NEKROMA Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 12 λεπτά πριν, Ripper1986 είπε Προφανώς δεν μιλάς σοβαρά σε αυτό, απλά αναφέρεις κάποια δυνατά exclusive στο ps4, που οκ θα τα ήθελα και στο PC. Από εκεί και πέρα το Xbox και τα παιχνίδια του σαν exclusive είναι και στο PC. Όταν μιλάμε για δυνατά multiplatform παιχνίδια τι να αναλύσουμε; Στην ουσία που θα έχεις την καλύτερη δυνατή εμπειρία ανάλογα το μέγεθος του ποσού που ο καθένας θέλει να διαθέσει; Στο PC θα την έχεις. Να μιλήσουμε για απλοϊκότητα συστήματος; Κάποτε έβαζες το σιντακι σου και έπαιζες σωστά; Τώρα βρε αδερφέ μου βάζεις το σιντακι στην κονσολα και περιμένεις 5 ώρες γιατί το παιχνίδι που πήρες έχει 16 γιγα σεταπ για download, παράδειγμα... Οι κονσόλες γίνονται και έρχονται όλο και ποιο κοντά σε ενα κλειδωμένο μίνι PC. Αυτό κακό δεν είναι απλά δεν θα έχεις την πραγματική ελευθερία που ένας υπολογιστής μπορεί να σου προσφέρει ανεξαρτητος τιμής. Σε μια κονσόλα ότι και να γίνει θα πληρώνεις συνδρομή για να παίξεις online(κάποια παιχνίδια απαιτούν συνδρομή ακόμα και single player να ήθελες να παίξεις πράγμα απίστευτα παλαβό) Και τα παιχνίδια θα τα πληρώνεις διπλά και τριδιπλα. Δεν κρίνω κανέναν αδερφέ,ο καθένας τα ακουμπάει όπου νομίζει ότι τον συμφέρει να τα ακουμπήσει. Πάντως για τα σπασμένα κακά port που έρχονται στο PC επειδή το Χ παιχνίδι μπορεί να εξελίχθηκε σε μια κονσόλα μιλάμε για ένα μήνα υπόθεση για κάποιο patch, δεν έχει και μεγάλες διαφορές από τα patch των κονσολών (βλέπε days gone για παράδειγμα) Στο ps4 pro συγκεκριμένα ότι παιχνίδι πήρα το πήρα στις δύο Μπλακ Friday που σημαίνει μικρό κόστος. Συνδρομή δεν είναι απαραίτητη να έχεις όπως σου είπα god of war/ horizon/last of us/origins/odyssey/days gone είναι single player παιχνίδια δεν χρειάζεσαι συνδρομή επίσης κάποια από τα παιχνίδια είναι καλά και δεν υπάρχουν σε PC η θα αργησουν να βγουν η το πιθανότερο να μην βγουν ποτέ .Είναι και τα παιχνίδια της Nintendo που επίσης δεν θα τα βγάλει ποτέ . Δεν τα ξέρω δεν τα έχω παίξει αλλά σίγουρα θα έχει κάποια αξιόλογα που επίσης δεν θα τα παίξεις ποτέ.ΚΑΙ στο ξαναλέω το pc πέρα ότι κάνει τα πάντα αξίζει για DOOMCLONES OVERWATCH DOTA MOBA STRATEGY RPG κτλπ Στην κονσόλα βάζεις το cd κατεβάζεις το update και παίζεις. Στο pc βάζεις το cd κατεβάζεις το update και παίζεις μετά ρυθμίζεις το παιχνίδι μετά ξαναδοκιμαζεις μετά είσαι σε κατάστημα και παίρνεις κάρτα γραφικών ,αν δεν θες να πάρεις κατεβάζεις γραφικά μετά βλέπεις ότι με το 5αιτιας hardware που έχεις καίει πιο πολύ ρεύμα και από σόμπα , κονσόλες 200-300 watt τα pc αρκετά παραπάνω κτλπ 1 2
