Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η Compulsion ακομα δουλευει πανω στο we happy few με dlc κτλ, δε θα βγαλουν sequel αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα για να δειξουν τι δουλευουν.
η Double Fine δουλευει στο Psychonauts 2 - current gen
η inXile στο Wasteland 3 -current gen
η Ninja Theory - κυκλοφορει το Μάρτη το Bleeding Edge (εχουν δειξει τρειλερ)  και μετα στο Hellblade 2, που ειδαμε το teaser, αλλα δε νομιζω οτι ερχεται συντομα.
η Obsidian - στο grounded δειξαν τρειλερ - current gen - προφανως το επομενο παιχνιδι τους θα ειναι το Outer Worlds 2
η The Initiative - φτιαχτηκε για ΑΑΑ παραγωγες, λογικα ειναι σε πολυ πρωιμο σταδιο.
η Undead Labs - προφανως στο State of Decay 3
η World's Edge - εποπτεύει τα remastered Age of Empires και βοηθαει(?) τη Relic(της Sega) με το AOE 4 - Εχουν δειξει τρειλερ.
η Playground Games - δουλεύει σε ενα ΑΑΑ open world RPG που 99% ειναι το νεο Fable. Λογικα του χρονου θα βγει και το Forza Horizon σε συνεργασια με την Turn 10.
η Turn 10 - λογικα δουλευει για να εχει στο launch του xsx το Forza Motorsport 8
η 343 - Halo Infinite, εχουν δειξει gameplay 
η Mojang - Minecraft οτιδηποτε 
η Rare - εδειξε teaser του Everwild
η Coalition - προφανως στο gears 6, αλλα ειναι  πολυ νωρις για νεο παιχνιδι.

Ουσιαστικα για το launch της νεας κονσολας μη περιμενεις τρελο hype. Το παιχνιδι που μπορει να συζητηθει ειναι το νεο Fable γιατι η Playground ειναι το καλυτερο στουντιο της MS  αυτη τη στιγμη, αλλα ειναι και αυτο αρκετα φρεσκο σε αυτο το σταδιο...Βεβαια ενα teaser μεχρι το launch θα to δειξουν....

Παντως τα περισσοτερα τα εχουν δειξει...

εχει και βιντεο το ign, λιγο που το ειδα πανω κατω τα ιδια λεει.

• Like 3
  • Thanks 2
  • Απαντ. 620
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου αρέσει ρε συ @xavier που έκατσες και τα έγραψες αναλυτικά. Δώσε ένα link να τελειώνει το θέμα.

Ο Phil έχει πει ότι όλα τα Studios δουλεύουν σε νέα Ip's που δεν έχουν δείξει ακόμα, άρα μέσα στους επόμενους μήνες και μέχρι την Ε3 θα μάθουμε περισσότερα.

Εγώ επειδή είμαι ολιγαρκής,  Forza Horizon 5, Halo Infinite, Fable IV, Cyberpunk, Hellblade 2 και Age of empires IV( στο Pc με Ultimate), μου αρκούν για τα 2 πρώτα χρόνια με το Series X, μετά βλέπουμε. 😛

Επίσης με το  Minecraft Dungeons  να παίζει local co op μέχρι 4 παίχτες έχει να πέσει τρελό κάψιμο με τα πιτσιρίκια. 😛

Επεξ/σία από Saloufas
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Μου αρέσει ρε συ @xavier που έκατσες και τα έγραψες αναλυτικά. Δώσε ένα link να τελειώνει το θέμα.

Ο Phil έχει πει ότι όλα τα Studios δουλεύουν σε νέα Ip's που δεν έχουν δείξει ακόμα, άρα μέσα στους επόμενους μήνες και μέχρι την Ε3 θα μάθουμε περισσότερα.

Εγώ επειδή είμαι ολιγαρκής,  Forza Horizon 5, Halo Infinite, Fable IV, Cyberpunk, Hellblade 2 και Age of empires IV( στο Pc με Ultimate), μου αρκούν για τα 2 πρώτα χρόνια με το Series X, μετά βλέπουμε. 😛

Επίσης με το  Minecraft Dungeons  να παίζει local co op μέχρι 4 παίχτες έχει να παίσει τρελό κάψιμο με τα πιτσιρίκια. 😛

ναι ρε, μολις τα εγραψα λεω κατσε να δω αν εχει κανα βιντεο στο youtube  :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι, ειχε πει ο Spencer οτι δουλευουν και σε καινουργια IP. ισως παρουμε μια γευση απο αυτα στην Ε3 φετος.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

ε αγορασαν τοσα μεγαλα νεα studio, δε μπορει, θα πρεπει να δειξουν πολυ πράγμα σε αυτη την Ε3 για να ξανατραβήξουν κοσμο πισω το Xbox. Αν πανε παλι να την βγαλουν με sequels και το Pass, θα εχουν πρόβλημα., ειδικα τωρα που πανε ολα τα 1st party κ στο PC.

