Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Aν καποιος παει να παρει την προσφορα του λεει πριν πατησει το τελικο για να το αποκτησει "κλικ" μεχρι ποτε θα ειναι η διαρκεια του ultimate ή πρωτα το παιρνεις και μετα σου λεει την ακριβη ημερομηνια; 

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 10/6/2019 στις 11:19 ΜΜ, klainmaingr είπε

Προσωπική μου εκτίμηση ειναι οτι είναι disaster waiting to happen. Αλλα το έκανα όπως και να'χει.

Έβαλα gold μέχρι το 2022 και μετά έκανα την αναβάθμιση σε Ultimate.
Τώρα λέει οτι η συνδρομή μου του Ultimate λήγει τον Ιούνιο του 2022 μεν, αλλα στα βήματα για την αναβάθμιση έλεγε ξεκάθαρα οτι είναι 1ε για τον πρώτο μήνα.

Άντε να δούμε. Η συνδρομή αλλάζει μόνιμα σε ultimate pass. Αν αποφασίσουν σε μερικές μέρες να συνειδητοποιήσουν οτι έγινε μλκια και παρόλα αυτά δεν κάνουν έστω revert την συνδρομή σε απλό gold και απαιτούν να μπεί κάρτα για τα 13 κάθε μήνα, that'll be ms for me...

Αλλα ας μη προτρέχω :) Προς το παρόν είναι πράγματι προσφοράρα.

no disaster. αυτό λεει στα faq

Τι θα συμβεί στους προπληρωμένους μήνες για τις συνδρομές Xbox Live Gold ή/και Xbox Game Pass, αν εγγραφώ στο πρόγραμμα Xbox Game Pass Ultimate;

Όταν εγγραφείτε στο πρόγραμμα Xbox Game Pass ultimate, θα μεταφέρουμε τυχόν προπληρωμένο χρόνο που έχετε στις συνδρομές Xbox Live Gold ή/και Xbox Game Pass στο πρόγραμμα Xbox Game Pass Ultimate, με ανώτατο όριο τους 36 μήνες. Η αναλογία μετατροπής του προπληρωμένου χρόνου υπόκειται σε αλλαγή.

Μπορώ να εγγραφώ στο Xbox Live Gold ή το Xbox Game Pass ξεχωριστά;

Ναι, μπορείτε να εγγραφείτε στο Xbox Game Pass και το Xbox Live Gold ξεχωριστά. Ωστόσο, αν κάνετε αναβάθμιση στο πρόγραμμα Xbox Game Pass Ultimate, θα μεταφερθεί τυχόν προπληρωμένος χρόνος μέχρι να λήξει η συνδρομή, έως 36 μήνες.

αυτά τα δύο όμως δεν είναι αντικρουόμενα; από την μία λέει πως θα γίνει η μετατροπή, από την άλλη λέει πως η μετατροπή θα γίνει κατ' αναλογία.
  • Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, matrixxx είπε

Aν καποιος παει να παρει την προσφορα του λεει πριν πατησει το τελικο για να το αποκτησει "κλικ" μεχρι ποτε θα ειναι η διαρκεια του ultimate ή πρωτα το παιρνεις και μετα σου λεει την ακριβη ημερομηνια; 

Αφου δεν απαντησε κανεις απο οσους το εκαναν, ας απαντησω εγω για οποιον χρειαστει την πληροφορια αυτη: ΟΧΙ, πρωτα πληρωνεις και πατας τα κλικ και μονο οταν δεν εχει επιστροφη μπορεις να δεις πότε ληγει. Μολις το ενεργοποιησα σε φιλο που εχει xbox one s.

Εμας μας εφαγε τις 14 μερες trial gold που βαλαμε το πρωι, δεν τις υπολογιζει ως διαρκεια προφανως επειδη ηταν trial. Ειχαμε μεχρι 18-7 game pass και 14 μερες trial gold που βαλαμε σημερα, και με το 1€ στου τιτλου τωρα, μας το πηγε απλα μεχρι 17-8 ultimate και οχι μεχρι 1 Σεπτεμβρη οπως θα επρεπε αν προσθετε και τις 14 μερες gold. (μαλιστα με το 1€ για τον πρωτο μηνα εδωσε εναν "μαθηματικο" μηνα=30 μερες αφου απο 18-7 το πηγε 17-8. Καναμε και ακυρωση αυτοματης χρεωσης και ολα κομπλε, τι ειχαμε τι χασαμε 😛 )

(Εφτιαξα και τον τιτλο λιγο.)

Δημοσ.
5 ώρες πριν, james01gr είπε

Για να καταλαβω κάτι. Δεν μπορώ απλά να αγοράσω το gamepass για έναν χρόνο; 11χ3,99 +1 = 44.89. Και να έχω το ίδιο αποτέλεσμα; και να μην μπλέκω για 1 2 ευρώ με κλειδαδικα. Φαντάζομαι πως αυτο συμφέρει όποιον έχει ήδη υπόλοιπο στον λογαριασμό του σε gold και μπορεί να στακαρει μήνες μπροστά του. Η προσφορά για το PC ουσιαστικά δίνει το ultimate στην τιμή του gamepass πληρωνοντας ένα ευρώ παραπάνω. Θα ήταν απλοτερο να το παρουσίαζαν με αυτόν τον τρόπο πιστεύω. 

το 3,99 για το gamepass ειναι προσφορα για λιγο, μετα η τιμη θα παει 10. επισης το ultimate δινει gamepass για pc, gamepass για xbox και το gold. 3.99 και μετα 10 κανει μονο το πρωτο.

ουσιαστικα αγοραζοντας φτηνες καρτες και αναβαθμιζοντας σε ultimate παιρνεις τα παντα σε πολυ χαμηλη τιμη. εγω εδωσα 48*2+1=97 για 2 χρονια και 1 μηνα δωρο, δλδ 3,88 τον μηνα

• Moderators
Δημοσ.
17 ώρες πριν, demian83 είπε

το 3,99 για το gamepass ειναι προσφορα για λιγο, μετα η τιμη θα παει 10. επισης το ultimate δινει gamepass για pc, gamepass για xbox και το gold. 3.99 και μετα 10 κανει μονο το πρωτο.

ουσιαστικα αγοραζοντας φτηνες καρτες και αναβαθμιζοντας σε ultimate παιρνεις τα παντα σε πολυ χαμηλη τιμη. εγω εδωσα 48*2+1=97 για 2 χρονια και 1 μηνα δωρο, δλδ 3,88 τον μηνα

3,99 ειναι μονο για pc, οχι για την κονσολα. Τα υπολοιπα εχουν γραφει 30 φορες στο τοπικ, αν θελετε θα σας παρακαλουσα να γραφουμε νεες πληροφοριες και οχι τα ιδια και τα ιδια, για να εξελιξουμε την κουβεντα και να υπαρχει μια καλυτερη συνοχη και ουσια.

Δημοσ.

καθώς μόλις το έκανα, πήρα συνδρομή gold για 12 μήνες(εάν βάλεις στοιχεία για κάρτα και δεν αφαιρέσεις το autobilling σου δίνει ένα μήνα ακόμη δώρο, δεν ξέρω εάν είναι standard πρώτη φορά βάζω συνδρομή), μετά πήρα για 1 ευρώ το game pass και ύστερα για 1 ευρώ το ultimate. δηλαδή 12+1 (για το autobilling) + 1 game pass + 1 ultimate = 15 μήνες.

image.png.28186e1bce6dee5eddf34efb6849d3b9.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

12μηνη Live Gold από πού αγοράζουμε ρε παιδιά; Το goldbox λέει μη διαθέσιμο.

Βρήκα αυτό.

Επεξ/σία από Cygnus
  • Moderators
Δημοσ.
12 ώρες πριν, james01gr είπε

μετά πήρα για 1 ευρώ το game pass

Απο που πηρες 1€ το game pass ενα μηνα;

Δημοσ.

Πληροφοριακά πήρα κι εγώ 12μηνη από cdkeys και είχα θέμα με το Checkout with Paypal. Η πληρωμή προχώρησε κανονικά, αλλά το site τους έβγαλε error. Το γράφουν σε αρκετές φρέσκιες κριτικές, δε ξέρω τι γίνεται και τι φταίει.

Άνοιξα απευθείας θέμα με το support, το οποίο για ένα εικοσιτετράωρο με είχε γράψει κανονικότατα. Όταν όμως έγραψα μονάστερη κριτική στο Trustpilot έγινε το "θαύμα" και εμφανίστηκε το support που με ενημέρωσε πως "ξανα" έστειλε τον κωδικό μου.

• Moderators
Δημοσ.
21 ώρες πριν, james01gr είπε

από εδώ

https://www.xbox.com/el-GR/xbox-game-pass?xr=shellnav#join

image.png.162db2f5ad9cc39c38e7ca2725d9f215.png

όπως ακριβώς αγοράζεις και το ultimate αλλά την αγορά την κάνεις πριν το ultimate

Αντιγραφω απο μεσημεριανο  σχολιο μου που εσβησα αφου περιμενα απαντηση απο εσενα που το εκανες:

Eιναι δυνατον να παρεις 1 μηνα για το Pc και να μετρησει 1 μηνας game pass για την κονσολα; Δεν μου φαινεται λογικο και δυνατον.

Στο περασε στην κονσολα τον ενα μηνα που ηταν για pc; Στην κονσολα βλεπεις αυτο το υπολοιπο μηνων που ανεφερες; Σημαντικο, παρα πολυ για καποιους αφου γι αυτους σχεδον διπλασιαζει την προσφορα του τιτλου. Κριμα που δεν ειχε γραφεί στις 9 σελιδες σχολιων μεχρι σημερα, θα ειχαμε αλλον ενα μηνα με 1 μολις €...

• Moderators
Δημοσ.

Για πέστε λίγο, έβαλα δύο χρόνια gold και το μετέτρεψα σε Ultimate με το €1.

Αν βάλω άλλον έναν χρόνο gold και ξαναβάλω Ultimate (με €1 ή με €15, ότι επιλογή δίνει), θα μετατραπεί πάλι σε Ultimate το νέο διάστημα; Το δοκίμασε κανείς;

• Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Malthador είπε

Για πέστε λίγο, έβαλα δύο χρόνια gold και το μετέτρεψα σε Ultimate με το €1.

Αν βάλω άλλον έναν χρόνο gold και ξαναβάλω Ultimate (με €1 ή με €15, ότι επιλογή δίνει), θα μετατραπεί πάλι σε Ultimate το νέο διάστημα; Το δοκίμασε κανείς;

Τωρα δεν μπορεις να βαλεις, θα γινει μετατροπη με βαση τον πινακα που υπαρχει και στο θεμα. Μονο 8 μηνες θα γινουν οι 12. Χωρις να ξαναπληρωσεις 1€, αυτο μια φορα γινεται, μετα τελος, δεν γυριζεις πισω.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Αντιγραφω απο μεσημεριανο  σχολιο μου που εσβησα αφου περιμενα απαντηση απο εσενα που το εκανες:

Eιναι δυνατον να παρεις 1 μηνα για το Pc και να μετρησει 1 μηνας game pass για την κονσολα; Δεν μου φαινεται λογικο και δυνατον.

Στο περασε στην κονσολα τον ενα μηνα που ηταν για pc; Στην κονσολα βλεπεις αυτο το υπολοιπο μηνων που ανεφερες; Σημαντικο, παρα πολυ για καποιους αφου γι αυτους σχεδον διπλασιαζει την προσφορα του τιτλου. Κριμα που δεν ειχε γραφεί στις 9 σελιδες σχολιων μεχρι σημερα, θα ειχαμε αλλον ενα μηνα με 1 μολις €...

Για δωσε μας μονο 1-2 συνδεσμους που εχει αναφερθει στο τοπικ, αν θες.

Έχεις δίκιο. Έχω υπολογιστή και όχι κονσόλα. Παράλειψη μου. 

Παρόλα αυτά εφόσον το ultimate δεν ξεχωρίζει υπολογιστή από κονσόλα και έχεις ultimate και στα δυο, εφόσον κάνεις λογαριασμό στον υπολογιστή ή τρέξεις την εφαρμογή από υπολογιστή, αγοράσεις το game pass τότε θα μπορείς να τον μετατρέψεις και αυτόν τον μήνα σε ultimate. 

Επεξ/σία από james01gr
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...