Ryzenlake Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, elessar86 είπε Φίλε μου ξεχνάς όμως κάτι που συνήθως στα PC δεν γίνεται ποτέ ή γίνεται πρόχειρα το optimization... όταν θα βγάνει ένα game στις κονσόλες ιδικά αν είναι και exclusive αν δοθεί η εντολή να τρέχει κλειδωμένο στα 60 fps θα τρέχει στα 60 fps σχεδόν πάντα... όσο για το ray tracing ακόμα είναι νωρίς όταν θα το δούμε απ όλους τους developments και θα γίνει κ πιο optimize θα δούμε πως θα παίζει. Τώρα απλά το πετάνε για εντυπωσιαζμο απλά και μόνο για να γονατίσει τις κάρτες Όχι άλλο κάρβουνο με το optimization. Εδώ και 15 χρόνια έχει ξεβράκωσει το επιχείρημα του optimization το digital foundry, ας σταματήσει επιτέλους.. 4 λεπτά πριν, NEKROMA είπε Στην κονσόλα βάζεις το cd κατεβάζεις το update και παίζεις. Στο pc βάζεις το cd κατεβάζεις το update και παίζεις μετά ρυθμίζεις το παιχνίδι μετά ξαναδοκιμαζεις μετά είσαι σε κατάστημα και παίρνεις κάρτα γραφικών ,αν δεν θες να πάρεις κατεβάζεις γραφικά μετά βλέπεις ότι με το 5αιτιας hardware που έχεις καίει πιο πολύ ρεύμα και από σόμπα , κονσόλες 200-300 watt τα pc αρκετά παραπάνω κτλπ Ναι αδερφέ, έτσι όπως τα λες είναι, δεν. Το forza στο xboxone κατέβασε 16gb updates, οπότε το πήραμε μαζι με το xbone να παίξουμε και τελικά πήγα σπίτι για ύπνο. Γιατί plug and play Χτες πήγα στο σπίτι του bro ξανά να το δοκιμάσω. Και άλλο update. Κατεβάζει, κατεβάζει, κάπου κόλλησε και κάναμε restart. Mετά άρχισαν τα xboxnetwork error. Λέω άστο δεν πειράζει, βάλε Tekken. ΤΣΟΥΠ, update! Το ξανάκλεισα και πήγα σπίτι για ύπνο. Γιατι plug and play. Αυτά χτές στις 11-12 το βράδυ. Επίσης και το PC 200-300watt καίνε, σοβαρέψου. 3
jimarass26 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Επιτέλους (όπως είπαν και στην Ε3) οι κονσόλες έγιναν PC και μάλιστα με πιο καλό value for money καθώς αγοράζουν bulk τα τσιπάκια από AMD. Δεν παίζει κάποιος σήμερα να δώσει πάνω από 150-200€ για GPU και με αυτή δεν θα κάνεις ούτε τα βασικά. Πολύ καλά νέα και το κυριότερο ξυπνάει για να καλά το Industry τώρα που η πρώτη μεγάλη γενιά των gamers 40ντίζει και έχει και την οικονομική δυνατότητα πια για ώριμες αγορές....Το κοινό αυτό δεν το κοροϊδεύεις και από ότι φαίνεται έρχονται παιχνιδάρες. Και κοντοζuγώνει και το VR. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από jimarass26 1
elessar86 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Όχι άλλο κάρβουνο με το optimization. Εδώ και 15 χρόνια έχει ξεβράκωσει το επιχείρημα του optimization το digital foundry, ας σταματήσει επιτέλους.. Φίλε μου όταν πολλά games παίζουν άψογα στο άθλιο hardware του ps4 και στο pc μου ζητάνε 1070 και πάνω για λίγο καλύτερα γραφικά ή και ίδια και μπορεί και πάλι στο pc να έχω frame drops τότε κάποιοι μλκς δεν ασχολήθηκαν με την έκδοση του PC και θέλουν κ ταυτόχρονα να σπρώξουν καρτουλες... ότι και να δείχνει το digital foundry μου είναι αδιάφορο όταν το βλέπω με τα μάτια μου.... γιατί παίζω και στο Ps4 αλλά και στο PC με 2080 και πολλές φορές σε games έχω προτιμήσει την έκδοση της κονσόλας λόγω προβλημάτων στα PC που θέλουν 100 patch για να τα φτιάξουν 2 1
lightday Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Η πλάκα είναι ότι η Microsoft θα βγάζει λεφτά και από τις πωλήσεις του ps5. Αν δεν πιάσει το stadia πάει για μονοπώλιο στο gaming..καλά την νιντεντο την αφήνουμε στον κόσμο της 4