Θελω να ελπιζω πως τοσες αγορες εγιναν με λογική και συνέπεια, αντε να δουμε.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

ε αγορασαν τοσα μεγαλα νεα studio, δε μπορει, θα πρεπει να δειξουν πολυ πράγμα σε αυτη την Ε3 για να ξανατραβήξουν κοσμο πισω το Xbox. Αν πανε παλι να την βγαλουν με sequels και το Pass, θα εχουν πρόβλημα., ειδικα τωρα που πανε ολα τα 1st party κ στο PC.

Θελω να ελπιζω πως τοσες αγορες εγιναν με λογική και συνέπεια, αντε να δουμε.

μικρα studios αγορασαν, τα οποια τωρα τα μεγαλωνουν, προσλαμβανουν κοσμο κτλ...Υπαρχουν προοπτικες γιατι μιλαμε για ταλαντουχους developers, αλλα θελουν το χρονο τους...

Στο launch λογικα θα εχουν το halo, forza motorsport, το AOE 4 δε ξερω αν θα το εχουν ετοιμο στο xsx για το launch.

Δημοσ.

το age στη κονσόλα θα ήθελα να δώ πώς θα είναι με το controller

έχω βέβαια παίξει μικρός red alert στο πρώτο playstation , οπότε μπορώ να το φανταστώ πώς θα είναι και στη χειρότερη δυνατή περίπτωση, αλλά στο σήμερα θα ήθελα να δω τι μηχανισμούς θα βρουν για να υποκαταστήσουν το ποντίκι και πληκτρολόγιο  

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Αν θυμάμαι καλά, το developer team του AoE IV είχε πει ότι πρώτα θα βγει το παιχνίδι στο PC και θα του αφιερώσουν το χρόνο που του αξίζει και μετά θα σκεφτούν πως θα μεταφέρουν το game στις κονσόλες διότι θέλουν να προσαρμόσουν/φτιάξουν ένα σύστημα χειρισμού που να παίζεται άνετα με χειριστήριο. Δεν το βλέπω να προλαβαίνει το launch του νέου Xbox.

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ κρατημενη η sony με το ps5.μυριζομαι οικονομικη κονσολα με χαμηλα σπεκ.περιμεναν ολοι πως και πως και ανακοινωσαν blue ray uHD audio 3d  και trigger με δονηση. 

Πιστευω το xbox θα απεχει πολυ σε επιδοσεις με την αναλογη τιμη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Ή απλά βάζουν support για m+k στο SeX, problem solved.

σίγουρα θα υποστηρίζεται κι έτσι, το θέμα είναι πόσοι από τους κονσολάδες θα έχουν m/k ? 

ποτέ δεν πρόκειται να έχουν αρκετοί πέρα από ένα μικροσκοπικό ποσοστό (αλλιώς θα έπαιρναν pc.. εκτός αν όντως κάποια στιγμή κάνουν το xbox pc να τρέχει δηλαδή μέχρι και office και τότε θα πάρω κι εγώ. αυτό θα ήταν όντως πρωτοποριακό   ) , οπότε ή θα βρουν τρόπο για contoller ή δεν θα βγει σε κονσόλα

δε γίνεται να σου πουν πάρτο και πάρε ποντίκι πληκτρολόγιο επιπλέον , αλλιώς δεν θα παίζει καν

πάντως εγώ χαίρομαι που δουλεύουν νέο aoe γιατί κακά τα ψέματα τα strategy είναι ψιλοπεθαμένα λόγω των moba, δύσκολα το βλέπω να γίνεται φοβερά επιτυχημένο , αλλά χαίρομαι πολύ που θα το στηρίξουν ειδικά μετά την χλαπάτσα που μας είχε ρίξει η ea με το c&c που ευτυχώς δεν βγήκε καν αυτό το έκτρωμα, αλλά δυστυχώς σκότωσαν άλλο ένα ip..

και με την ms πάντως δεν είμαι πολύ χαρούμενος που για τόσα χρόνια έκανε τη πάπια με το aoe, ούτε μου άρεσε ιδιαίτερα το 3

αυτό που πάνε να βγάλουν τώρα είναι κάτι που περίμενα για πάρα πάρα πολλά χρόνια, ίσως όλη την ενήλικη ζωή μου..  

1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε

Πολυ κρατημενη η sony με το ps5.μυριζομαι οικονομικη κονσολα με χαμηλα σπεκ.περιμεναν ολοι πως και πως και ανακοινωσαν blue ray uHD audio 3d  και trigger με δονηση. 

