Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kostiger είπε

Καποιο μικρο καπελο θα το έχουμε, όπως πολυ συχνα γίνεται στη χώρα μας.

Και εγω ειμαι σχεδον  σιγουρος για αυτο ...

• Απαντ. 620
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Και εγω ειμαι σχεδον  σιγουρος για αυτο ...

το καπελο μας το βαζουν οι εταιρειες απευθειας...τα 500$ , τα κανουν 500€ και ηδη το βγαλαν το 50ακι απο τους ευρωπαιους...Επισης ετσι οπως το εχουν κανει τωρα, με το launch να πεφτει πανω στο black friday, ολο και κατι θα παιξει μια και μιλαμε για προιοντα κραχτες...

@Saloufas το one x, πλασαριστηκε ως premium προιον και ηταν οντως οταν κυκλοφορησε... Δεν πας σε νεο launch κονσολας με αυτη τη λογικη...

Επεξ/σία από xavier
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, xavier είπε

το καπελο μας το βαζουν οι εταιρειες απευθειας...τα 500$ , τα κανουν 500€ και ηδη το βγαλαν το 50ακι απο τους ευρωπαιους...Επισης ετσι οπως το εχουν κανει τωρα, με το launch να πεφτει πανω στο black friday, ολο και κατι θα παιξει μια και μιλαμε για προιοντα κραχτες...

@Saloufas το one x, πλασαριστηκε ως premium προιον και ηταν οντως οταν κυκλοφορησε... Δεν πας σε νεο launch κονσολας με αυτη τη λογικη...

Δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα .

Υπαρχουν συγκεκριμενοι λογοι που προκυπτει τελικη αυξηση τιμης και  ειδικα για την χωρα μας αφορουν :αυξημενο συντελεστη φπα  και φορολογια μεγαλων επιχειρησεων ,μικρo μεγεθος αγορας , κοστος εκτελωνισμου ,δασμοι ,κοστος μεταφορων  κ.ο.κ.

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, xavier είπε

Αυτό λέω και γω, το Series X θα πλασαριστεί σαν premium και το Lockhart σαν το standar edition. Το price range το είπα πιο πάνω.

Δεν μπορεί να σου δώσει η Microsoft το Series X στα 380€+ΦΠΑ=499€ με Ryzen 8c/16t, Navi 12TF, 16GB GDDR6, Nvme SSD, Ultra BR Disk drive, σοβαρό σύστημα ψύξης, 1 Controller , μηνιαία συνδρομή gamepass&gold και Lunch Τίτλο Halo6 ή FORZA Horizon 5.  Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα .

Υπαρχουν συγκεκριμενοι λογοι που προκυπτει τελικη αυξηση τιμης και  ειδικα για την χωρα μας αφορουν :αυξημενο συντελεστη φπα  και φορολογια μεγαλων επιχειρησεων ,μικρo μεγεθος αγορας , κοστος εκτελεωνισμου ,κοστος μεταφορων  κ.ο.κ.

Δεν υπαρχει ρε συ αυτο, ολα υπολογισμενα τα εχουν...Το ps4 στο launch το εβρισκες στο επισημο 400ικο της Sony...Και αν θυμαμαι καλα επαιζαν κατι προπαραγγελιες απο το Κοτσωβολο στα 344...

@Saloufas το βλεπεις πολυ μεμονωμενα...στο ξαναλεω, θα στα παρουν απο 100 μεριες, δεν αγοραζεις απλα μια κονσολα...

Επεξ/σία από xavier
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xavier είπε

Και αν θυμαμαι καλα επαιζαν κατι προπαραγγελιες απο το Κοτσωβολο στα 344...

.

Οχι δεν  θυμασαι καλα .

• Confused 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Οχι δεν  θυμασαι καλα .

κανονικα τα πουλουσαν στην αρχη, αλλα την 1η εβδομαδα ξεπουλησαν και μετα τα βγαζαν σε πλειστηριασμο...αλλη ιστορια αυτη...οταν υπηρξε κανονικη ροη στη διαθεσιμοτητα, οι τιμες ηταν οι φυσιλογικες....

το οτι ειχε παιξει η προσφορα 344 για ps4 απο το κοτσωβολο για προπαραγγελια ειμαι σιγουρος...

Δημοσ.
30 minutes ago, xavier said:

κανονικα τα πουλουσαν στην αρχη, αλλα την 1η εβδομαδα ξεπουλησαν και μετα τα βγαζαν σε πλειστηριασμο...αλλη ιστορια αυτη...οταν υπηρξε κανονικη ροη στη διαθεσιμοτητα, οι τιμες ηταν οι φυσιλογικες....

το οτι ειχε παιξει η προσφορα 344 για ps4 απο το κοτσωβολο για προπαραγγελια ειμαι σιγουρος...