Ryzenlake Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, elessar86 είπε Φίλε μου όταν πολλά games παίζουν άψογα στο άθλιο hardware του ps4 και στο pc μου ζητάνε 1070 και πάνω για λίγο καλύτερα γραφικά ή και ίδια και μπορεί και πάλι στο pc να έχω frame drops τότε κάποιοι μλκς δεν ασχολήθηκαν με την έκδοση του PC και θέλουν κ ταυτόχρονα να σπρώξουν καρτουλες... ότι και να δείχνει το digital foundry μου είναι αδιάφορο όταν το βλέπω με τα μάτια μου.... γιατί παίζω και στο Ps4 αλλά και στο PC με 2080 και πολλές φορές σε games έχω προτιμήσει την έκδοση της κονσόλας λόγω προβλημάτων στα PC που θέλουν 100 patch για να τα φτιάξουν Nαι ντάξει, έγινε. Παίζει καλύτερα το PS4 από PC με 2080 Δεν πα να λένε όλοι οι ειδικοί πως είσαι λάθος 2
jimarass26 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, lightday είπε Η πλάκα είναι ότι η Microsoft θα βγάζει λεφτά και από τις πωλήσεις του ps5. Αν δεν πιάσει το stadia πάει για μονοπώλιο στο gaming..καλά την νιντεντο την αφήνουμε στον κόσμο της Καλά θα κάνεις γιατί στον κόσμο της απλά δεν πιάνεται..... 1
Ripper1986 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, NEKROMA είπε Στο ps4 pro συγκεκριμένα ότι παιχνίδι πήρα το πήρα στις δύο Μπλακ Friday που σημαίνει μικρό κόστος. Συνδρομή δεν είναι απαραίτητη να έχεις όπως σου είπα god of war/ horizon/last of us/origins/odyssey/days gone είναι single player παιχνίδια δεν χρειάζεσαι συνδρομή επίσης κάποια από τα παιχνίδια είναι καλά και δεν υπάρχουν σε PC η θα αργησουν να βγουν η το πιθανότερο να μην βγουν ποτέ .Είναι και τα παιχνίδια της Nintendo που επίσης δεν θα τα βγάλει ποτέ . Δεν τα ξέρω δεν τα έχω παίξει αλλά σίγουρα θα έχει κάποια αξιόλογα που επίσης δεν θα τα παίξεις ποτέ.ΚΑΙ στο ξαναλέω το pc πέρα ότι κάνει τα πάντα αξίζει για DOOMCLONES OVERWATCH DOTA MOBA STRATEGY RPG κτλπ Στην κονσόλα βάζεις το cd κατεβάζεις το update και παίζεις. Στο pc βάζεις το cd κατεβάζεις το update και παίζεις μετά ρυθμίζεις το παιχνίδι μετά ξαναδοκιμαζεις μετά είσαι σε κατάστημα και παίρνεις κάρτα γραφικών ,αν δεν θες να πάρεις κατεβάζεις γραφικά μετά βλέπεις ότι με το 5αιτιας hardware που έχεις καίει πιο πολύ ρεύμα και από σόμπα , κονσόλες 200-300 watt τα pc αρκετά παραπάνω κτλπ Κοίτα, ξαναλέω μιλάς για exclusive παιχνίδια που γι'αυτό λέγονται exclusive για να τραβήξει η Sony και η κάθε Sony κόσμο στο να αγοράσει την πραμάτεια τους, καθόλου κακό και κάποια παιχνίδια όπως είπα απο αυτά θα ήθελα να τα παίξω,όταν όμως μιλάμε για παιχνίδια και τιμές ή συνδρομές μιλάμε συνήθως για να παίξεις online εκτός εάν θέλεις να κάθεσαι μόνος σου να παίζεις single player παιχνίδια που και πάλι σεβαστό είναι, όπως είπα ο καθένας κάνει ότι νομίζει. Οι περισσότεροι φαντάζομαι τουλάχιστον η πλειοψηφία γουστάρουν να παίζουν με κόσμο είτε αυτό λέγεται PC είτε κονσόλα. Μιας που είμαστε στην εποχή του fortnight,οι περισσότεροι έχετε στο μυαλό σας battle royals παιχνίδια λες και δεν υπάρχουν ΤΑ άπειρα παιχνίδια να παίξεις με κόσμο πέρα απο αυτές τις μαλακίες. Στην κονσόλα τα σκας για αυτό 55 γιούργια τον χρόνο. Τώρα τα παιχνίδια, μου λες δλδ ότι περιμένεις μια φορά τον χρόνο ένα black Friday πχ να πάρεις δύο παιχνίδια με έκπτωση; Στο PC δεν βάζουμε σιντια πλέον αδερφέ , απλά τα κατεβάζουμε, προφανώς δεν περνάμε τον χρόνο μας στα μαγαζιά αγοράζοντας καινούργιο hardware κάθε φορά που βγαίνει κάτι. Ούτε περνάμε μια νύχτα ρυθμίζοντας ένα παιχνίδι ανάλογα το τι έχουμε under the hood βάζουμε αυτό που σικωνει το σύστημα μας. Παίζουμε στην ανάλυση που εμείς θα επιλέξουμε με τα frames που εμείς θέλουμε. Αυτά! 1