δεν αποκλείω το σενάριο που λες

1ον γιατί συνεχίζω και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η sony πράγματι θα βγάλει οικονομική κονσόλα πιο πολύ προς την τιμή του 4 (άσχετα αν θα είναι έτη φωτός πιο δυνατή από τις σημερινές που είναι και το ζητούμενο και όχι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο και ακριβό)

2ον επειδή η ms από την άλλη μην έχοντας δυνατά ip (προς το παρόν τουλάχιστον) κάπως πρέπει να εντυπωσιάσει και αν κρίνουμε από το Χ ο βασικός τρόπος που προσπαθεί για κάτι τέτοιο είναι μέσω του hardware

δεν ξέρουμε όμως πώς θα το ζυγίσουν μέσα στο κεφάλι τους επειδή αν απέχει αρκετά η τιμή της μίας με την άλλη θα πέσει σφαγή στις πωλήσεις, μπορεί εμείς να λέμε συχνά πυκνά ότι οι κσένη είναι άπλες και ξοδεύουν, αλλά δεν πάει ακριβώς έτσι ειδικά στις κονσόλες. αυτό που έχει σημασία είναι να μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια, αν για τα ίδια και λιγότερα παιχνίδια σου πει ο άλλος δώσε μου άλλα 100-150 ευρώ γιατί έτσι  (και πόσοι κάθονται να ασχοληθούν με το αν υπάρχουν μερικά εφφέ παραπάνω ή αν έχει κάποιο εξελιγμένο σύστημα ψύξης και δεν κάνει σαν ελικόπτερο) , πολύ απλά δεν θα τα δώσουν 

αν παίξει δηλαδή σενάριο 450 vs 600 θα πάει άκλαφτο το xbox 

αφήνω μόνο ένα παράθυρο να τους κάτσει κάτι τέτοιο αν πάνε να κάνουν launch με καμιά δεκαριά τουλάχιστον πολύ δυνατούς τίτλους (υπερβολή, ας πούμε 5-6 φτάνουν για να εντυπωσιάσεις ειδικά αν έχεις και 2+ νέες ip μέσα να αφήνεις υποσχέσεις για το μέλλον) . εκεί η τιμή δεν θα έχει καμιά σημασία όπως δεν έχει σημασία και η τιμή του switch (που από άποψη hw μπορεί να χαρακτηριστεί μια πανάκριβη κουράδα) , το οποίο πουλάει γιατί έχει μια σειρά τίτλων που ο κόσμος θέλει να παίξει 

αλλά χωρίς τους τίτλους το να πουλήσεις ένα καλό κομμάτι hw  απλά δεν έχει καμιά απολύτως σημασία , δεν στέκει επιχειρηματικά γιατί πολύ ελάχιστοι ενδιαφέρονται για ποιοτική κονσόλα (αν μπορεί να υπάρξει τέτοιο πράγμα με τόσο συμπιεσμένο κόστος) 

βέβαια ο στόχος μπορεί να μην είναι να βγουν πρώτοι, μπορεί απλά να αρκεστούν στο να διατηρήσουν δυνάμεις, αλλά το θεωρώ πολύ ηττοπαθή ως στρατηγική και επειδή αν έχεις χαμηλούς στόχους δεν αποκλείεται να πέσεις και κάτω από αυτούς μάλλον το αποκλείω ως σενάριο ειδικά για ένα γίγαντα όπως η ms. 

το πώς θα επηρεάσουν τα pass και τα streaming ειλικρινά δεν είμαι πολύ βέβαιος, σίγουρα θα επηρεάσουν και αυτά πάντως.. αλλά θα πρέπει να δω σε βάθος χρόνου για να μπορώ να κάνω κάποιου είδους υπόθεση.. δεν το θεωρώ πάντως τελείως αυτονόητο ότι ο άλλος θα επιλέξει σύστημα με βάση αυτά..

όχι επειδή δε συμφέρει, βεβαίως συμφέρει (και ακόμα κι εγώ που δεν συμπαθώ την ιδέα, μάλλον θα βάλω για κάποιο διάστημα pass να ξεπετάξω 5-6 παιχνίδια που διαφορετικά θα αγόραζα το οποίο βέβαια δεν θα είναι και το καλύτερο σενάριο για τους δημιουργούς αυτών , αλλά πες εγώ θα είμαι η μειοψηφία που θα διακόψω τη συνδρομή μου μόλις στοχευμένα παίξω αυτά που θέλω) , αλλά επειδή και το θέμα των συνδρομών αρχίζει και γίνεται κάπως κορεσμένο

δεν γίνεται πέρα από τους τυπικούς σου λογαριασμούς να έχεις και 5-6 και.. συνδρομές όσο φθηνές κι αν είναι χάνεται κάπου η μπάλα, για πολλούς ανθρώπους έχει περισσότερη λογική έχω τόσα αγοράζω αυτά που μπορώ και ξέρω ότι είναι "δικά μου" (με τα digital βεβαια γελάμε με το δικά μου.. ) και από κει και πέρα βλέπω πώς θα καταναλώσω αυτό το περιεχόμενο , κάνω κάποιου τύπου προγραμματισμό..

