Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα ουσιαστικά πλέον σχεδόν όλα τα games είναι console port ιδικά τώρα που οι κονσόλες είναι ουσιαστικά ένα PC... εντωμεταξύ πάλι το παίζετε χαζοί κάνεις δεν είπε ότι οι καινούριες κονσόλες θα είναι καλύτερες και θα παίζουν καλύτερα απο ένα τούμπανo PC.... απλά πλέον με το hardware που θα μπει θα μπορούν πλέον να παίζουν αξιοπρεπέστατα 4Κ 60 fps! 

Επεξ/σία από elessar86
  • Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, D.Luffy είπε

Στο PC τουλάχιστον περιμένεις να κατεβούν τα updates ή σε παίρνει και εκεί ο ύπνος? :P

Τα κλείνω και παίζω. Η απλά κατεβαίνουν όσο κάθομαι στο PC να κάνω αλλες δουλειεές, πραγμά που δυστηχώς δεν γίνεται στη κονσόλα

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, NickTG είπε

Όπως? 

Πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ εάν ήταν κλειδωμένο το  single player κάποιον παιχνιδιών λόγο μη συνδρομής τελικά η λόγο μη σύνδεσης της κονσόλας με το internet.

Σίγουρα θυμάμαι ότι ήταν θέμα πάντως για πολλούς χρήστες σε κάποια παιχνίδια στις κονσόλες, το ψάχνω να θυμηθώ ακριβώς τι είχε συμβεί.

15 λεπτά πριν, elessar86 είπε

Μα ουσιαστικά πλέον σχεδόν όλα τα games είναι console port ιδικά τώρα που οι κονσόλες είναι ουσιαστικά ένα PC... εντωμεταξύ πάλι το παίζετε χαζοί κάνεις δεν είπε ότι οι καινούριες κονσόλες θα είναι καλύτερες και θα παίζουν καλύτερα απο ένα τούμπανo PC.... απλά πλέον με το hardware που θα μπει θα μπορούν πλέον να παίζουν αξιοπρεπέστατα 4Κ 60 fps! 

Γιατρειά δεν έχεις βρε μπαγασα.

Επεξ/σία από Ripper1986
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Τα κλείνω και παίζω. Η απλά κατεβαίνουν όσο κάθομαι στο PC να κάνω αλλες δουλειεές, πραγμά που δυστηχώς δεν γίνεται στη κονσόλα

Πραγματικά ότι να ναι. Αυτό γίνεται από εποχές 360 ξέρω γω. 

Άστο αγόρι μου, παίξε κάνα free to play παιχνίδι με γραφικά 2002 όπως οι περισσότεροι PC players και σταματα να γράφεις ανακρίβειες επειδή δεν έχεις λεφτά για να έχεις και PC και console. 

Επεξ/σία από Tokyo
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ripper1986 είπε

Πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ εάν ήταν κλειδωμένο το  single player κάποιον παιχνιδιών λόγο μη συνδρομής τελικά η λόγο μη σύνδεσης της κονσόλας με το internet.

Σίγουρα θυμάμαι ότι ήταν θέμα πάντως για πολλούς χρήστες σε κάποια παιχνίδια στις κονσόλες, το ψάχνω να θυμηθώ ακριβώς τι είχε συμβεί.

Γιατρειά δεν έχεις βρε μπαγασα.

Φίλε μου ευτυχώς εγώ χαίρομαι και το PC μου και τις κονσόλες που πιο πολύ για τα exclusive τις έχω.... άλλοι τρελάθηκαν και λέγαν αποκλείεται μη λέτε βλακειες οι κονσόλες πάλι με το ζόρι θα παίζουν 30fps και τα PC δεν θα τα φτάσουν ποτέ.... άλλοι φέρονται σαν δεκάχρονα

• Like 2
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, jimarass26 είπε

Καλά θα κάνεις γιατί στον κόσμο της απλά δεν πιάνεται.....

κάτσε μη βγάλει και xbox app (κάτι δεν λέχθηκε πριν λίγο καιρό) και της φτιάξει και τις online υπηρεσίες και τα κονομάει και από κει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Tokyo είπε

Πραγματικά ότι να ναι. Αυτό γίνεται από εποχές 360 ξέρω γω. 

Άστο αγόρι μου, παίξε κάνα free to play παιχνίδι με γραφικά 2002 όπως οι περισσότεροι PC players και σταματα να γράφεις ανακρίβειες επειδή δεν έχεις λεφτά για έχεις και PC και console. 

