logistoulis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, tolstoy είπε Ποια ήταν τα τραγικά λάθη που έγιναν με το λανσάρισμα του Xbox One? Έτσι εγκυκλοπαιδικά ρωτάω. ήθελαν να είναι η κονσόλα διαρκώς online προκειμένου να δουλεύουν τα παιχνίδια σου, αυτό τσάντισε κόσμο και πήγε άπατη στην αρχή αλλά αυτό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να μείνει πολύ πίσω από τη sony ήταν οι τίτλοι (αποκλειστικοί) η ms, τώρα βλέπουμε και τη google, ή κάτι ΕΑ.. θεωρούν ότι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο είναι οι υπηρεσίες και γενικά ψάχνουν τρόπους να αρμέγουν διαρκώς τον κόσμο έστω και μικρά κάθε φορά ποσά.. αλλά ο κόσμος αυτό που θέλει είναι τίτλους. και πολλούς και ποιοτικούς.. αλλά δεν ψήνονται να το καταλάβουν. βλέπουν επιτυχίες που έχουν κάνει τα διάφορα lol, fortnite και ο λοιπός συρφετός και προσπαθούν να βρουν κι αυτοί μια κότα με χρυσά αυγά αντί να κάτσουν να κάνουν σοβαρή δουλειά 2 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Για τιμή δεν έχει ειπωθεί κάτι παιδάκια?🙂 με zen 2 , ssd και λογικά κάποια navi , θα μιλάμε για 500+ άνετα , που και πάλι γαμώ τις τιμές θα είναι για αυτό που θα πάρεις. εγώ και τα 600 βρίσκω καλή τιμή Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από logistoulis 9 1
chris_g92 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, ELMastas είπε Μπορεί να είναι για Video μπορεί όμως και για παιχνίδια,τώρα για τι παιχνίδια σε τι frames κλπ δεν ξέρω όμως μου αρέσει που θα έχουν variable refresh rates και θα δούμε καινούργια πράγματα,το τι σοί Custom GPU και CPU θα έχει δεν ξέρω όμως,αν είναι όντος άλμα στήν επόμενη γενιά,(όχι σαν κάτι ενδιάμεσα που έβγαιναν σε αυτήν) δεν θα μου κάνει εντύπωση το 8Κ μιάς και αν το σκεφτείς δεν μοιάζει απίθανο εφόσον σκεφτούμε πως το Χ παίζει παιχνίδια (με τις όποιες εκπτώσεις σε Frames) σε πραγματικό 4Κ ήδη απο τώρα Ναι το 8k είναι 4φορες το 4k γενικά. Άρα ούτε με αίτηση . Σε αυτές τις μαλακιουλες μικρά παιχνιδάκια μπορεί και να παίζει ναι. 1
ilos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Παρένθεση μόνο όσο αφορά την cpu θα είναι τέσσερις φορές πιο ισχυρό το zen2 από το jaguar του xonex. Από τα δύο next gen xbox που θα βγούν το ένα θα είναι 4 tflops και κατα πάσα πιθανότητα πιο αδύναμο από το xbonex (αλλά και πολύ φτηνότερο) ενώ το premium μοντέλο αναμένεται να έχει κάτι σαν το μεγάλο navi δηλαδή πάνω από 10 tflops. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από ilos 2
Plig88 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 35 λεπτά πριν, Dj Beast είπε Για το 8k δεν άκουσα να το λένε κάπου... Γιατί έχεις 8κ monitor? 24 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ξαναλέω το 8Κ θα είναι για video playback. Το ίδιο ισχύει και για το PS5. Παιχνίδια πάλι με το ζόρι θα έχει 4K/60FPS. To one X τρέχει 60fps σε 4κ 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Τώρα που το σκέφτομαι ίσως δώσουν δυνατότητα για 8Κ σε παιχνίδι με βοήθεια από cloud.. Τώρα με τι bandwidth κλπ..
