Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλη η βιβλιοθήκη του VR. Σχεδόν ότι έγινε port/remastered απο PS3/PS Vita. 3rd party exclusives όπως.το επικείμενο FFVII.

Δεν είναι τόσο λίγα.

Δύο παραδείγματα ωραία είναι το Tearaway και Gravity Rush. Δεν είναι απλά port, είναι μια διαφορετική εμπειρία και έχει κάποιο νόημα να τα ξαναπαίξεις καθώς αλλάζει και το gameplay πέρα από τα γραφικά.

• Like 1
  • Απαντ. 620
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Malthador είπε

Πόσα είναι δηλαδή; 

Μα μην είναι 10 και να είναι 15;

Εσυ τραβας μεγαλο νταλκα για την Σονυ σε thread για το scarlett. 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, Choutas said:

Όλη η βιβλιοθήκη του VR. Σχεδόν ότι έγινε port/remastered απο PS3/PS Vita. 3rd party exclusives όπως.το επικείμενο FFVII.

Εντάξει, δουλευόμαστε τώρα, μιλάμε για exclusives και μου απαντάς ότι έγινε port από PS3 και PSV. 

Το X1 έχει περισσότερα exclusives τότε, αφού παίζει Lost Odyssey και Gears 2.

4 minutes ago, najinblue3 said:

Εσυ τραβας μεγαλο νταλκα για την Σονυ σε thread για το scarlett. 

Κουβέντα κάνουμε, αλλά δεν μπορώ να διαβάζω σαχλαμάρες. Έχω αλλεργία. 

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Malthador είπε

Εντάξει, δουλευόμαστε τώρα, μιλάμε για exclusives και μου απαντάς ότι έγινε port από PS3 και PSV. 

Ποιες ειναι οι σαχλαμαρες, και νομιζω δεν ειναι τοπικ αυτο να μιλας για το ps4, εκτος αν θες να γινει console wars. Tεσπα 78 αποκλειστικα βλεπω εγω στο wiki για να σου λυσω την απορια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, Malthador said:

Κάνε μια επίσκεψη στο site που παρέθεσα πιο πάνω https://gematsu.com/exclusives/ps4 βγάλε όλες τι επιλογές όπως timed exclusives κτλ και άσε μόνο την επιλογή Full Exclusive – Games released exclusively on one console. Σύγκρινε μου τις κονσόλες και ξαναέλα να δούμε ποιος λέει σαχλαμάρες.  Το να μην ενδιαφέρουν κάποιον τα επιπλέον games που μπορεί να παίξει είναι σεβαστό αλλά όχι και να προσπαθούμε να αλλάξουμε την πραγματικότητα. 

Επεξ/σία από gRim
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το ένα είναι emulation το άλλο είναι κυκλοφορία κανονική με extra levels, διαφορετικό gameplay κτλ. Το Gears of War 1 με το Gears of War 1 Ultimate είναι το ίδιο παιχνίδι;

Μπερδεύεις το emulation  με κανονική κυκλοφορία με extras. Τα παιχνίδια του Βίτα χρησιμοποιούσαν motion και touch controls άλλαξε ο χειρισμός και συνάμα το παιχνίδι.

Τα Atelier είναι αποκλειστικότητα του PS4 μέχρι το 17; Σαν την θα το χαρακτήριζες;

Αν το Hollow Knight Voidheart Edition έβγαινε μόνο στο switch θα ήταν αποκλειστικότητα και ας υπήρχε το Hollow Knight στο pc;

• Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, gRim said:

Κάνε μια επίσκεψη στο site που παρέθεσα πιο πάνω https://gematsu.com/exclusives/ps4 βγάλε όλες τι επιλογές όπως timed exclusives κτλ και άσε μόνο την επιλογή Full Exclusive – Games released exclusively on one console. Σύγκρινε μου τις κονσόλες και ξαναέλα να δούμε ποιος λέει σαχλαμάρες.  Το να μην ενδιαφέρουν κάποιον τα επιπλέον games που μπορεί να παίξει είναι σεβαστό αλλά όχι και να προσπαθούμε να αλλάξουμε την πραγματικότητα. 

Το έκανα. 

Δεν μπορώ να το λάβω στα σοβαρά υπόψιν όταν έχει μέσα το GoW3 και το Persona 5 Royal. 

Εκτός κι αν θέλεις να θεωρήσουμε exclusive και το πρώτο RDR που τρέχει enhanced σε 4Κ στο X1X. Με δύο μέτρα και δύο σταθμά δεν γίνεται διάλογος. 

24 minutes ago, najinblue3 said:

Ποιες ειναι οι σαχλαμαρες, και νομιζω δεν ειναι τοπικ αυτο να μιλας για το ps4, εκτος αν θες να γινει console wars. Tεσπα 78 αποκλειστικα βλεπω εγω στο wiki για να σου λυσω την απορια

Οκ, αφού έχει 78 exclusives εγώ λέω σαχλαμάρες τότε. 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, Choutas said:

Το ένα είναι emulation το άλλο είναι κυκλοφορία κανονική με extra levels, διαφορετικό gameplay κτλ. Το Gears of War 1 με το Gears of War 1 Ultimate είναι το ίδιο παιχνίδι;

Μπερδεύεις το emulation  με κανονική κυκλοφορία με extras. Τα παιχνίδια του Βίτα χρησιμοποιούσαν motion και touch controls άλλαξε ο χειρισμός και συνάμα το παιχνίδι.

Τα Atelier είναι αποκλειστικότητα του PS4 μέχρι το 17; Σαν την θα το χαρακτήριζες;

Αν το Hollow Knight Voidheart Edition έβγαινε μόνο στο switch θα ήταν αποκλειστικότητα και ας υπήρχε το Hollow Knight στο pc;

Μιλάμε για την ουσία. Εκδόσεις με καλύτερα γραφικά ή με δύο κουστούμια παραπάνω φυσικά και δεν καθίστανται exclusives για αυτούς τους λόγους. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ.

Ωραία το Gears of War 1 Ultimate Edition  είναι η ίδια κυκλοφορία και το ίδιο παιχνίδι με το Gears of War 1. Τώρα γιατί έχουν διαφορετικό entry στο store και στο pass τι να πω.

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Choutas said:

Μόνο το VR είναι μια κονσόλα μόνη της.

Είναι διαφορετικό πράγμα τα PSVR exclusives από τα PS4 exclusives. Κακώς τα βάζουμε στο ίδιο καζάνι, τέσπα.

52 minutes ago, Choutas said:

Ωραία το Gears of War 1 Ultimate Edition  είναι η ίδια κυκλοφορία και το ίδιο παιχνίδι με το Gears of War 1. Τώρα γιατί έχουν διαφορετικό entry στο store και στο pass τι να πω.

Αδερφέ, το ίδιο game είναι. Όποιος έχει παίξει το ένα δεν χρειάζεται να παίξει το άλλο και τα έχω παίξει και τα δύο. Το γιατί έχουν διαφορετικό entry είναι αυτονόητο, δεν σημαίνει κάτι αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
44 minutes ago, Malthador said:

Το έκανα. 

Δεν μπορώ να το λάβω στα σοβαρά υπόψιν όταν έχει μέσα το GoW3 και το Persona 5 Royal. 

Εκτός κι αν θέλεις να θεωρήσουμε exclusive και το πρώτο RDR που τρέχει enhanced σε 4Κ στο X1X. Με δύο μέτρα και δύο σταθμά δεν γίνεται διάλογος. 

Αν και προσωπικά δεν θεωρώ το ίδιο remastered παιχνίδια με enhanced μπορείς να τα αφαιρέσεις από τη λίστα. Το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει και πολύ 😃. Επίσης, δοκίμασε να προσθέσεις στη λίστα και παιχνίδια που είναι console exclusive δηλαδή είναι διαθέσιμα στο PC αλλά όχι σε όλες τις κονσόλες 🙄.

Τέλος πάντων δεν θέλω να το συνεχίσω γιατί βγαίνουμε off topic και κάτι τελευταίο που θέλω να πω είναι ότι ειλικρινά δέχομαι σε κάποιον αυτά τα exclusive να μην αποτελούν καν λόγο αγοράς μιας κονσόλας και το σέβομαι όταν αυτό το λένε άτομα όπως εσύ που έχουν λιώσει στα games αλλά δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά άτομα που έχουν δηλώσει ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα games πάρα μόνο η τεχνολογία, το bloodborne είναι απλά reskin του tomb raider, το HZD είναι απλά ένα hack 'n slash παιχνίδι και άλλα πολλά που αυτό δείχνει ότι είτε δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το αντικείμενο είτε για τους δικούς τους άκυρους λόγους επιλέγουν να παραπληροφορούν..

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Malthador είπε

Είναι διαφορετικό πράγμα τα PSVR exclusives από τα PS4 exclusives. Κακώς τα βάζουμε στο ίδιο καζάνι, τέσπα.

Αδερφέ, το ίδιο game είναι. Όποιος έχει παίξει το ένα δεν χρειάζεται να παίξει το άλλο και τα έχω παίξει και τα δύο. Το γιατί έχουν διαφορετικό entry είναι αυτονόητο, δεν σημαίνει κάτι αυτό.

Εντάξει η προσωπική.μου κριτική είναι ότι διαφέρουν τόσο πολύ λόγω διαφορετικής μηχανής και αλλαγές στο.gameplay που δεν  τολμάς να πεις ότι είναι το ίδιο παιχνίδι.

Τώρα που λέμε για αποκλειστικότητες λένε για καινούργιο Crash στο PS.

Πάντως μόνο τα ιαπωνικά που έχουν αποκλειστικότητες να βάλεις χάνεις το μέτρημα.

Τα Yakuza τώρα έρχονται στο One μετά από καμιά 10ριά παιχνίδια σε κονσόλες Σόνυ. Άλλες τόσες σειρές που ούτε καν τους ενδιαφέρουν να κάνουν πορτ σε xbox.

Πάντως το Persona 5 Royal έχει νόημα όπως είχε και το Fes και το Golden. Μιλάμε για πραγματικά ultimate καταστάσεις το πώς παίρνεις ένα ήδη τέλειο παιχνίδι και το κάνεις καλύτερο.

Ειδικά το FES και το Golden νομίζω ότι ήταν τα καλύτερα παιχνίδια στην κονσόλα που κυκλοφόρησαν.

Είναι θέμα αντίληψης και οριοθέτησης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, TechnoV είπε

Μιας κ λέμε για ώριμους gamers, βρες μου ενα competitive αλλά gears στο ps4 να γίνεται μακελειό κ ξανασυζηταμε. Δε θέλουμε όλοι ταινίες να παίζουμε. Πάτα Χ,πάτα κύκλο...

Που ακριβως το ειδες το competitive στο gears?Εχεις ασχοληθει καθολου με το online του να δεις σε τι κατασταση ειναι?

Εδω και κανα μηνα τουλαχιστον,συχνα πυκνα με βαζει με bots μεσα. Το εχουν παρατησει οι περισσοτεροι. Επισης και το campaign του εχει αρκετα θεματα με ρυθμο,ιστορια και χαρακτηρες.

Τσεκαρα και τι ποσοστο εχουν τελειωσει το campaign του παιχνιδιου.Μολις το 13%.

Μαλιστα αν και μιλαμε για παιχνιδι του Σεπτεμβριου,μπηκε και σε εκπτωση 50%.

Πριν λιγες μερες τελειωσα ενα αλλο xbox exclusive το Recore.Και αυτο δυστηχως αν και εχει καποια καλα στοιχεια platforming μεσα,απογοητευση overall σαν τιτλος(κυριως σε συστημα μαχης,boss fights,ιστορια).

Μια χαρα παιχνιδια εχει και το xbox εννοειται απλα καλως ή κακως σε exclusives απεναντι στις αλλες εταιρειες σε αυτη την γενια υστερει οπως και να το κανουμε. Μακαρι να το αλλαξει αυτο το σκηνικο στην επομενη γενια,για τρωει τοτε αναλογο κραξιμο και η Sony πχ.

Επεξ/σία από Fulgore
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...