Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, DJTaurus είπε

Εκεί κολλάς; Υπάρχουν και χειρότερα τουτεστιν "τα αμυαλα hack n slash". Ο poster ήθελε να τονίσει την ώριμη τροπή που πήρε ο θεός του πολέμου στην τελευταία του περιπέτεια. Είναι τόσο μεγάλη η πλύση εγκεφάλου που έχει κάνει η Sony σε αυτή τη γενιά με τα cinematic experiences που θα ξεχάσουμε κ αυτά που ξέραμε. Αν ένα παιχνίδι δεν κάνει check σε production values, story heavy driven με ροπή προς την κατάθλιψη, πολυεπιπεδικοστρωματικο σενάριο, κινηματογράφηση τουλάχιστον Tarkovsky etc.... ε τότε απευθύνεται σε ανώριμους παίχτες. Μάλλον η πρώτη κονσόλα που έπιασαν κάποιοι στα χέρια τους ήταν το ps3/360 και προς το τέλος τέλος τέλος  της γενιάς γιατί θα ξεχάσουμε κ αυτά που ξέρουμε. 

Βαλε και SJW 😛 αφου αυτο θες να πεις εξαρχης.

Τα παιχνιδια της Sony εχουν ανεβει επιπεδο. Προφανως δεν θα αρεσουν σε ολους. Αλλα απο το GoW που επρεπε να πατησω X για να κανω σεξ με μια low poly γκομενα, προτιμω το νεο GOW που ειναι 10 κλασεις ανωτερο απο τα παλιοτερα σε ολα τα επιπεδα. Gameplay, Story κτλ. Σε γραφικα σουπερ ηταν και τα παλια. Αλλα ισως ειναι της sjw για σενα DJTaurus οποτε μαλλον δεν θα σου αρεσουν. Εδω μιλαμε για κατι αλλο ομως :) (εκτος SJW και Ρατσισμο, ομοφοβιες κτλ).

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 620
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, PDS13 είπε

οχι 

απο αυτη την λιστα ζήτημα ειναι αν θα έπαιζα 3-4. Γενικά αν ήθελα να εχω ps4 θα το είχα αλλα δεν μου χρειαζεται. Παίζω κατά βάση multi games και εκει το χβοχ παραμένει η καλυτερη επιλογη με παιχνιδια όπως gears/halo και το καλύτερο χειριστήριο. Φέτος για παράδειγμα είχα πάνω απο 1500 ωρες στο multiplayer κομμάτι του wildlands. Το οποίο δεν ειναι καν exclusive. Αρκετά με το off topic αν και όταν κάποιος μπαίνει σαν αλεξιπτωτιστής σε τοπικ όπως αυτο εδω και αρχίζει τα τρελα του θα τα ακούσει και δεν ειναι θεμα φανατισμου αλλα λογικής 😄 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, privateer είπε

απο αυτη την λιστα ζήτημα ειναι αν θα έπαιζα 3-4. Γενικά αν ήθελα να εχω ps4 θα το είχα αλλα δεν μου χρειαζεται. Παίζω κατά βάση multi games και εκει το χβοχ παραμένει η καλυτερη επιλογη με παιχνιδια όπως gears/halo και το καλύτερο χειριστήριο. Φέτος για παράδειγμα είχα πάνω απο 1500 ωρες στο multiplayer κομμάτι του wildlands. Το οποίο δεν ειναι καν exclusive. Αρκετά με το off topic αν και όταν κάποιος μπαίνει σαν αλεξιπτωτιστής σε τοπικ όπως αυτο εδω και αρχίζει τα τρελα του θα τα ακούσει και δεν ειναι θεμα φανατισμου αλλα λογικής 😄 

Γουστα ειναι αυτα τι να σε πω ρε Priv. (εσυ χανεις!! :P:P:P) Απλα δεν ειναι και δυσκολο να δεχτεις σημερα γιατι καποιος αντιστοιχα μπορει να προτιμα κονσολα της Sony. Ισως ειναι και το πιο ευκολο. Χωρις να θελω να παω σε VS. Ο καθενας παιζει οτι του αρεσει.

Το καλυτερο multi που επαιξα φετος παντως ειναι PSVR exclusive(το firewall zero hour). Για το γουστο μου εστω. Δεν μπορω να παιξω κανενα multiplayer πλεον και μονο αυτο με κρατησε. Στην προηγουμενη γενια την παλεψα λιγο με τα COD4, Killzone 2, BF αλλα πλεον μου φαινονται τραγικα βαρετα τα mp. Μου αρεσει η ιδεα του Death Stranding ομως.

ΥΓ. Προφανως οπως ειπα και πριν δεν μπορουν να χαρακτηριστουν τα παιχνιδια της MS λιγοτερο ωριμα. Και οι δυο κονσολες βρισκονται στα ιδια επιπεδα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Εννοείται εγω δεν είπα ότι δεν αξιζει να παρει κανεις ps4. Απλα δεν μπορεί κάποιος να χαρακτηρίζει όλους τους υπολοιπους ασοβαρους επειδή δεν παίζουμε ώριμα παιχνιδια 😂

το killzone 2 ηταν και παραμένει το καλύτερο multiplayer παιχνιδι της sony. Αυτο ηταν οντως λόγος αγοράς ps3 😂 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, privateer είπε

το killzone 2 ηταν και παραμένει το καλύτερο multiplayer παιχνιδι της sony. Αυτο ηταν οντως λόγος αγοράς ps3 😂 

Kαι παλι δεν το πηρες!! :P!  Συμφωνω μου αρεσε πολυ το multi του, αλλα σημερα μαλλον δεν θα το επαιζα.  Βαριεμαι. Εκτος αν ειναι VR.

Παντως για να μεινω και στο thread, θα ειναι ωραιο να κρατησει τον χαρακτηρα της η επομενη κονσολα της MS (και αυτη της Sony τον δικο της)και να καλυπτει τα θελω του καθε privateer (και PDS αντιστοιχα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οντως αν και δυστυχως έπεσε σε μια εποχη που το call of duty σαρωνε ότι έβρισκε μπροστά του. Για την νεα γενια θα εχει ενδιαφέρον αν θα πιάσει το VR. Ιδίως τωρα με το hype απο το half life θα δουμε πως θα παει. Η sony εχει ενα προβάδισμα σε αυτο τον τομεα αν το VR αρχίσει να τσουλάει 😂 

Επεξ/σία από privateer
Δημοσ.

Μιας κ λέμε για ώριμους gamers, βρες μου ενα competitive αλλά gears στο ps4 να γίνεται μακελειό κ ξανασυζηταμε. Δε θέλουμε όλοι ταινίες να παίζουμε. Πάτα Χ,πάτα κύκλο...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, privateer είπε

οντως αν και δυστυχως έπεσε σε μια εποχη που το call of duty σαρωνε ότι έβρισκε μπροστά του. Για την νεα γενια θα εχει ενδιαφέρον αν θα πιάσει το VR. Ιδίως τωρα με το hype απο το half life θα δουμε πως θα παει. Η sony εχει ενα προβάδισμα σε αυτο τον τομεα αν το VR αρχίσει να τσουλάει 😂 

Kαι η MS θα μπει λογικα σε VR, υπαρχουν πατεντες. 

Πιστευω θα παθεις πλακα με multiplayer σε VR στην νεα γενια. Μπαινουν νεα πραγματα οπως το να προσπαθεις να βρεις το dot στο σκοπευτρο(κατι που φαινεται ασημαντο αλλα δεν ειναι). Γιατι σκεψου οτι μεχρι σημερα αυτο γινεται αυτοματα. Μπορεις να σκυβεις κανονικα, οποτε η καλυψη περναει σε νεα επιπεδα(αν κανει χρηση της ο dev), γιατι μπορεις απλα να πατας το κουμπι για να σκυβει. Ακους με τον 3d ηχο βηματα κατω απο τις σκαλες. Μπορεις να κανεις blind fire εντελως manual, γιατι απλα κρατας ενα οπλο. Σου λεω μερικα απο το Firewall Zero hour που σκεψου οτι το tracking του οπλου δεν ειναι το ιδανικο. Θα ξεφυγει πιστευω το θεμα.

Eδω πατεντα της MS (αντε να μπουν και αυτοι δυναμικα)

https://mspoweruser.com/microsoft-xbox-vr-patents/

13 λεπτά πριν, TechnoV είπε

Μιας κ λέμε για ώριμους gamers, βρες μου ενα competitive αλλά gears στο ps4 να γίνεται μακελειό κ ξανασυζηταμε. Δε θέλουμε όλοι ταινίες να παίζουμε. Πάτα Χ,πάτα κύκλο...

Παλιο ειναι το βιντεο, εχει βελτιωθει/εμπλουτιστει απο τοτε. Προφανως και περιοριζεται σε κοσμο γιατι το PSVR εχει πουλησει κανα 5αρι εκατομμυρια. Αλλα κραταει γερα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Kαι η MS θα μπει λογικα σε VR, υπαρχουν πατεντες. 

Πιστευω θα παθεις πλακα με multiplayer σε VR στην νεα γενια. Μπαινουν νεα πραγματα οπως το να προσπαθεις να βρεις το dot στο σκοπευτρο(κατι που φαινεται ασημαντο αλλα δεν ειναι). Γιατι σκεψου οτι μεχρι σημερα αυτο γινεται αυτοματα. Μπορεις να σκυβεις κανονικα, οποτε η καλυψη περναει σε νεα επιπεδα(αν κανει χρηση της ο dev), γιατι μπορεις απλα να πατας το κουμπι για να σκυβει. Ακους με τον 3d ηχο βηματα κατω απο τις σκαλες. Σου λεω μερικα απο το Firewall Zero hour που σκεψου οτι το tracking του οπλου δεν ειναι το ιδανικο. Θα ξεφυγει πιστευω το θεμα.

Eδω πατεντα της MS (αντε να μπουν και αυτοι δυναμικα)

https://mspoweruser.com/microsoft-xbox-vr-patents/

Παλιο ειναι το βιντεο, εχει βελτιωθει/εμπλουτιστει απο τοτε. Προφανως και περιοριζεται σε κοσμο γιατι το PSVR εχει πουλησει κανα 5αρι εκατομμυρια. Αλλα κραταει γερα.

Ζαλάδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, TechnoV είπε

Ζαλάδα.

Ε δεν ειναι ετσι μεσα στο headset.  Ειναι οπως αν ησουν εκει στην πραγματικοτητα. Δεν θα καταλαβαινες τετοιο κουνημα, αλλα αν καποιος εβαζε μια καμερα πανω σου και μοιραζοταν το υλικο σε YT, θα σε επιανε ζαλαδα οταν το εβλεπες.

Ζαλαδα μπορει να σε πιασει αλλα για αλλους λογους.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
9 ώρες πριν, privateer είπε

Εννοείται εγω δεν είπα ότι δεν αξιζει να παρει κανεις ps4. Απλα δεν μπορεί κάποιος να χαρακτηρίζει όλους τους υπολοιπους ασοβαρους επειδή δεν παίζουμε ώριμα παιχνιδια 😂

35 χρονια παιζουμε παιχνιδια, δεν θα μας χαρακτηριζα σοβαρους :P 

ολα ειναι θεμα γουστου...εγω fps δεν θελω ουτε να τα βλεπω, οχι να τα παιζω...παιζω αποκλειστικα single player games...Οπως τη βρισκει ο καθενας...

• Moderators
Δημοσ.
16 hours ago, xavier said:

@Malthador  αυτο που λεω ειναι οτι αν εχεις  αξιολογα  studio , το κερδος  απο μεμονωμενες πωλησεις ειναι πολυ μεγαλυτερο

Δεν το ξέρω αυτό, αλλά και έτσι να είναι, μιας και μιλάς για exclusives, πόσα exclusives έβγαλε η Sony στα χρόνια του PS4; 10-12; Δηλαδή 2 το χρόνο; Όσο η συνδρομή του Game Pass Ultimate μέσες άκρες αν τα αγόραζες σε launch price.

Τα 10m που αναφέρθηκαν νωρίτερα για τα exclusives της Sony περιλαμβάνουν bundles και πωλήσεις σε εκπτώσεις btw.

16 hours ago, optimus prime said:

Εαν ειχα παιδια και επρεπε να διαλεξω μια κονσολα,xbox θα επαιρνα.

Θα έκανες πολύ λάθος επιλογή τότε, αλλά ο καθένας με τα γούστα του.

Δημοσ.

Έχω την αίσθηση πως η σημερινή γενιά του Xbox πέρασε και δεν ακούμπησε. Από τις επόμενες κονσόλες ps5 και Xbox scarlett θα αρχίσει η πραγματική μάχη

Δημοσ.

Είναι πάρα πολλά τα exclusives στο PS4 απλά αναφέρονται τα γνωστότερα για ευνόητους λόγους.

Γενικά και η Nintendo έχει πολύ πράγμα αποκλειστικό που δεν φαίνεται εύκολα 

Όσο κουλό και να ακούγεται PS4 πήρα λόγω Persona και Switch θα πάρω καθαρά μόνο για το Shin Megami Tensei όταν με το καλό βγει 

Οι αποκλειστικότητες είναι λόγος αγοράς κονσόλας και τα γούστα είναι υποκειμενικά.

Τα σκουπίδια του ενός είναι ο θησαυρός του άλλου.

Το θέμα είναι να βγει δυνατό lineup εξαρχής στο Scarlet. Εντάξει το Halo θα είναι κράχτης αλλά θα πρέπει να υπάρξουν και άλλοι τίτλοι σε αυτό το επίπεδο.

• Moderators
Δημοσ.
24 minutes ago, Choutas said:

Είναι πάρα πολλά τα exclusives στο PS4 απλά αναφέρονται τα γνωστότερα για ευνόητους λόγους.

Πόσα είναι δηλαδή; 

Μα μην είναι 10 και να είναι 15;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...