το να υπερβομβαρδίζεσαι από περιεχόμενο είτε σειρές, είτε ταινίες, είτε μουσική είτε παιχνίδια αργά ή γρήγορα θα σε οδηγήσει στη σκέψη ότι πληρώνεις πράγματα που δεν προλαβαίνεις να χαρείς  και μέχρι να μάθεις να το διαχειρίζεσαι κάπου θα χαθεί η μπάλα

αλλά αν τελικά μάθεις να το διαχειρίζεσαι εκεί είναι που δεν θα  βγουν τα κουκιά σε όσους σε βομβαρδίζουν με αυτό , γιατί ή θα αρχίσουν οι κοινόχρηστες συνδρομές (και μπορεί στο νετφλιξ πχ να κάνουν τους χαζούς, όταν όμως μπαίνει στο παιχνίδι ο ανταγωνισμός και της disney ας πούμε εκεί θα αρχίσουν ακόμα περισσότεροι να ψάχνονται για κοινόχρηστους γιατί πλέον πρέπει να βγουν λεφτά από τις τσέπες και για τη disney.. ) ή πολύ απλά δεν θα πληρώνεις για να πληρώνεις, θα πληρώνεις μόνο όταν θεωρείς ότι τις χρειάζεσαι 

όπως είπα θα δούμε είναι ίσως λίγο νωρίς για να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο υπερκαταναλωτισμό μας 

και αυτή η διαχείριση δεν έχει απαραίτητα να κάνει με το έχω ή δεν έχω λεφτά, έχει να κάνει με το πότε θα σου τη βιδώσει ή όχι με το ότι σπαταλούνται χρήματα δεξιά και αριστερά 

ήδη έχουμε δει το φαινόμενο από ανθρώπους που αγοράζουν παιχνίδια στις εκπτώσεις και έχουν ένα backlog διαστημικό που τους βγάζει την επόμενη 3ετια :lol: κάποια στιγμή το κόβουν ή το περιορίζουν όχι γιατί θα πεινάσουν αν χαλάσουν 30-50 ευρώ σε μια έκπτωση, αλλά γιατί είναι λεφτά στα σκουπίδια

μπορούν όντως να παίξουν το παιχνίδι μετά από 2-3 χρόνια σε τιμή πολύ χαμηλότερη της έκπτωσης που το πήραν και δε λέω να κάνουν υπομονή, απλά τότε θα έρθει η ώρα του..

πολλοί κι εδώ που γράφουμε κι εγώ που τα λέω όλα αυτά, έχουμε παιχνίδια στους λογαρισμούς μας με ΜΗΔΕΝ ώρες παιξίματος για αρκετούς τουλάχιστον μήνες ή έτος+, αυτό είναι πραγματικά ντροπή αν το καλοσκεφτείς 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

ειτε ειναι αυτο που λες, ειτε το οτι εχουν φετος τεραστια exclusives (last of us 2 , ghost of tsushima, ffvii, nioh 2  ακομα και το dreams  , ανοιξη-αρχες καλοκαιριου) τους κραταει πισω, για να μη φυγει το spotlight απο τα παιχνιδια ακομα...

Δημοσ.
7 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Επειδη το διαβαζω αυτο και για το ps5 και για το Xbox στην παρουσιαση της Amd,ρε παιδια δεν εταξε καμια απο τις 2 εταιρειες οτι θα παρουσιασει την νεα της κονσολα στην CES.

και ειναι και λογικο κιολας γιατι οι νεες κονσολες θελουν δικο τους event/παρουσιαση αφιερωμενη μονο σε αυτες με αναλογη θεματολογια.

Γιαυτο και βολευει περισσοτερο η Ε3 πχ ή ακομα και τα Game Awards καλη ωρα. Ειναι events gaming oriented,ιδανικα αν θες να ριξεις καποια μεγαλη ανακοινωση/παρουσιαση,αφου εχεις ολο το ενδιαφερον του κοσμου που παρακολουθει πανω σου.

Τωρα οσο για την Microsoft,δεν υπαρχει λογος να την φοβαται καποιος στο κομματι των specs.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...