D.Luffy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, elessar86 είπε Φίλε μου ξεχνάς όμως κάτι που συνήθως στα PC δεν γίνεται ποτέ ή γίνεται πρόχειρα το optimization... όταν θα βγάνει ένα game στις κονσόλες ιδικά αν είναι και exclusive αν δοθεί η εντολή να τρέχει κλειδωμένο στα 60 fps θα τρέχει στα 60 fps σχεδόν πάντα... όσο για το ray tracing ακόμα είναι νωρίς όταν θα το δούμε απ όλους τους developments και θα γίνει κ πιο optimize θα δούμε πως θα παίζει. Τώρα απλά το πετάνε για εντυπωσιαζμο απλά και μόνο για να γονατίσει τις κάρτες Στην τελική, δεν είναι θέμα optimization ούτε καν δύναμης σε επίπεδο hardware. Θέμα νοοτροπίας είναι. Η συντριπτική πλειοψηφία των exclusives (της Sony τουλάχιστον) τρέχει στα 30fps επειδή κάνουν focus στα γραφικά. Μέχρι τώρα αυτή ήταν η "εντολή". Όπως επίσης και η συντριπτική πλειοψηφία των ΑΑΑ multiplatform τίτλων αυτής της γενιάς. Τώρα αν θα αλλάξουν όλα αυτά στην ερχόμενη γενιά και ξαφνικά κάνουν όλοι στροφή σε performance αντί σε γραφικά, μένει να το δούμε. Εγώ δεν το πιστεύω. Το eye candy είναι αυτό που πουλάει, όχι τα ψηφεία. Το Cyberpunk πάντως (παρόλο που δεν είναι πραγματικός next-gen τίτλος), θα μας δώσει μια καλή εικόνα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε σε performance. Και κάτι μου λέει ότι θα είναι 4Κ30 στις κονσόλες επόμενης γενιάς.
elessar86 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Nαι ντάξει, έγινε. Παίζει καλύτερα το PS4 από PC με 2080 Δεν πα να λένε όλοι οι ειδικοί πως είσαι λάθος Αυτό κατάλαβες ότι είπα ε? οκ ας σου θυμίσω περιπτώσεις όπως assassins greed, όπως batman, όπως dark souls, όπως gta iv γιατί άραγε νομίζεις άργησε το gta v και αν θα βγει και το red dead... και άπειρες άλλες περιπτώσεις games που τα bugs πέφταν βροχή.... Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από elessar86
Ryzenlake Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, elessar86 είπε Αυτό κατάλαβες ότι είπα ε? οκ ας σου θυμίσω περιπτώσεις όπως assassins greed, όπως batman, όπως dark souls, όπως gta iv γιατί άραγε νομίζεις άργησε το gta v και αν θα βγει και το red dead... και άπειρες άλλες περιπτώσεις games που τα bugs πέφταν βροχή.... Ποιο από αυτά τα παιχνίδια έπαιζε χειρότερα σε PC με 1070 από ότι σε PS4? Hint : Κανένα... Bugs βροχή υπάρχουν και στις κονσόλες, αλλά εκεί δεν σε ενοχλεί. Το witcher 3 το patcharan 8 μήνες στις κονσόλες για να κλειδώσει 30 fps Το fallout 4 πάνω κάτω τα ίδια. Το Skyrim μέτα από κάποιςε ώρες παιχνιδιού κρέμαγε και έτρεχε με 1 (ΕΝΑ) fps. Το patch που βγήκε να το διορθώσει έσβησε τα saves. Να συνεχίσω ή φτάνει? Λίγη αντικειμενικότητα αδερφέ δεν βλάπτει.