Για πές, τι γίνεται από εποχές 360.  Τι άλλη δουλειά θα κάνω στο xbox360 βρε μπαγάσα για να το αφήσω να κάνει updates? Ημάρτον όμως έ...

Τα ανεμιστήρια στο κουτί μου έχουν όσο έχει μια κονσόλα 😛 
Μόνο τα ανεμιστήρια. Αυτά που κάνουν βρουμ βρουμ.

Ξαναεπέστρεψε τώρα με επιχειρημάτα και όχι με προσωπικές επιθέσεις οι οποίες μάλιστα είναι ανυπόστατες. Aλλιώς θα σου πω και εγω δεν έχει λεφτά για PC, console plebs κλπα.

Επεξ/σία από Ryzenlake
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, elessar86 είπε

Σε αυτή την γενιά παίζαν 30 fps γιατί πολύ απλά δεν μπορούσαν να πάνε πιο πάνω εδώ και που παίζαν στα 30 θαύμα ήταν... μα τρανό παράδειγμα πλέον είναι το one x που παίζει 4K και πολλές φορές ακουμπάει τα 60 fps άρα είναι αστείο να λέμε ότι οι καινούριες κονσόλες δεν θα τα έχουν εύκολα τα 60fps

Εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις ότι το θέμα είναι στο τι θέλουν να κάνουν οι developers και σε ποια γενιά βρισκόμαστε και όχι στο πόσο δυνατό είναι το hardware. 

Το ξαναλέω μπας και γίνει κατανοητό. Οι περισσότεροι κάνουν focus σε καλύτερα γραφικά παρά σε 60fps. 

Ούτε στο PS1, ούτε στο Xbox, ούτε PS2, ούτε στο PS3, ούτε στο Xbox 360, ούτε στο PS4, ούτε στο Xbox One είχαμε πολλά παιχνίδια στα 60fps. Βλέπεις κάποιο pattern εδώ?  

Υπάρχουν κάποιες σειρές που έχει αποφασιστεί να τρέχουν στα 60fps αλλά αυτές αποτελούν εξαίρεση και όχι κανόνα. 

Επίσης το One X και το Pro είναι hardware revisions για τρέξουν παιχνίδια τωρινής γενιάς καλύτερα. Τα παιχνίδια όμως εξακολουθούν να έχουν ως βάση τους το παλιό hardware.

Για να το πω με άλλα λόγια, αν τα "next-gen" παιχνίδια βασίζονται σε PS4 και One, τότε ναι, το Scarlet και το PS5 θα τα τρέχουν σε 4Κ60. Δεν θα δεις όμως μεγάλο άλμα σε γραφικά. Αν είναι πραγματικοί next-gen τίτλοι με καινούργιες μηχανές γραφικών, next-gen εφέ και ου το καθεξής, τότε θα τρέχουν 4Κ30. 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε

Εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις ότι το θέμα είναι στο τι θέλουν να κάνουν οι developers και σε ποια γενιά βρισκόμαστε και όχι στο πόσο δυνατό είναι το hardware. 

Το ξαναλέω μπας και γίνει κατανοητό. Οι περισσότεροι κάνουν focus σε καλύτερα γραφικά παρά σε 60fps. 

Ούτε στο PS1, ούτε στο Xbox, ούτε PS2, ούτε στο PS3, ούτε στο Xbox 360, ούτε στο PS4, ούτε στο Xbox One είχαμε πολλά παιχνίδια στα 60fps. Βλέπεις κάποιο pattern εδώ?  

Υπάρχουν κάποιες σειρές που έχει αποφασιστεί να τρέχουν στα 60fps αλλά αυτές αποτελούν εξαίρεση και όχι κανόνα. 

Επίσης το One X και το Pro είναι hardware revisions για τρέξουν παιχνίδια τωρινής γενιάς καλύτερα. Τα παιχνίδια όμως εξακολουθούν να έχουν ως βάση τους το παλιό hardware.

Για να το πω με άλλα λόγια, αν τα "next-gen" παιχνίδια βασίζονται σε PS4 και One, τότε ναι, το Scarlet και το PS5 θα τα τρέχουν σε 4Κ60. Δεν θα δεις όμως μεγάλο άλμα σε γραφικά. Αν είναι όμως πραγματικοί next-gen τίτλοι με καινούργιες μηχανές γραφικών και ου το καθεξής, τότε θα τρέχουν 4Κ30. 