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Εγω πάντως βλέπω οτι και 4Κ/60 να παίζει τα παιχνιδάκια , τα 500 ευρούλια θα τα αξίζει άνετα... Γιατι αν αναλογιστείς οτι πλέον το pc για 4K/60 θέλει απο 1500 ευρω και πάνω(χώρια η οθόνη ε!), τότε τέλειες θα είναι οι κονσολίτσες... Και λέω για 1500 ολόκληρο pc βάζοντας 2070 ή 2080 με παραχωρήσεις για 4Κ/60 κτλ γιατί για 2080 ti πάμε για 2000+.... Δεν τις πήγαινα ποτέ τις κονσόλες αλλά πλέον νομίζω οτι είναι πολύ τίμιες.... Κι όλα αυτά ,χάρις στην nvidia και στους μάγκες που βγάζουν μόνιτορ που δεν μπορείς να οδηγήσεις στο φουλ ούτε με titan και 9900Κ.. 4K monitor στα 144 hz.. Πρώτα το αγοράζουμε κανα 2000ρο και μετά περιμένουμε 2-3 χρόνια για το αν θα βγεί καρτα γραφικών να το ξεμπουκώσει και cpu στα 6 ghz και φέξε μου και γλύστρισα.. Δεν κατηγορώ κανέναν επειδή εγω δεν ακολουθώ, (αν με βάλεις να παίξω halo 1-2 σε 2πύρηνο με gt730 θα γουστάρω κιόλας) αλλά δυστυχώς έχει ξεφύγει το πράγμα πάρα πολύ και στο τέλος δεν το ευχαριστιέσαι κιόλας όπως θα έπρεπε... 7 1
elessar86 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι παιδιά πλέον οι καινούριες κονσόλες θα είναι πολύ value for money ακούγεται ότι το ps5 και το καινούριο xbox θα έχουν περίπου 12 με 14 teraflops αυτό αντιστοιχεί περίπου σε μία 2080 ti... άρα όταν με 500-600 ευρώ θα παίρνεις επιδόσεις κάρτας των 1000 ευρώ θα λέμε κ ευχαριστώ... βέβαια σε ενάμιση χρόνο που θα έρθουν οι κονσόλες η 2080 ti θα θεωρείται παλιά αλλά και πάλι το 4K 60+ fps οι κονσόλες θα το χουν για πλάκα και σε ultra γραφικά αυτη την φορά, επίσης μην ξεχνάμε ότι τα games είναι και πιο optimize στις κονσόλες. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από elessar86 3
Tokyo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 This is Project Scarlett, the most powerful and highest-performing console we've ever designed. 💚 #XboxE3 Scarlett at a glance: - 120fps - 8k capability - 4x more powerful than the Xbox One X - 40x performance increase over current generation consoles 4k με 60 fps πιάνουν αρκετά γκειμς στο One X Instant buy η κονσόλα με το που βγει και θα παίξω halo μέχρι να πεθάνω πάνω στη καρέκλα κυριολεκτικά RIP Tokyo Ζωή σε λόγου μας 3 1 1
Ripper1986 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 27 λεπτά πριν, elessar86 είπε Ναι παιδιά πλέον οι καινούριες κονσόλες θα είναι πολύ value for money ακούγεται ότι το ps5 και το καινούριο xbox θα έχουν περίπου 12 με 14 teraflops αυτό αντιστοιχεί περίπου σε μία 2080 ti... άρα όταν με 500-600 ευρώ θα παίρνεις επιδόσεις κάρτας των 1000 ευρώ θα λέμε κ ευχαριστώ... βέβαια σε ενάμιση χρόνο που θα έρθουν οι κονσόλες η 2080 ti θα θεωρείται παλιά αλλά και πάλι το 4K 60+ fps οι κονσόλες θα το χουν για πλάκα και σε ultra γραφικά αυτη την φορά, επίσης μην ξεχνάμε ότι τα games είναι και πιο optimize στις κονσόλες. Χωρίς να θέλω να στην χαλάσω αλλά κάθε φορά που βγαίνει μια νέα γενιά στις κονσόλες τα ίδια λένε, 'like a high end PC' κτλ κτλ, τσάμπα τα λες, δεν θα αλλάξει κάτι. Δεν θα σου δώσουν κάτι με επιδόσεις hardware των 1500 ευρώ... 1
Tokyo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, Ripper1986 είπε Χωρίς να θέλω να στην χαλάσω αλλά κάθε φορά που βγαίνει μια νέα γενιά στις κονσόλες τα ίδια λένε, 'like a high end PC' κτλ κτλ, τσάμπα τα λες, δεν θα αλλάξει κάτι. Δεν θα σου δώσουν κάτι με επιδόσεις hardware των 1500 ευρώ... Όχι. Σου δίνουν κάτι καλύτερο. Με 1500€ με το ζόρι φτιάχνεις 4κ pc. Just saying
