Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 620
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Εγώ παντός παιδιά μου δεν την ξαναπαταω.δεν θα με επηρεάσουν με ψευτο features.γιατι για μένα ψευτο features είναι.εσκασα σε one x και Hdr TV μαζί με έναν elite μοχλό 2200 κύριοι.και ανακάλυψα ότι 1 παιχνίδι στα 10 έχουν όντως καλη διαφορά με hdr,για να μην πω 1 στα 20..Τελικά κατέληξα να παίζω με PC και 144 frames σε 1440p μόνιτορ και βρήκα την υγεια μου. Τώρα περιμένω μέχρι Χριστούγεννα και μόλις βγουν οι κονσόλες θα δω τι πραγματικά προσφέρουν και θα αποφασίσω η κονσόλα η σοβαρό PC με τα σπεκς που θα έχουν βγει τότε.ελπιζω να μην αρχίσουν πάλι τις μλκιες με τα 30 frames στην κονσόλα γιατί θα ξενερώσω πολύ.τουλαχιστον εκεί που έχουμε φτάσει, πρέπει να το σου δίνει επιλογή 30 60 120 frames σε όλα τα games.επειδη έχω περάσει όλες τις κονσόλες μια μια και σ'αυτήν την γενιά ξεκίνησα με ps4 μετά pro και μετά one x με Sony hdr.η μεγαλύτερη εμπειρία για μένα ήταν του PC τα frames.οποιος δοκίμασει δεν γυρίζει πίσω.δεν θέλω war με κανέναν,δεν ειμαι φαν σε κανένα από τα 2 ,PC η κονσόλα.παω σ'αυτό που με ευχαριστεί πιο πολύ.μια κονσόλα με επιλογές στα frames πιστεύω θα ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία για όλους και το πιο αληθινό feature. 

Το πιστεύεις ότι επειδή πήρα και εγώ το xbox με την προσφρορά ξεκίνησα να διαβάζω λίγο το thread του και τώρα διάβαζα όλη την ιστορία σου με τα καλώδια κτλ και πήγα και εγώ και παρήγγειλα ένα καλό hdmi για 3d και hdr, δεν είχα φτάσει μάλλον στο σημείο που το λες αυτό 😋 (μου έκανες και spoiler)Sorry για το off topic.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spartan29gr είπε

EMCREzdUEAEiQs_?format=jpg&name=4096x409

Δεν βλεπω να χωραει κατω απο το επιπλο μου το καινουργιο χβοχ

Αν και ορθιο θα δειχνει ποιο ομορφο

στραβα το εκοψε το χαρτονι αυτος που το εφτιαξε... 😛

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ολοκληρο ign με τοσα λεφτα από πισω και δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν ένα 3d printer η καποιον designer για να φτιαξουν ένα mock up. Μας ζαλισαν με τα χαρτονια και τις μπανανες. Τραγικοι:D

Επεξ/σία από privateer
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Malthador said:

Παρουσιάζει τα specs σαν facts και όχι σαν rumors, που βρήκε τις πληροφορίες;

Έχει έναν insider αλλά δεν τον ξέρεις είναι από το χωριό.. 

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα παρουσιάζει ωραία και με σιγουριά.  Παραμένει όμως ένας απλός παπαγάλος.

Επεξ/σία από VaggD
  • Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, VaggD είπε

Έχει έναν insider αλλά δεν τον ξέρεις είναι από το χωριό.. 

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα παρουσιάζει ωραία και με σιγουριά.  Παραμένει όμως ένας απλός παπαγάλος.

Τον ακολουθώ χρόνια τον Colt σε Twitter κτλ. Εγώ πάντως δεν θα βασιζόμουν και πολύ σε αυτά που λέει. Είναι περισσότερο fanboy και εμείς θέλουμε facts, όχι ευχές.

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Εχω ψηθει ασχημα για πρωτη φορα στα χρονικα να το παρω και αυτο ...

ετσι απο περιεργια, τι σε εψησε? ακομα δεν ειδαμε τιποτα...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...