Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο team 

Θέλω να κάνω ερωτηση.. αύριο στις δύο το μεσημέρι έχω συνέντευξη στα bershka 

Θέλω την συμβουλή σας... Πως να ντυθώ;

Πως να απαντάω στις ερωτήσεις; Τι ερωτήσεις θα μου κανουν; Και γενικά έχω μαλλί κοτσιδακι πρέπει να κάνω κάτι για το μαλλί ; Ευχαριστώ πολύ 

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα βοηθουσες να μας πεις το φυλο σου.

Αν εισαι αγορι θα προτεινα πουκαμισο business casual κ παντελονι. 

Για το μαλλι κοτσιδακι, δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι μεχρι αυριο το μεσημερι, περαν του προφανους :D

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Άνδρας είμαι 😋 έχω ένα μπορντο πουκάμισο και ένα ωραίο παντελονάκι και ένα ωραίο business παπουτσάκι γενικά ντύνομαι κυριλατα... λες να πάω καλά ντυμένος ε; 

Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κουρεφτω έχω μακρι μαλλί επάνω και κοντοκουρεμένο γύρο γύρο αλλά το επάνω το πιάνω κοτσιδακι... Λες να φανώ παράξενος ; 

• Confused 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, hobo98 είπε

Άνδρας είμαι 😋 έχω ένα μπορντο πουκάμισο και ένα ωραίο παντελονάκι και ένα ωραίο business παπουτσάκι γενικά ντύνομαι κυριλατα... λες να πάω καλά ντυμένος ε; 

Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κουρεφτω έχω μακρι μαλλί επάνω και κοντοκουρεμένο γύρο γύρο αλλά το επάνω το πιάνω κοτσιδακι... Λες να φανώ παράξενος ; 

Μπορεί το εναλλακτικό στυλ σου να τους αρέσει γιατί ταιριάζει στην κουλτούρα του μαγαζιού

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κάτι έχω ακούσει ότι το πουκάμισο πρέπει να είναι ανοιχτόχρωμο για να είσαι φωτεινος... Ισχύει ;

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Το μόνο που έχω ακούσει για τα λευκά πουκάμισα είναι οτι δεν κάνει να τα φοράει κάποιος που είναι χοντρός γιατί τονίζουν περισσότερο το πάχος του.

Ντύσου όπως νομίζεις, δεν έχει νόημα να προτείνουμε κάτι που μπορεί να μην σου αρέσει μετά.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αληθεια πως πηγε? Τι σε ρωτησαν πες μας να εχουμε μια εικονα.. οχι ερωτησεις μονο οταν εχουμε αναγκη ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις συνεντεύξεις θα πηγαίνετε περιποιημένοι, καθαροί και τόσο όσο στην κιρίλα. Ο άντρας θέλει ένα καθαρό παπούτσι, ένα παντελονάκι (και τζιν το ακούω αρκει να μην ειναι ξεβαμμένο/σκισμένο) ένα καθαρό πουκάμισο και είστε πένα. Μην σκάσετε ποτέ με κοστούμι και γραβάτα αν δεν πρόκειται ποτέ να το φορέσετε στην καθημερινότητά σας εκεί μέσα όπως ούτε βερμούδα, vans, σκισμένα ρούχα, αλυσίδες και τα σχετικά. Σεβασμό δείχνει και σοβαρότητα αν θέλετε να σας δουν έτσι. Για όποιον δυσκολεύεται να ντυθεί διαφορετικά από το πώς πηγαίνει για καφέ με τους φίλους του, υπάρχουν πολύ οικονομικές προτάσεις ώστε λίγο λίγο να παίρνετε και 1-2 κομμάτια ρούχα για την δουλειά, φτηνά και ωραία για να μην ζορίζεστε τι θα βάλετε κάθε πρωί.

Το μαλλί αν το έχεις κοτσιδάκια το αφήνεις φίλε αρκεί να είσαι περιποιημένος συνολικά. Στα bershka και αντίστοιχες εταιρείες που φαντάζομαι ψάχνουν για νέους ανθρώπους και είναι πιο χαλαρό το κλίμα, πιθανολογώ πως δεν θα είναι πρόβλημα το μαλλί.

Καλή επιτυχία σε όλους όσοι ψάχνετε για δουλειά, αν δεν κάτσει αυτή θα κάτσει μια επόμενη να θυμάστε μην τα παρατάτε.

Επεξ/σία από Koeman
  • Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα ελπίζω να πήγε καλά δεν ξέρω ακόμα πάντως φάνηκε πολύ θετική η όλη φαση... Με ρώτησαν αν έχω κάποιο χόμπι αν σπουδάζω ή αν έχω κάποια υποχρέωση... Μετά με ρώτησε να πω δυο κακά πράγματα για τον εαυτό μου και δύο καλά.... 

Ακόμα με ρωτησε από που έμαθα για την inditex και πως πιστεύω κατά την δικιά μ γνώμη ότι μπορεί η επιχείρηση να έχει μεγαλύτερη επιτυχία... 

Μας ανέλυσε τα ωράρια του καταστήματος και το πόστα του μαγαζιού αλλά και τις εκπτώσεις και παροχές που σου προσφέρει η inditex ως εταιρία... 

Τέλος μου είπαν για τις πληρωμές του καταστήματος, το ότι κολλάνε όλα τα ένσημα 

Το ότι παίρνουμε όλα τα δώρα κανονικά και εχουμε 4 εβδομάδες άδεια αν μας παρουν 

2 το καλοκαίρι και 2 τον χειμώνα

Επίσης έχει και αναρρωτικες άδειες και ότι γενικά υπάρχει σεβασμός στον εργαζόμενο..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, hobo98 είπε

Μετά με ρώτησε να πω δυο κακά πράγματα για τον εαυτό μου και δύο καλά

Οι γνωστές μαλακίες των HR... 

Anyway, καλή επιτυχία εύχομαι !!!!

• Like 3
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, hobo98 είπε

Μετά με ρώτησε να πω δυο κακά πράγματα για τον εαυτό μου

1. Θέλω να δουλεύω μέχρι 8 ώρες τη μέρα

2. Θέλω μισθό από 1000 και πάνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...