Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, ilos said:

Κυριολεκτικά ένα mitx case είναι με κάτι πράσινα leds στον πάνω αεραγωγό. Όποιος το βλέπει καινοτόμο μάλλον δεν ασχολείται και πολύ με την τεχνολογία.😂 Για την ακρίβεια υπάρχουν πολύ πιο minimal mitx cases και με καλύτερα thermals, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις watercooling.

και μονο το οτι μιλάς για watercooling ακυρώνεται το ολο σχόλιο περί αλλων cases. Επίσης μην ξεχνάμε οτι μπορεις να το βάλεις και οριζόντια κατι το οποίο δεν ξερω αν γινεται σε αυτα.

• Like 1
  • Απαντ. 620
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάξει αν θες low profile air cooling, γίνεται αλλά προφανώς όχι με high end cpus. Τις gpus τις βολεύεις είτε με blower ή με "τρύπιο" πλαϊνό καπάκι και pcie riser. Όπως και να έχει να μη το ξεσκίσουμε πάλι με το offtopic.😁

• Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, ilos said:

Κυριολεκτικά ένα mitx case είναι με κάτι πράσινα leds στον πάνω αεραγωγό. Όποιος το βλέπει καινοτόμο μάλλον δεν ασχολείται και πολύ με την τεχνολογία.😂 Για την ακρίβεια υπάρχουν πολύ πιο minimal mitx cases και με καλύτερα thermals, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις watercooling.

Ακριβώς, ένα Bitfenix Prodigy έχω τώρα και το XSX είναι πολύ πιο κομψό και σικάτο. Ρε x64 apps να παίρνει και το έχω στείλει το πισί λέμε.

• Like 1
Δημοσ.

Το σύστημα μοιάζει τέρας και αφού διαθέτει 4 φωρες την ισχύ του xboxoneX και xboxoneX 4 φωρες του απλού xboxone μιλάμε για 14 φωρες την ισχύ, π φενεται αλωστε και στα terraflops 1 tf Vs 14 tf.

Δημοσ.
Στις 13/12/2019 στις 9:13 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε

''Microsoft has revealed a few key details about the Series X, which they promise is four-times more powerful than the Xbox One X.''

6 TFLOPs βγάζει το One X, για να είναι 4 φορές πιο ισχυρό το Series X, θα πρέπει να βγάζει 24 TFLOPs. Αν είναι 2 φορές πιο δυνατό(Δηλαδή 12 TFLOPs με επιδόσεις 1080Ti/2080), τυχεροί θα είμαστε..

Ακριβώς αυτό δεν παίζει να είναι με την καμία 24tflops με τη καμία όμως γιατί αν που ξαναλέω δεν πεοκειτε είναι θα κοστίζει ακόμα και στην ίδια την Ms πανάκριβα. 

Στις 13/12/2019 στις 9:17 ΠΜ, kostiger είπε

Βόμβα μεγατόνων..

Μου αρέσει ο νεωτερισμός στο design. Που έχουν τις μπάλες να δοκιμάσουν κατι τοσο διαφορετικό. Τώρα αν μου αρεσει πραγματικά δεν εχω κατασταλάξει ακομα.

Και τα  trailer κόβουν την ανάσα..

Καλως τα δεχθηκαμε λοιπον.

Προσωπικά σε εμφανίσει δεν μου αρέσει καθολου σαν μια παχιά κολώνα είναι καθόλου εμφανισιμο για εμένα. 

Στις 13/12/2019 στις 9:17 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε

Ούτε η επόμενη μεγάλη GeForce δεν θα βγάζει 24 TFLOPs, προφανώς και είναι αδύνατο. Γιατί λένε παπαρίτσες τύπου 4 φορές πιο ισχυρό τότε..

Αυτό λέγεται marketing ειδικά στον κόσμο που δεν γνωρίζει από αυτά ψαρωνει τρελά. 