Δεν είναι τόσο απλό όμως. Στο PS4 ας πούμε υπάρχουν παιχνίδια που δεν θα μπορούσαν να τρέξουν σε 60 fps εκτός αν πετσόκοβαν το παιχνίδι, λόγω ανεμικής CPU. Δηλαδή σε κάποια games αναγκαστικά δώσανε βάση στο eyecandy γιατί αναγκαστικά θα τους έκοβε το CPU αν στόχευαν στα 60fps. 

Tώρα στη νέα γενιά θα έχουν θαρρώ την ευκαιρία να εστιάσουν εκεί που θέλουν, λόγω δυνατού CPU. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Για να το πω με άλλα λόγια, αν τα "next-gen" παιχνίδια βασίζονται σε PS4 και One, τότε ναι, το Scarlet και το PS5 θα τα τρέχουν σε 4Κ60. Δεν θα δεις όμως μεγάλο άλμα σε γραφικά. Αν είναι όμως πραγματικοί next-gen τίτλοι με καινούργιες μηχανές γραφικών και ου το καθεξής, τότε θα τρέχουν 4Κ30. 

Πολύ σωστά είπες μέχρι ps4 και one.... όταν βγήκε το ps4 pro και ιδικά το Xbox one x εκεί το γύρισαν αλλιώς και δώσαν βάση και στα fps... εδώ η Sony  μπορεί και η Microsoft είχαν σε αρκετά games την επιλογή performance ή quality το οποίο ήταν ή να τρέχεις το game 60 fps αλλά σε πιο χαμηλή ανάλυση ή να τρέχεις 4K αλλά στα 30fps.... φαντάσου λοιπόν αν δώσαν τέτοιες επιλογές στις ημίμετρες κονσόλες για να δούμε τι θα δώσουν στη νέα γενιά 

Επεξ/σία από elessar86
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Tokyo είπε

Άστο αγόρι μου, παίξε κάνα free to play παιχνίδι με γραφικά 2002 όπως οι περισσότεροι PC players και σταματα να γράφεις ανακρίβειες επειδή δεν έχεις λεφτά για να έχεις και PC και console. 

Πάντως είσαι θεός ρε μπαγάσα. Στο άλλο θέμα 30 φορές έχεις γράψει πως παίζεις fortnite στη κονσόλα σου. Ξέρεις, το free to play παιχνίδι με γραφικά 2002!!! Και το χρησιμοποιείς εναντίον μου σαν επίθεση. Ωραίος ρε, στα αλήθεια, με έκανες και γέλασα. Μετα απο 10 λέπτα με έπιασε απελπισία βέβαια, γιατί δυστηχώς αυτό ειναι το νοητικό επίπεδο του μέσου Έλληνα, αλλά τι να κάνουμε.

Πάντως φαίνετε εσύ να βγάζεις πίκρα που δεν έχεις λεφτά να αγοράσεις PC, ψάξου λίγο

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Δεν είναι τόσο απλό όμως. Στο PS4 ας πούμε υπάρχουν παιχνίδια που δεν θα μπορούσαν να τρέξουν σε 60 fps εκτός αν πετσόκοβαν το παιχνίδι, λόγω ανεμικής CPU. Δηλαδή σε κάποια games αναγκαστικά δώσανε βάση στο eyecandy γιατί αναγκαστικά θα τους έκοβε το CPU αν στόχευαν στα 60fps. 

Tώρα στη νέα γενιά θα έχουν θαρρώ την ευκαιρία να εστιάσουν εκεί που θέλουν, λόγω δυνατού CPU. 

Ωραία. Κι εγώ σου λέω ότι μόλις αποφασίσουν να αξιοποιήσουν τεχνολογίες όπως το ray tracing που θα υποστηρίζουν, θα περάσουμε πολύ εύκολα από CPU bound σε GPU bound. Οπότε πάλι στα 30fps θα παίζουμε.