Ripper1986 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 12 λεπτά πριν, Tokyo είπε Όχι. Σου δίνουν κάτι καλύτερο. Με 1500€ με το ζόρι φτιάχνεις 4κ pc. Just saying Με 1500 ευρώ αδερφέ μου φτιάχνεις πύραυλο αλλά τέλος πάντων, δεν θέλω να ανοίξω την κουβέντα που εδώ και τόσα χρόνια αποδεικνύεται περίτρανα. Απλά επειδή το hype train σε κάθε γενεά κονσολών δεν αλλάζει και επιμένετε σε πράγματα παραμυθένια και μονόκερους θα σας αφήσω στην ουτοπία σας τι να σας πω. Σαφώς σε κάποιον που δεν το κατέχει το άθλημα είναι ποιο εύκολο να σκάσει ένα Χ ποσό να πάρει μια παιχνιδομηχανή επειδή του είπαν είναι value for money η στέκετε ισάξια σε ένα πανάκριβο PC αλλά εντάξει έλεος φτάνει.. σε κάθε γενιά τα ίδια , μακάρι να ήξερες πόσες φορές το έχω ακούσει. Just saying also. 1 2
tolstoy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 49 λεπτά πριν, Ripper1986 είπε Με 1500 ευρώ αδερφέ μου φτιάχνεις πύραυλο αλλά τέλος πάντων, δεν θέλω να ανοίξω την κουβέντα που εδώ και τόσα χρόνια αποδεικνύεται περίτρανα. Απλά επειδή το hype train σε κάθε γενεά κονσολών δεν αλλάζει και επιμένετε σε πράγματα παραμυθένια και μονόκερους θα σας αφήσω στην ουτοπία σας τι να σας πω. Σαφώς σε κάποιον που δεν το κατέχει το άθλημα είναι ποιο εύκολο να σκάσει ένα Χ ποσό να πάρει μια παιχνιδομηχανή επειδή του είπαν είναι value for money η στέκετε ισάξια σε ένα πανάκριβο PC αλλά εντάξει έλεος φτάνει.. σε κάθε γενιά τα ίδια , μακάρι να ήξερες πόσες φορές το έχω ακούσει. Just saying also. Δηλαδή το Xbox X σε τι κατηγορίας pc μπορούμε να πούμε ότι υπολογίζεται;
Ripper1986 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tolstoy είπε Δηλαδή το Xbox X σε τι κατηγορίας pc μπορούμε να πούμε ότι υπολογίζεται; Η αντίστοιχα με ένα πισακι με μια Rx 580 αντί για μια 1060, παιδιά έχετε μπερδέψει πολλά πράγματα στο μυαλό σας, δεν σας κρίνω απλά μην νομίζετε και περιμένετε αυτά που γράφουν ποιο πάνω,αυτό απλά λέω. Επίσης μπερδεύεται την ανάλυση με την ποιότητα των γραφικών. Το να έχεις 4κ δεν λέει και πολλά εάν η ποιότητα είναι στα low προς medium. Εάν πραγματικά θέλετε να αρχίσετε να βλέπετε ανάλυση μαζί με ποιότητα παιδιά να παρακαλάτε οι νέες κονσόλες να έχουν απο 1000αρικο και πάνω. Να συμφωνήσω ότι η CPU τών νέων κονσολών θα είναι σούπερ upgrade ενσυγκρισει με την CPU του 2008 που φοράνε η τωρινές κονσόλες,οκ συμφωνώ, να συμφωνήσω ότι επιτέλους μιλάνε για SSD το οποίο ναι εννοείται ότι είναι καλύτερο σε load time's κτλ κτλ αλλά το πλασάρουν σαν την υπέρτατη καινοτομία, δόξα τον Θεό έχω τον πρώτο consumer SSD Intel 60gb και βγήκε το 2008 και αυτός όπως οι Jaguar του Xbox one X , αλλά ρε παιδιά ξεκολλατε,λέτε η AMD ή ή κάθε εταιρεία να ήταν τόσο μαλακες και να σας δίνανε τεχνολογία και απόδοση τέτοιου επιπέδου με 400-500 ευρώ όταν η ίδια εταιρεία βρίσκεται στον χώρο των υπολογιστών και επιστρέφει δυναμικά στο χώρο ιδιαίτερα στο τμήμα των επεξεργαστών. Ξέρετε μάγκες τι χρειάζεται για 8κ gaming για σημερινά παιχνίδια; Δύο RTX Titan που κοστίζουν 5000ευρω τέτοια γραφική δύναμη χρειάζεται το 8k . Η AMD με το ζόρι ακουμπάει την 2070 με τις μικρές Navi που φήμες μιλάνε για 500 ευρώ τιμή και εσείς σε ένα χρόνο από σήμερα μιλάτε για 4κ 120 φπς και 8κ gaming σε ένα κουτί ένα επί ένα να πούμε. Hype train. Ε σοβαρευτείτε. Θα πηγαίνετε στο κανάλι του Digital foundry να βλέπετε 4κ με 30φπς locked με deeps σε κάνα cyberpunk με medium to low settings και στις δύο κονσόλες και τελείωσε το θέμα. Σε 1080p θα δείτε τα 120fps αυτό σας το υπογράφω πάντως. Καθώς η 120hz freesync TV έρχονται γι'αυτό τον λόγο και μόνο. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από Ripper1986 7 1 1
panoskatos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Ripper1986 είπε Η αντίστοιχα με ένα πισακι με μια Rx 580 αντί για μια 1060, παιδιά έχετε μπερδέψει πολλά πράγματα στο μυαλό σας, δεν σας κρίνω απλά μην νομίζετε και περιμένετε αυτά που γράφουν ποιο πάνω,αυτό απλά λέω. Επίσης μπερδεύεται την ανάλυση με την ποιότητα των γραφικών. Το να έχεις 4κ δεν λέει και πολλά εάν η ποιότητα είναι στα low προς medium. Εάν πραγματικά θέλετε να αρχίσετε να βλέπετε ανάλυση μαζί με ποιότητα παιδιά να παρακαλάτε οι νέες κονσόλες να έχουν απο 1000αρικο και πάνω. Κοίτα δεν είναι ακριβώς έτσι τα πραγματα. Σαφώς μια κονσόλα έχει υποδεέστερο hardware σε σχέση με ένα τουμπανιασμενο pc αλλά μια κονσόλα φτιάχνεται από τους κατασκευαστές με διαφορετικό κόστος (Sony, Microsoft) απ ότι ένας υπολογιστής. Ένας υπολογιστής δεν μπορεί να φτιαχτεί από την αρχή, κουτί, τροφοδοτικό κτλ με 500€ και ας έχει για κάρτα γραφικών μια 1060/580 . Στις κονσόλες το κέρδος είναι πολύ μικρό, βγάζουν τα λεφτά από αλλού, συνδρομές, παιχνίδια, υπηρεσίες. Εγώ είμαι υπέρ του υπολογιστή αλλά η κονσόλα είναι πολύ πιο οικονομική. Δεν μπορεί ένας υπολογιστής που φτιάχτηκε πριν 6 χρόνια με κόστος 500€ να παίζει ως και σήμερα ότι τίτλο βγει. Τώρα όσο αφορά τα γραφικά αυτό είναι άλλη υπόθεση. Εκεί υπερτερεί το PC αλλά υπάρχουν πολλά "αλλά" ακόμα και εκεί και η υπόθεση σηκώνει πολύ κουβέντα και ανάλυση χωρίς παρωπίδες. 7 1
tsibosp Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Ripper1986 είπε Hype train. Ε σοβαρευτείτε. Θα πηγαίνετε στο κανάλι του Digital foundry να βλέπετε 4κ με 30φπς locked με deeps σε κάνα cyberpunk με medium to low settings και στις δύο κονσόλες και τελείωσε το θέμα. Πες τα γτ θα μας τρελανουν ειμαστε και σε τεχνολογικο φορουμ! Οπως λεει και ενας φιλος πιο πανω περιπου στη μεση ειναι η αληθεια παντως! Οι κονσολες φτιαχνονται μαζικα με optimised αρχιτεκτονικη και πωλουνται στο κοστος σχεδον και απο οτι ακουγεται εντονα για το PS5 μαλλον πανε να το κανουν οπως με το pS3 και θα το πουλησουν και με μια μικρη χασουρα τουλαχιστον στην αρχη για να εξασφαλισουν μεγαλυτερο μεριδιο αγορας. Τα exclusive βλ. God Of War που εχουν εντυπωσιακα γραφικα σε κονσολες ειναι γτ τους εχουν βγαλει το λαδι στο optimisation και σε καθε frame δινει σχεδον το 100% του συστηματος στο pc δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα για ευνοητους λογους και τρεχουν low-medium settings με 30fps ουτε καν κλειδωμενα και το Microstutter παει συννεφο σε variable resolution και τα ρεστα, δλδ ουτε σε 1080P συνεχεια. Κατεβειτε απο το hype train και τις παπατζες για 8κ κτλ ξεχαστε τα, μιλανε ΜΟΝΟ για Video εκτος αν θελετε να παιζετε tetris και να χαιρεστε (εκτος του οτι θελετε 8κ πανελ που στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη παιζει να μην εχει κανενας). Επισης επειδη την εχω ξανακανει αυτη τη συζητηση μην περιμενετε και τρελη αποδοση με τα πανελ τα οποια εχετε ηδη (4κ της κακιας ωρας,οσον αφορα το Gaming, με 400 ευρω και 200ms input lag) με τον ερχομο των καινουργιων κονσολων που θα υποστηριζουν HDR10+, 120 fps κτλ. καθως μια αξιολολογη overall λυση που να τα υποστηριζει ολα αυτα με αποδεκτο input lag για gaming κοστιζει πανω απο 1000 ευρω. Οτι πληρωνεις παιρνεις στον τομεα, δεν θα σας κανει κανεις χαρη να σας δωσει μηχανημα των 500 ευρω που θα εχει τα ιδια αποτελεσματα με pc των 1000 ευρω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα