Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rudigarcia222 είπε

500 ρε μαν για 20 ώρες την ημέρα βδομάδα δήλ παρτ ταιμ μόνο άσχημα δεν είναι.

ναι του μένουν και 4 ώρες για ύπνο

1 ώρα πριν, rudigarcia222 είπε

500 ρε μαν για 20 ώρες την ημέρα βδομάδα δήλ παρτ ταιμ μόνο άσχημα δεν είναι.

500 μικτά ή καθαρά? Αν όντως απασχολείται 20 ώρες μια χαρά είναι, εκτός κι αν του είπαν 20 ώρες αλλά θα δουλεύει 40 οπότε δεν.....

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Xacti είπε

Κόψε το τσιγάρο και φτιάξε καφέ σπίτι

οχι ρε συ, μάρκα τρακαστράτος και τζούρες απο καφέδες συναδέλφων !! win win φάση ! :P (τρολλαρω γτ κ ο συνφορουμιτης το έγραψε για πλάκα :P )

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Xacti είπε

Ναι έκανα λάθος στο λεξικό βδομάδα ήθελα να πω.

Μου φάνηκε παράξενο που είδα αρνητικά σχόλια περί 500ρικου όταν άλλοι παίρνουν τόσα με 40 πλας ώρες. Βέβαια η inditex είναι ξένος όμιλος και όχι ελληνική εταιρεία άρα δεν τους πιάνει 

• Confused 1
Δημοσ.

Κοίτα υπάρχει περίπτωση και να πάρω κάποιο μήνα γύρω στα 430 αν δεν έχει μπονους... Αλλά είχα φιλαράκι που δουλευε στα μπερσκα και μου λέει πως πάντα έχει μπονους... Στην χειρότερη περίπτωση +50 ευρώ και στην καλύτερη μου λέει +200

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 11/6/2019 στις 11:22 ΜΜ, oliz είπε

Αληθεια πως πηγε? Τι σε ρωτησαν πες μας να εχουμε μια εικονα.. οχι ερωτησεις μονο οταν εχουμε αναγκη ;)

ΚΑΛΑ...Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΙΟ.ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ ΓΑΜΑΤΑ ΠΗΓΕ ΟΛΗ Η ΦΑΣΗ...ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ!

20200928_173916.jpg

Στις 15/6/2019 στις 7:06 ΜΜ, Επισκέπτης είπε

500 μικτά ή καθαρά? Αν όντως απασχολείται 20 ώρες μια χαρά είναι, εκτός κι αν του είπαν 20 ώρες αλλά θα δουλεύει 40 οπότε δεν.....

Στις 15/6/2019 στις 9:13 ΜΜ, panosno1com είπε

οχι ρε συ, μάρκα τρακαστράτος και τζούρες απο καφέδες συναδέλφων !! win win φάση ! :P (τρολλαρω γτ κ ο συνφορουμιτης το έγραψε για πλάκα :P )

ΛΟΛ

Στις 16/6/2019 στις 3:52 ΜΜ, hobo98 είπε

Κοίτα υπάρχει περίπτωση και να πάρω κάποιο μήνα γύρω στα 430 αν δεν έχει μπονους... Αλλά είχα φιλαράκι που δουλευε στα μπερσκα και μου λέει πως πάντα έχει μπονους... Στην χειρότερη περίπτωση +50 ευρώ και στην καλύτερη μου λέει +200

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ..

Στις 15/6/2019 στις 7:56 ΜΜ, montelagr είπε

500 eευρώ 4 ώρες είναι φοβερός μισθός 

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ...

• Confused 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...