1 λεπτό πριν, elessar86 είπε

Πολύ σωστά είπες μέχρι ps4 και one.... όταν βγήκε το ps4 pro και ιδικά το Xbox one x εκεί το γύρισαν αλλιώς και δώσαν βάση και στα fps... εδώ η Sony  μπορεί και η Microsoft είχαν σε αρκετά games την επιλογή performance ή quality το οποίο ήταν ή να τρέχεις το game 60 fps αλλά σε πιο χαμηλή ανάλυση ή να τρέχεις 4K αλλά στα 30fps.... φαντάσου λοιπόν αν δώσαν τέτοιες επιλογές στις ημίμετρες κονσόλες για να δούμε τι θα δώσουν στη νέα γενιά 

Τα Χ και Pro όπως είπα προηγουμένως είναι hardware revisions εφόσον τα παιχνίδια που τρέχουν έχουν ως βάση τους τα PS4 και One και όχι ως βάση το δικό τους hardware. Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνετε μερικοί. Είναι mid-gen upgrades. Όχι καινούργια γενιά με καλύτερα γραφικά όπως θα έχουμε τώρα.

Και σίγουρα θα δούμε κάτι αντίστοιχο στην επόμενη γενιά με τα "Scarlet X" και "PS5 Pro" αντίστοιχα.

Το θέμα είναι σε ποια βάση χτίζονται τα παιχνίδια.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, elessar86 είπε

Φίλε μου ευτυχώς εγώ χαίρομαι και το PC μου και τις κονσόλες που πιο πολύ για τα exclusive τις έχω.... άλλοι τρελάθηκαν και λέγαν αποκλείεται μη λέτε βλακειες οι κονσόλες πάλι με το ζόρι θα παίζουν 30fps και τα PC δεν θα τα φτάσουν ποτέ.... άλλοι φέρονται σαν δεκάχρονα

Καλά ναι άσχετο αυτό, προφανώς ο καθένας επιλέγει να τα έχει ακόμα και όλα,απλά μιλάμε στην ουσία για την περίπτωση που κάποιος θα πάει για ένα μόνο σύστημα και τι θα του δώσει συνολικά αυτό το σύστημα.

Στην ουσία ότι και να λένε προσωπικά δεν το πιστεύω ούτε κατά διάνοια.

Θα δεις ότι στο τέλος η τετραπλάσια απόδοση δεν σημαίνει 4χ6=24 teraflops όπως γράφτηκε και σβήστηκε σχεδόν αμέσως πριν απο κάποιο μέλος.

Μέσα στην τετραπλάσια απόδοση θα σου βάλουν την συνολική απόδοση του συστήματος σε εφαρμογές και φορτωματα παιχνιδιών γι'αυτό λυσσαξαν να λένε το load time game changer.

Όπως και να το κάνουμε το άλμα από το Jaguar σε zen2 είναι γιγάντιο και έχει πάρει μεγάλο μερίδιο σε αυτό που λένε 4φορες παραπάνω απόδοση, δεν μιλάνε καθαρά για απόδοση στα παιχνίδια.

Εάν έπρεπε να κολοκιθωλογισω για το τι πιστεύω σχετικά με την απόδοση των νέων κονσολών κτλ. Θα έλεγα 8κ streaming compatible κατάσταση σαν αποδικ ποίηση.

4κ 30fps σε καινούργια παιχνίδια στο μέλλον (πιθανόν με ray tracing)

4k 60fps με κάποια enchance patch και σε γραφικά  σε παλιότερους τίτλους οπως εγινε και με το X

Και από εκεί και πέρα να δώσουν την ικανότητα στον player να διαλέξει ανάλυση και ρυθμο καρέ ανάλογα την ανάλυση των hz του μόνιτορ η της TV που θα είναι συνδεδεμένο.

Τώρα εάν η AMD που κατασκευάζει τα Apu αυτά βγάλει κάτι που δεν έχει βγάλει ποτέ και καταφέρει σε μια προσιτή τιμή να προσφέρει αυτά που λέγονται τότε εντάξει, έρχομαι και γω μαζί σας ρε μάγκες.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Ωραία. Κι εγώ σου λέω ότι μόλις αποφασίσουν να αξιοποιήσουν τεχνολογίες όπως το ray tracing που θα υποστηρίζουν, θα περάσουμε πολύ εύκολα από CPU bound σε GPU bound. Οπότε πάλι στα 30fps θα παίζουμε.

Ναι δεν ξέρω, ίσως. Απλά λέω στην προηγουμένη γενιά δεν υπήρχε το περιθώριο επιλογής μεταξύ eye candy και performance.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Ξαναλέω το 8Κ θα είναι για video playback. Το ίδιο ισχύει και για το PS5. Παιχνίδια πάλι με το ζόρι θα έχει 4K/60FPS.

Πες τα ρε φίλε γιατί θα μας τρελάνουν!Δεν εχουν ιδέα τι δυναμη χρειάζεται για να βγαλεις παιχνιδι 8κ!!

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...