NickTG Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 49 minutes ago, Ripper1986 said: (κάποια παιχνίδια απαιτούν συνδρομή ακόμα και single player να ήθελες να παίξεις πράγμα απίστευτα παλαβό) Όπως?
Ripper1986 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, elessar86 είπε Αυτό κατάλαβες ότι είπα ε? οκ ας σου θυμίσω περιπτώσεις όπως assassins greed, όπως batman, όπως dark souls, όπως gta iv γιατί άραγε νομίζεις άργησε το gta v και αν θα βγει και το red dead... και άπειρες άλλες περιπτώσεις games που τα bugs πέφταν βροχή.... Το Assassin's creed ήταν σπασμένο στα κονσολια περισσότερο γενικά ήταν άθλιο port ανεξάρτητα που θα το ετρεχες,το batman Arkham Knight ήταν console port κατευθείαν στο PC. Τα υπόλοιπα που ανέφερες καμία επαφή. Απλά φτιάχνουν και έφτιαχναν φουλ PC port για PC.
elessar86 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Στην τελική, δεν είναι θέμα optimization ούτε καν δύναμης σε επίπεδο hardware. Θέμα νοοτροπίας είναι. Η συντριπτική πλειοψηφία των exclusives (της Sony τουλάχιστον) τρέχει στα 30fps επειδή κάνουν focus στα γραφικά. Μέχρι τώρα αυτή ήταν η "εντολή". Όπως επίσης και η συντριπτική πλειοψηφία των ΑΑΑ multiplatform τίτλων αυτής της γενιάς. Τώρα αν θα αλλάξουν όλα αυτά στην ερχόμενη γενιά και ξαφνικά κάνουν όλοι στροφή σε performance αντί σε γραφικά, μένει να το δούμε. Εγώ δεν το πιστεύω. Το eye candy είναι αυτό που πουλάει, όχι τα ψηφεία. Το Cyberpunk πάντως (παρόλο που δεν είναι πραγματικός next-gen τίτλος), θα μας δώσει μια καλή εικόνα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε σε performance. Και κάτι μου λέει ότι θα είναι 4Κ30 στις κονσόλες επόμενης γενιάς. Σε αυτή την γενιά παίζαν 30 fps γιατί πολύ απλά δεν μπορούσαν να πάνε πιο πάνω εδώ και που παίζαν στα 30 θαύμα ήταν... μα τρανό παράδειγμα πλέον είναι το one x που παίζει 4K και πολλές φορές ακουμπάει τα 60 fps άρα είναι αστείο να λέμε ότι οι καινούριες κονσόλες δεν θα τα έχουν εύκολα τα 60fps
D.Luffy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 26 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Το forza στο xboxone κατέβασε 16gb updates, οπότε το πήραμε μαζι με το xbone να παίξουμε και τελικά πήγα σπίτι για ύπνο. Γιατί plug and play Χτες πήγα στο σπίτι του bro ξανά να το δοκιμάσω. Και άλλο update. Κατεβάζει, κατεβάζει, κάπου κόλλησε και κάναμε restart. Mετά άρχισαν τα xboxnetwork error. Λέω άστο δεν πειράζει, βάλε Tekken. ΤΣΟΥΠ, update! Το ξανάκλεισα και πήγα σπίτι για ύπνο. Γιατι plug and play. Αυτά χτές στις 11-12 το βράδυ. Στο PC τουλάχιστον περιμένεις να κατεβούν τα updates ή σε παίρνει και εκεί ο ύπνος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα