Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 620
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Scorpio_21 είπε

Μήπως είναι ένα κρυφό μυνημα ότι μετά το pc θα έρθει και στο xbox αγαπητέ; 😁

Η εικόνα έχει ένα πολύ μεγαλύτερο νόημα που δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος αν δεν το παίξει... Oh wait

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Scorpio_21 είπε

Μήπως είναι ένα κρυφό μυνημα ότι μετά το pc θα έρθει και στο xbox αγαπητέ; 😁

Οχι φιλτατε. αυτο θεωρω οτι δεν θα το δουμε.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
14 minutes ago, Bourdoulas said:

Το ωραίο με το νέο Xbox είναι ότι μόλις το αγοράσεις day one με δέκα ευρώ θα έχεις να παίξεις αυτόματα ένα σωρό παιχνίδια με το Game Pass. 

Μας έχουν πιάσει ήδη κορόιδα, οι περισσότεροι έχουμε τουλάχιστον δύο χρόνια συνδρομή. 

Και να μη θέλουμε μας αναγκάζουν να το αγοράσουμε. 😕

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Και Hellblade 2 sto launch 

*** το trailer, αλλα ο phil ειπε οτι ειναι early in development...δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι θα ειναι ετοιμο σε ενα χρονο....Μακαρι βεβαια...

Δημοσ.

Σαν φοριαμός είναι το σχήμα.

Αν χαλάσει το αδειάζεις και βάζεις μέσα ξυριστικά και πετσέτες.

Δημοσ.

Λατρεύω το minimal design της κονσόλας! Σίγουρα δε είναι για όλα τα γούστα, αλλά είναι κάτι διαφορετικό στης κονσόλες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλον θα ειμαι στους λιγους που ολα τα design των Xbox λιγο πολυ μου αρεσαν.

Τωρα για το καινουργιο,νομιζω οτι ειναι ορισμενοι αρνητικοι,μονο και μονο γιατι το ειδαν στην μεγαλη οθονη των Game Awards που ηταν καθετο και τους κακο φανηκε.

Αν το δουν πχ στην πραξη διπλα απο καποιο απο τα τωρινα συστηματα να ειναι και αυτα ορθια,σιγουρα θα αλλαξουν γνωμη.

Το controller σκετο κουκλι 😍

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

εμφανισιακα ειναι χαλια, αλλα ποιος δινει σημασια...εκει που την εχω την κονσολα ουτε καν τη βλεπω...ο εσωτερικος της κοσμος μετραει....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...