Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια διευκρίνιση. Έστω ότι έχεις το X, τα ίδια games θα παίζουν κ στο Σκάρλετ και στο X; Ή μιλάμε για άλλες βιβλιοθήκες;

• Απαντ. 620
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TechnoV είπε

Ρε παιδιά μια διευκρίνιση. Έστω ότι έχεις το X, τα ίδια games θα παίζουν κ στο Σκάρλετ και στο X; Ή μιλάμε για άλλες βιβλιοθήκες;

τα games του scarlett δε θα παιζουν στο x, η πλειοψηφια των παιχνιδιων του x θα παιζουν στο scarlett γιατι θα υπαρχει backwards compatibility...

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, xavier είπε

τα games του scarlett δε θα παιζουν στο x, η πλειοψηφια των παιχνιδιων του x θα παιζουν στο scarlett γιατι θα υπαρχει backwards compatibility...

Εννοώ αν θα υποστηριχτεί το X με games ή θα το τελειώσει η microsoft;

Δημοσ.

παντα υπαρχει μεταβατικο σταδιο...ιδιως στα παιχνιδια που θα βγουν του χρονου, τα περισσοτερα θα βγουν στο xbox one...στη πορεια αυτο θα φθινει και μεσα σε μια 2ετια απο το launch του σκαρλετ το πολυ θα σταματησουν να βγαινουν νεα παιχνιδια για το xbox one...Σιγουρα παντως ακομα και στο launch του σκαρλετ θα υπαρχουν exclusives για το σκαρλετ...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, xavier είπε

παντα υπαρχει μεταβατικο σταδιο...ιδιως στα παιχνιδια που θα βγουν του χρονου, τα περισσοτερα θα βγουν στο xbox one...στη πορεια αυτο θα φθινει και μεσα σε μια 2ετια απο το launch του σκαρλετ το πολυ θα σταματησουν να βγαινουν νεα παιχνιδια για το xbox one...Σιγουρα παντως ακομα και στο launch του σκαρλετ θα υπαρχουν exclusives για το σκαρλετ...

Δηλαδή τόσο δυνατή κονσόλα κ την στέλνει ακλαφτη; Το X κατά την γνώμη μου άνετα μπορούσε μια 5ετια να τρέξει games. Δεν είμαι κατοχος, αλλά μου κάνει εντυπωση πως ενώ έχει δύναμη το τελειώνει. Άλλο το ONE άλλο το X. 

Δημοσ.

Πάντως για να βγει παιχνίδι που να μην μπορεί να το τρέξει το ΟΝΕ X σημαίνει ότι δεν θα τρέχει ούτε στην πλειοψηφία των PCs, που σημαίνει ότι θα αργήσει πολύ να γίνει αυτό και θα είναι για υπερβολικά λίγα παιχνίδια.

• Like 1
Δημοσ.

Eγω παλι πιστευω πως ειναι εξαιρετικα πιθανο το Χ συγκεκριμενα να ειναι forwards compatible. Το εχω ξαναγραψει και στο παρελθον. Θα δουμε.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Πάντως για να βγει παιχνίδι που να μην μπορεί να το τρέξει το ΟΝΕ X σημαίνει ότι δεν θα τρέχει ούτε στην πλειοψηφία των PCs, που σημαίνει ότι θα αργήσει πολύ να γίνει αυτό και θα είναι για υπερβολικά λίγα παιχνίδια.

αυτό ακριβώς προσπαθώ να πω. Έχει hardware που ειναι δύσκολο να μην παίξει game, έστω και με υποχωρήσεις.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πώς να είναι forward compatible; Πώς θα τρέχουν στον Jaguar τα games που έχουν γραφτεί για Zen 2; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, εκτός κι αν βγάζουν δύο εκδόσεις για κάθε game που δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο. Στα first-party μπορεί να το κάνει η MS, οι υπόλοιποι θα γελάνε απλά.

Για να γίνει πράξη το forward compatibility θα πρέπει να ακολουθήσουν διαφορετικό πλάνο στις κονσόλες που βγάζουν. Θα πρέπει να βγάζουν μοντέλο κάθε δύο χρόνια για να γεφυρώνεται το χάσμα στο H/W, έτσι ώστε τα games να τρέχουν στην τωρινή και στην επόμενη γενιά. Με το παρόν χρονοδιάγραμμα των γενιών δεν είναι εφικτό αυτό.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.

εγώ προβλέπω μπέρδεμα τύπου wii με wii u 

αν δε το βγάλουν xbox two ο κόσμος θα μπερδευτεί

αν μάλιστα αρχίσουν τα τρέχει στο ένα και όχι στο άλλο τα πράγματα δεν θα είναι καλά 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Malthador είπε

Πώς να είναι forward compatible; Πώς θα τρέχουν στον Jaguar τα games που έχουν γραφτεί για Zen 2; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, εκτός κι αν βγάζουν δύο εκδόσεις για κάθε game που δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο. Στα first-party μπορεί να το κάνει η MS, οι υπόλοιποι θα γελάνε απλά.

Για να γίνει πράξη το forward compatibility θα πρέπει να ακολουθήσουν διαφορετικό πλάνο στις κονσόλες που βγάζουν. Θα πρέπει να βγάζουν μοντέλο κάθε δύο χρόνια για να γεφυρώνεται το χάσμα στο H/W, έτσι ώστε τα games να τρέχουν στην τωρινή και στην επόμενη γενιά. Με το παρόν χρονοδιάγραμμα των γενιών δεν είναι εφικτό αυτό.

Το Gears 5 το εχεις δει να τρεχει στο Χ;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostiger είπε

Eγω παλι πιστευω πως ειναι εξαιρετικα πιθανο το Χ συγκεκριμενα να ειναι forwards compatible. Το εχω ξαναγραψει και στο παρελθον. Θα δουμε.

Και εγώ αυτό πιστεύω. Απλά ίσως τα πρώτα 2(;) χρόνια να μην υπάρξει πλήρης εκμετάλλευση της zen cpu ή πχ. τα games σε x1x να τρέχουν σε 30fps και σε scarlett σε 60fps. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει θέμα με το scaling των game engines.

6 λεπτά πριν, Malthador είπε

Όχι, δεν έχω X, S έχω.

Πού θες να καταλήξεις;

Στο ότι ήδη τα games που τρέχουν σε ryzen-i5 στα pc, τρέχουν σε jaguar cpu στις κονσόλες.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Malthador είπε

Όχι, δεν έχω X, S έχω.

Πού θες να καταλήξεις;

Σε αυτο που εγραψε ο Darth ενα ποστ πιο πανω.

Και στο οτι ουτε εγω περιμενα ποτε να δω τετοια γραφικα με 60 (ακατεβατα) καρε σε κονσολα τρεχουσας γενιας.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...