Καλά θυμάσαι. Το είχε βγάλει για προπαραγγελία ο Κωτσόβολος με την επιλογή "παζάρεψε το" όπου εκεί όντως η χαμηλότερη τιμή που μπορούσες να πετύχεις ήταν τόσο. Αυτή η προσφορά κράτησε μόνο λίγες ώρες αν θυμάμαι καλά και μάλλον επρόκειτο για λανθασμένη τιμή παρόλα αυτά ο Κωτσόβολος παρέδωσε σε αυτή τη τιμή την κονσόλα σε όσους την είχαν παραγγείλει τότε, κάτι το οποίο συνηθίζει να κάνει γενικά με προϊόντα που είχαν λανθασμένη τιμή προς τα κάτω..

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, Saloufas said:

Το One X είχε αρχική τιμή 525€ όταν βγήκε τέλος του 2017 με αρχές του 2018 και με βάση το Hardware που θα φοράει το καινούργιο Series X το περιμένετε στα 450 και 499€???

Οκ, πάω πάσο.

Είναι πολύ λάθος η αναλογία που κάνεις. Συγκρίνεις ένα mid-gen upgrade το οποίο η MS το πούλαγε με κέρδος το 2018 με ένα base μοντέλο που η MS θα το πουλάει με χασούρα το 2021. 

Δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να σπάσει το φράγμα του 500άρικου και για τα δύο twins, μη σου πω ότι η MS μέσα στο 500άρικο θα σου χώσει και κανά χρόνο τζάμπα Game Pass Ultimate για να σε δελεάσει.

8 hours ago, Saloufas said:

Αυτό λέω και γω, το Series X θα πλασαριστεί σαν premium και το Lockhart σαν το standar edition. Το price range το είπα πιο πάνω.

Τι εννοείς; Ότι θα κυκλοφορήσουν δύο SKU's στο ίδιο διάστημα με διαφορετικά specs; Σε καμία περίπτωση. Εάν κυκλοφορήσουν δύο συστήματα ταυτόχρονα (τεράστιο «εάν» αυτό), τότε οι διαφορές τους θα είναι είτε σε χωρητικότητα και οπτικό μέσο, είτε το φθηνό θα είναι streaming-only. Δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν base σύστημα με specs μικρότερα του SeX για τους αυτονόητους λόγους.

Σε κάθε περίπτωση κανένα σύστημα δεν θα ξεπερνάει τα €500. Άντε να κυκλοφορήσουν άλλο ένα με ίδια specs, χωρίς οπτικό μέσο και με μικρότερο δίσκο για €400.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.

Τόσο το είχα πάρει και εγώ το πρώτο.344.Θυμαμαι ήμουν διακοπές και έριξα μια ματιά εδώ στις προσφορές και είχε ανεβάσει την προσφορά ένα παλικάρι.13 Δεκέμβρη μου το φέραν στην πόρτα μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, xavier είπε

Εχεις  δικιο ,εκανα  εγω λαθος δεν το  ηξερα   καν αυτο  .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.
Στις 29/12/2019 στις 7:39 ΜΜ, Malthador είπε

Είναι πολύ λάθος η αναλογία που κάνεις. Συγκρίνεις ένα mid-gen upgrade το οποίο η MS το πούλαγε με κέρδος το 2018 με ένα base μοντέλο που η MS θα το πουλάει με χασούρα το 2021. 

Δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να σπάσει το φράγμα του 500άρικου και για τα δύο twins, μη σου πω ότι η MS μέσα στο 500άρικο θα σου χώσει και κανά χρόνο τζάμπα Game Pass Ultimate για να σε δελεάσει.

Τι εννοείς; Ότι θα κυκλοφορήσουν δύο SKU's στο ίδιο διάστημα με διαφορετικά specs; Σε καμία περίπτωση. Εάν κυκλοφορήσουν δύο συστήματα ταυτόχρονα (τεράστιο «εάν» αυτό), τότε οι διαφορές τους θα είναι είτε σε χωρητικότητα και οπτικό μέσο, είτε το φθηνό θα είναι streaming-only. Δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν base σύστημα με specs μικρότερα του SeX για τους αυτονόητους λόγους.

Σε κάθε περίπτωση κανένα σύστημα δεν θα ξεπερνάει τα €500. Άντε να κυκλοφορήσουν άλλο ένα με ίδια specs, χωρίς οπτικό μέσο και με μικρότερο δίσκο για €400.

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις αλλά τεσπ. Αν παρακολουθούσες λίγο καλύτερα τα leaks δεν θα τα έγραφες αυτά. Καλό διάβασμα...

Από το άρθρο....

"In fact, what little we can glean about Series X from this leak suggests a top-end, premium-priced console that practically demands some kind of cheaper, mass market stablemate - and with that in mind, it's curious that nothing substantial about that chip has leaked. "

Όσοι περιμένετε Series X (anaconda) στα 450-499€ θα πάτε κουβά. Καλή χρονιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Saloufas είπε

. "

Όσοι περιμένετε Series X (anaconda) στα 450-499€ θα πάτε κουβά. Καλή χρονιά.

Κουβά η Ms θα πάει όχι εμείς

Το ps5 καραδοκεί και αυτό ιδιαίτερα ακριβό δεν πρόκειται να είναι (θα έπαιζα στοίχημα και το 400αρι για αυτό και μετά άντε γεια σε πωλήσεις)

Επεξ/σία από logistoulis
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...