Στις 13/12/2019 στις 9:53 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε

Ο CPU βγάζει GFLOPs, η ισχύς της κονσόλας είναι στην GPU που βγάζει τα TFLOPs.

Τα TFLOPs νομίζω είναι συνδιασμος καο των δύο όχι μόνο του ενός. 

Δημοσ.
10 hours ago, xavier said:

ρε δεν εχει τιποτα κομψο επανω του, ενα ογκωδες  πραγμα  με ασχημες αναλογιες. Οι κονσολες ηταν παντα πιο κομψες απο τα pc, αλλα οπως σου ειπα για εμενα ειναι εντελως αδιαφορο...

Η ουσία είναι να μην έχει θέματα και να είναι φθηνό, το σχήμα το συνηθίζουμε...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Τα TFLOPs νομίζω είναι συνδιασμος καο των δύο όχι μόνο του ενός. 

TFLOPs βγάζει η GPU, τα GFLOPs της CPU είναι πολύ ψιλά όπως καταλαβαίνεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, VaggD είπε

Η ουσία είναι να μην έχει θέματα και να είναι φθηνό, το σχήμα το συνηθίζουμε...

Πιστεύω πάνω από 500. Πριν λίγες ημέρες βγήκε μια άλλη είδηση που έλεγε για δεύτερο οικονομικότερο Xbox στα πλαίσια του all digital. Δηλαδή 2 εκδόσεις.

Μπορεί να μην τρέχει w10 αλλά ελπίζω να υπάρχει συμβατότητα με w10 εφαρμογές και προγράμματα με κάποιον τρόπο, να τρέχουν δηλαδή από το Xbox.

Δημοσ.
6 minutes ago, Kostasallinone said:

Πιστεύω πάνω από 500. Πριν λίγες ημέρες βγήκε μια άλλη είδηση που έλεγε για δεύτερο οικονομικότερο Xbox στα πλαίσια του all digital. Δηλαδή 2 εκδόσεις.

Μπορεί να μην τρέχει w10 αλλά ελπίζω να υπάρχει συμβατότητα με w10 εφαρμογές και προγράμματα με κάποιον τρόπο, να τρέχουν δηλαδή από το Xbox.

Όπως είχα γράψει και πριν αν τελικά βγάλουν 1 κολασμένο θα παίζει στα 449-499, subscription θέλουν να πουλήσουν οχι hardware. Διαφορετικά αν βγουν 2 ειναι αρκετά πιθανό να το σπάσει στην μεσοί 349-399 και 549-599.

Δημοσ.

Εγω νομιζω θα παίξει μπαλα 499. Δε θα σπασει το 500αρι, ακομα κ το πιο δυνατο μηχανημα. η μπαλα θα παιχτει στις συνδρομες για αυτους, δε πανε για κερδος απο hardware. Αν υπαρχει κ πιο αδυναμο, με οσα ακουμε για αρκετα πιο αδυναμο, μαλλον θα ειναι στα 299-349max για να μπει ευκολα σε πολλα σπίτια.

• Like 1
Δημοσ.
17 hours ago, d_gkal said:

Πάντως βλέπω disc tray. 

Άραγε ποιο θα είναι το all digital; 

Σίγουρα θα είναι ένα άλλο, ίσως πιο μικρό σε μέγεθος μοντέλο. Πάντως καλά κάνανε και κράτησαν το disk tray, καθώς έχει φουλ backwards compatibility, από το 1ο Xbox βάζοντας απλά το cd μέσα.

10 hours ago, Malthador said:

Δεν το είχα δει δίπλα σε άλλες κονσόλες, τώρα που το είδα άλλαξα γνώμη. 

Δεν είναι όμορφο, είναι πανέμορφο. Το θέλω χτες. 

΄΄Ενα χάρτινο κουτί είναι το συγκεκριμένο...το πραγματικό θα είναι λογικά μικρότερο σε μέγεθος.

Έχω το PS4 και δεν με βλέπω να πάω για το PS5....

XBOX Series X σου έρχομαι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...