχεις το PS4 σε power saving mode και δεν το κλείσεις εντελώς, νομίζω ότι τα updates γίνονται αυτόματα όσο δεν χρησιμοποιείς την κονσόλα. 

Πάντως δεν θυμάμαι ποτέ να μην μπορούσα να κάνω launch ένα παιχνίδι στην κονσόλα λόγω υποχρεωτικού update. Κι εκεί μπορείς να αποσυνδεθείς αν χρειαστεί και να παίξεις το παιχνίδι χωρίς να κάνεις update.  

• Like 1
Δημοσ.

Εντωμεταξυ κάποιοι μιλήσατε για την αποτυχία του Stadia λες και η AMD που θα προμηθεύσει την Google με servers CPU και GPUs για την παροχή της υπηρεσίας θέλει να αποτύχει το project επειδή θα προμηθεύσει τα Apus και CPUs τις νέες κονσόλες γιατί προτιμάει να βγάλει καμιά δεκαριά χιλιάδες φορές λιγότερα φράγκα από το ότι να κρατήσει την συνεργασία με τον κολοσσό που λέγεται Google.

Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε.

Λέω εγώ τώρα.

Τροφή για το μυαλό.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, elessar86 είπε

Εντωμεταξύ όταν πλέον στις παρουσιάσεις της νέας γενιάς εκτός απο αναλύσεις αρχίζουν και μιλάμε και για fps πάει να πει οτι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα δώσουν τουλάχιστον 60 fps σταθερά αλλιώς δεν θα μίλαγαν καθόλου για fps... και όταν ήδη έχουμε δει μια ημίμετρη κονσόλα να μπορεί να το προσφέρει πιστεύω στην νέα γενιά τα 60 fps θα είναι standard... καλά όσο για το 8K είναι αστείο πρέπει κάποιος να είναι αφελής αν πιστεύει ότι θα παίζει σε 8Κ

Μακάρι για μένα να γίνονταν στάνταρ τα 60fps ή τουλάχιστον να μας δώσουν επιλογή για quality ή performance.

Ένας άλλος λόγος όμως που θα μπορούσαν να μιλάνε για fps, είναι το backwards compatibility με τα παιχνίδια αυτής της γενιάς που λογικά θα μπορούν να τρέξουν 4Κ60 στις καινούργιες κονσόλες. 

Η "ημίμετρη" κονσόλα το προσφέρει σε παιχνίδια που σαν βάση τους έχουν ακόμα hardware 7ετίας και βάλε... Και όχι σε όλα βέβαια. Αυτό δεν λέει τίποτα για το performance των νέων κονσολών και κάτι μου λέει ότι κι εκεί θα δούμε "ημίμετρα" στο μέλλον γιατί πολύ απλά το hardware refresh αποδεικνύει ότι πουλάει. Και πρέπει να υπάρχει και λόγος για hardware refresh έτσι κι αλλιώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Hal9000 είπε

Παιχνίδια. Δείτε το βίντεο στο 1.43 περίπου και γενικά γίνεται αναφορά σε «αναλύσεις που δεν έχουμε ξαναδεί».

Αυτό μπορεί κάλλιστα να αναφέρεται σε παροχή υπηρεσιών Netflix για να streamaris ταινία σε 8k που όντως δεν έχει παρουσιαστεί σε κονσόλα.

Εάν ήταν 8κ παιχνίδια δεν νομίζω να λέγανε ότι αυτό που είναι game changer είναι τα loading times.

Έλεος.

Επεξ/σία από Ripper1986
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το να μιλάμε για 8Κ gaming την ώρα που μόλις ξήσαμε λίγο την επιφάνεια του 4Κ μου φένεται το λιγότερο αστείο. Ό,τι κι αν λέει το hype train.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 7
Δημοσ.

Εσείς που τόσο πολύ υποστηρίζετε τις κονσόλες... βρε εμείς οι pc gamers αυτό θέλουμε. Να καθίσετε μακριά από τα pcs μην έρθουν οι συνδρομές και στα pc. Win-win situation βρε :p

2 minutes ago, D.Luffy said:

Το να μιλάμε για 8Κ gaming την ώρα που μόλις ξήσαμε λίγο την επιφάνεια του 4Κ μου φένεται το λιγότερο αστείο. Ό,τι κι αν λέει το hype train.

Μεγαλώνουν οι τηλεοράσεις. Έστω και fake 8k κλα ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Το να μιλάμε για 8Κ gaming την ώρα που μόλις ξήσαμε λίγο την επιφάνεια του 4Κ μου φένεται το λιγότερο αστείο. 

Κοίτα αντικειμενικά πάντα μιλώντας το όλο θέμα είναι κάπως αστείο από όλες τις απόψεις.

Με την έννοια ότι περνουμε ένα νέο μελλοντικό προϊόν διαλέγουμε κάποιες φράσεις που μας βολεύουν και μετά λέμε αρλουμπες τέτοιου τύπου.

Φτάσαμε να μιλάμε για 8k 4φορες ανώτερη ανάλυση από 4k και με raytracing support προφανώς γιατί why not ρε brother; 4 rtx titan να σου κολλήσω σήμερα με nvlink 8k και raytracing δεν θα τρέξω με 30 FPS.

Ίσως στο 22 χρονών quake 2 να τα καταφέρω στα 60 :D

Αλλά εκεί κάποιοι χαχαχαχα.

Επεξ/σία από Ripper1986
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι πάλι θα εστιάσουν σε eye candy αντί για fps γιατί τα γραφικά είναι εύκολα για μαρκετινκ και πουλάνε.

Το μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό στις κονσόλες είναι συνήθως casuals που δεν ξέρουν τι εστί fps δυστυχώς.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Alexaras1991 είπε

Κάτι μου λέει ότι πάλι θα εστιάσουν σε eye candy αντί για fps γιατί τα γραφικά είναι εύκολα για μαρκετινκ και πουλάνε.

Το μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό στις κονσόλες είναι συνήθως casuals που δεν ξέρουν τι εστί fps δυστυχώς.

Προτιμώ να τους αναφέρω σαν άτομα που ίσως δεν έχουν ζήσει κάπως το PC από κοντά με καλό hardware για να καταλάβουν πραγματικά την διαφορά, δεν τους κατηγορώ, αυτά διαθέτουν αυτά δίνουν τα παιδιά, δίχως να τους μειώνω απλά όσο αφορά την τεχνολογία πρέπει να υπάρχει ανοιχτό μυαλό και να καταλαβαίνουμε τι λέμε.

Γενικά για όλους ανεξαρτήτως την πλατφόρμα.

Στο τέλος τέλος όλοι παιχνίδια θα παίξουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εάν οι devs αποφασίσουν να περάσουν σε 60fps σε αυτή τη γενιά και να το κάνουν στάνταρ, τότε θα πρέπει να γίνει pause στην εξέλιξη των visuals.

Με γραφικά PS4 και Xbox One, πιθανών να μπορούσαμε να έχουμε 4Κ60 στις καινούργιες κονσόλες με το ανάλογο optimization. Γιατί ούτε καν η 2080Ti δεν αρκεί για 4Κ60 gaming στα περισσότερα σημερινά παιχνίδια. Πόσο μάλλον σε αυτά που έρχονται...

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 5
  • Confused 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Ripper1986 είπε

Προτιμώ να τους αναφέρω σαν άτομα που ίσως δεν έχουν ζήσει κάπως το PC από κοντά με καλό hardware για να καταλάβουν πραγματικά την διαφορά, δεν τους κατηγορώ, αυτά διαθέτουν αυτά δίνουν τα παιδιά, δίχως να τους μειώνω απλά όσο αφορά την τεχνολογία πρέπει να υπάρχει ανοιχτό μυαλό και να καταλαβαίνουμε τι λέμε.

Γενικά για όλους ανεξαρτήτως την πλατφόρμα.

Στο τέλος τέλος όλοι παιχνίδια θα παίξουμε.

Κατανοητό, και εγώ ένας απο αυτούς ήμουν. Όταν επιτέλους έφτιαξα ένα σωστό PC, μου άνοιξε πραγματικά τα μάτια. 

Δεν μπορούσα να πιστέψω πως ήταν δυνατόν να παίζω με τα fps της κονσόλας μετά που συνήθισα το PC. Μακάρι τα 60fps να γίνουν στανταρ στην επερχόμενη γενιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ryzenlake είπε

Δεν είναι τόσο απλό όμως. Στο PS4 ας πούμε υπάρχουν παιχνίδια που δεν θα μπορούσαν να τρέξουν σε 60 fps εκτός αν πετσόκοβαν το παιχνίδι, λόγω ανεμικής CPU. Δηλαδή σε κάποια games αναγκαστικά δώσανε βάση στο eyecandy γιατί αναγκαστικά θα τους έκοβε το CPU αν στόχευαν στα 60fps. 

Tώρα στη νέα γενιά θα έχουν θαρρώ την ευκαιρία να εστιάσουν εκεί που θέλουν, λόγω δυνατού CPU. 

πιστεψε με αυτος ο δυνατος επεξεργαστης θα αποζουμιστη πολυ γρηγορα απο τους developers ,υπαρχουν τοσα πραγματα που τα σημερινα παιχνιδια δεν κανουν καλα που η ισχυ που εχουν δεν θα φτανουν για next gen physics,simulation,animation+60fps ;) ομως πιστευω πως σε αυτην την γενια η καρτα γραφικων θα ειναι ο αδυναμος κρικος των Next gen consoles

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ripper1986 είπε

Κοίτα, ξαναλέω μιλάς για exclusive παιχνίδια που γι'αυτό λέγονται exclusive για να τραβήξει η Sony και η κάθε Sony κόσμο στο να αγοράσει την πραμάτεια τους, καθόλου κακό και κάποια παιχνίδια όπως είπα απο αυτά θα ήθελα να τα παίξω,όταν όμως μιλάμε για παιχνίδια και τιμές ή συνδρομές μιλάμε συνήθως για να παίξεις online εκτός εάν θέλεις να κάθεσαι μόνος σου να παίζεις single player παιχνίδια που και πάλι σεβαστό είναι, όπως είπα ο καθένας κάνει ότι νομίζει.

Οι περισσότεροι φαντάζομαι τουλάχιστον η πλειοψηφία γουστάρουν να παίζουν με κόσμο είτε αυτό λέγεται PC είτε κονσόλα.

Μιας που είμαστε στην εποχή του fortnight,οι περισσότεροι έχετε στο μυαλό σας battle royals παιχνίδια λες και δεν υπάρχουν ΤΑ άπειρα παιχνίδια να παίξεις με κόσμο πέρα απο αυτές τις μαλακίες.

Στην κονσόλα τα σκας για αυτό 55 γιούργια τον χρόνο.

Τώρα τα παιχνίδια, μου λες δλδ ότι περιμένεις μια φορά τον χρόνο ένα  black Friday πχ να πάρεις δύο παιχνίδια με έκπτωση;

Στο PC δεν βάζουμε σιντια πλέον αδερφέ :P , απλά τα κατεβάζουμε, προφανώς δεν περνάμε τον χρόνο μας στα μαγαζιά αγοράζοντας καινούργιο hardware κάθε φορά που βγαίνει κάτι. Ούτε περνάμε μια νύχτα ρυθμίζοντας ένα παιχνίδι ανάλογα το τι έχουμε under the hood βάζουμε αυτό που σικωνει το σύστημα μας.

Παίζουμε στην ανάλυση που εμείς θα επιλέξουμε με τα frames που εμείς θέλουμε.

Αυτά!

Στο ξαναλέω για να καταλάβεις γιατί μάλλον δεν καταλαβαίνεις, ασχολούμαι με το pc αρχές 90 με 486dx2 κτλπ και κάθε 2-3 χρόνια αναβάθμισα κάρτα γραφικών και ανά 4-5-6 cpu/mobo/ram τα ξέρω από εποχές big box , η κονσόλα βολεύει καναπέ σε συγκεκριμένα παιχνίδια και κυρίως ομαδικά local co op nba fifa και τα αποκλειστικά ,τα pc είναι για αλλά όπως σου είπα ,κάνουν για όλες τις δουλειές κυρίως καρεκλατα mouse-πληκτρολογιο ναι παίρνουν χειριστήρια και αυτά ναι παίρνουν και οι κονσόλες πληκτρολόγιο κτλπ το θέμα είναι άμα δεν τα έχεις και pc/ps4/switch που οι περισσότεροι εδώ έχουμε σχεδόν από όλα , διαλέγεις ανάλογα τις ανάγκες σου για να σου πω πιο απλά πρέπει να είσαι βλήμα άμα πάρεις κονσόλα για να παίζεις diablo η halo wars2 και όχι σε pc ναι παίζουν και στις κονσόλες αλλά strategy και rpg βολεύουν σε pc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

πιστεψε με αυτος ο δυνατος επεξεργαστης θα αποζουμιστη πολυ γρηγορα απο τους developers...

ή απλά θα κυκλοφορήσει η ubi νέο assassins και θα ξεζουμιστεί όπως και να χει :P

Επεξ/σία από logistoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...