giannis22k Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μου εχουν ληξει το Game Pass ,Live gold.Για να ενεργοποιησω το ultimate πρεπει να αγορασω πρωτα live gold? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, giannis22k είπε Μου εχουν ληξει το Game Pass ,Live gold.Για να ενεργοποιησω το ultimate πρεπει να αγορασω πρωτα live gold? Oχι, μπορεις με 1ευρω να παρεις 1 μηνα ultimate. Απλα αν αγορασεις gold ή pass, θα μετατραπει μετα ολο σε ultimate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis22k Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Αρα με 19 ευρω 3 μηνες που ζηταει η MS για gold ποσο θα γινει?Με εχει μπερδεψει λιγο οποως και πολλους αλλους πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, giannis22k είπε Αρα με 19 ευρω 3 μηνες που ζηταει η MS για gold ποσο θα γινει?Με εχει μπερδεψει λιγο οποως και πολλους αλλους πιστευω Όσο υπόλοιπο gold έχεις θα μετατραπεί όλο σε Game pass ultimate. Συν ένα μήνα που δίνει η προσφορά με το 1 ευρώ.. Αν βάλεις 3μηνο gold και μετα τη προσφορά θα καταλήξεις με 4 μήνες game pass ultimate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 19+1=20€ Για κοιταξτε οσοι βαλατε την προσφορα του πακετου, εχετε δυνατοτητα να αγορασετε game pass απλο; 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Μια παρομοια σκεψη ειχα και εγω: Μηπως κανοντας αυτην την κινηση, μετα δεν εχεις δικαιωμα αγορας ΜΟΝΟ game pass οταν το θελησεις και σου εχει τελειωσει το ultimate; Πχ αν καποιος το βαλει με μικρο υπολοιπο, πχ για 1-2 μηνες το ultimate, θα μπορει απο Σεπτεμβρη για παραδειγμα να ξαναβαλει καποια προσφορα που θα αφορα ΜΟΝΟ game pass ή θα εχει πλεον προσβαση μονο σε Ultimate συνδρομες; (ψαχνω να βρω πιθανο "λακκο") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsapoli Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Θνξ ts έβαλα 3 χρονιά αξίζει πιστεύω θα το γεμίσει η microsoft Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis22k Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Και μολις τελειωσουν οι 4 μηνες με 13 απο MS εχω ultimate για ενα μηνα ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaratustra Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Λοιπόν, μετά από ένα κουραστικό 16 ώρο, δουλειά - εξωτερικές δουλειές - παιδί - σκυλί, μπαίνω στο αγαπημένο μου θέμα (με διασκεδάζει αφάνταστα αυτό το topic matrixxx μην το κλείσεις ποτέ σε παρακαλώ). Συνοψίζουμε: Α) gold + game pass = ultimate Στακάρονται Β) ultimate – gold ≠ game pass δεν προβλέπεται; Γ) ultimate – game pass ≠ gold δεν προβλέπεται; Δ) game pass pc play anywhere ≠ xbox beta pc game pass E) xbox console windows 10 ≠ xbox (beta) windows 10 ≠ Microsoft store games tab ≠ windows live (σιγά μην το ξέχναγα) Ο παραπάνω συλλογισμός επιδέχεται διορθώσεων και συμπλήρωσης, αλλά θα παραφράσω προηγούμενο post μου. Μήπως ήρθε η ώρα να αναρωτηθούμε τι σκατά καπνίζουν στη Microsoft και δεν μας δίνουν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 40 λεπτά πριν, zaratustra είπε Α) gold + game pass = ultimate --> windows10+xbox console. ultimate Και εχεις και pc game pass. Ολα σε μια συνδρομη. Pass pc-pass console-gold Και εισαι αρχοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demian83 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, geozark10 είπε μια ερώτηση εαν ξερει κανεις ωραία το κάναμε ultimate , όταν τελειώσει όμως η ανανέωση θα στοιχίζει πολύ παραπάνω απ΄οτι όταν είχε κάποιος μόνο gold ΄η μόνο pass Σωστα ???? μπορεις να κανεις cancel το ultimate και να πας πισω σε απλο gold αλλα θα πρεπει να εχουν περασει οσοι μηνες ultimate εχεις, αλλιως φανταζομαι θα χανονται Αν δεν θέλω πλέον το Xbox Game Pass Ultimate, μπορώ να επιστρέψω στο Xbox Game Pass για κονσόλα ή το Xbox Live Gold; Μπορείτε να ακυρώσετε το Xbox Game Pass Ultimate πραγματοποιώντας είσοδο στην τοποθεσία www.xbox.com/accounts και αποκτώντας ξανά συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass για κονσόλα. https://support.xbox.com/el-GR/billing/xbox-subscriptions/xbox-game-pass-ultimate-faq#150d8aeaa1174274a90d24d7a49bcb35 2 ώρες πριν, iraki86 είπε Έκανα πατάτα έβαλα την προσφορά ultimate χωρίς να προσθέσω επιπλέον gold συνδρομή που ήθελα, τώρα μπορώ να την ακυρώσω κ να βάλω όσο περισσότερη συνδρομή gold κ μετά να την ενεργοποίησω ξανά την προσφορά; παιζει να μπορεις με βαση το παραπανω αλλα μαλλον ομως οι μηνες που εχεις τωρα θα χαθουν. κανεις cancel, αγοραζεις καμια 12μηνη gold αλλα ξαναπληρωνεις το 1 euro οσι ενδιαφερονται ας βιαστουν γιατι η προσφορα του 1 ευρω ισχυει μεχρι αυριο που τελειωνει η Ε3, μετα θα παει στα 13 τον μηνα 55 λεπτά πριν, zaratustra είπε Λοιπόν, μετά από ένα κουραστικό 16 ώρο, δουλειά - εξωτερικές δουλειές - παιδί - σκυλί, μπαίνω στο αγαπημένο μου θέμα (με διασκεδάζει αφάνταστα αυτό το topic matrixxx μην το κλείσεις ποτέ σε παρακαλώ). Συνοψίζουμε: Α) gold + game pass = ultimate Στακάρονται Β) ultimate – gold ≠ game pass δεν προβλέπεται; Γ) ultimate – game pass ≠ gold δεν προβλέπεται; Δ) game pass pc play anywhere ≠ xbox beta pc game pass E) xbox console windows 10 ≠ xbox (beta) windows 10 ≠ Microsoft store games tab ≠ windows live (σιγά μην το ξέχναγα) Ο παραπάνω συλλογισμός επιδέχεται διορθώσεων και συμπλήρωσης, αλλά θα παραφράσω προηγούμενο post μου. Μήπως ήρθε η ώρα να αναρωτηθούμε τι σκατά καπνίζουν στη Microsoft και δεν μας δίνουν; αν δεν θες το ultimate (που περιλαμβανει gold και τα 2 game pass) απλα μενεις οπου εισαι αρα τα Β, Γ προβλεπονται. το game pass pc play anywhere ειναι απλα για να μην αγοραζουν καποιοι 2 φορες το ιδιο game xbox console windows 10 = xbox (beta) windows 10 ειναι το ιδιο πραγμα Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από demian83 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) πήγα σημερα να βαλω 6 μηνες ακομα στην 12μηνη που ειχα και μου λεει οτι θα μετατραπούν σε +2 μηνες ultimate , μαλλον το άλλαξαν και απο την στιγμή που κάνεις ultimate δεν προστιθενται ανάλογα οι μήνες του live Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από Votritis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 19 λεπτά πριν, Votritis είπε πήγα σημερα να βαλω 6 μηνες ακομα στην 12μηνη που ειχα και μου λεει οτι θα μετατραπούν σε +2 μηνες ultimate , μαλλον το άλλαξαν και απο την στιγμή που κάνεις ultimate δεν προστιθενται ανάλογα οι μήνες του live Λογικό, αυτό που δεν ξέρω είναι τι θα γίνει αν διαγράψεις εντελώς το ultimate και μετά πας να κάνεις το κόλπο από την αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NewGascp Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Τρομερή προσφορά ! Xbox Game Pass Ultimate Microsoft Corporation Πληρωμή και χρέωση 12,99 € κάθε μήνα, επόμενη χρέωση στις 12/10/2021 με Visa ** H gold έληγε 8/21 και μου έδωσε και +2 μήνες ultimate. (Εντάξει M$ θα το αγοράσουμε το Scarlet 😋) Upd Οι +2 μήνες ultimate προφανώς είναι από ένα μήνα υπόλοιπο game pass που είχα και 1 μήνα από το 1€ που πλήρωσα τώρα. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από NewGascp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argipen Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 11/6/2019 στις 12:57 ΠΜ, zaratustra είπε Αναφερόμενος στο game pass για pc. Είχα βάλει 3μηνη συνδρομή game pass προσφορά με 1 ευρώ πριν περίπου έναν μηνα. Από τα παιχνίδια του game pass, στο pc μπορούσες να εγκαταστησεις και να παίξεις καμιά δεκαριά τίτλους. Forza horizon 4, sea of thieves, state of decay 2, gears of war 4 και μερικούς ακόμη. Μετά την εγκατάσταση της καινούριας εφαρμογής xbox beta, θεωρούσα ότι με το υπάρχον game pass που έχω ακόμη και λήγει σε έναν μήνα, θα μπορούσα να εγκαταστήσω και τα νέα παιχνίδια που προστέθηκαν όπως hellblade, metro exodus κλπ. Αλλά όχι, δεν γίνεται. Για τα καινούρια παιχνίδια που προστέθηκαν από χθες στο game pass για windows, πρέπει να αγοράσεις καινούριο game pass (1 ευρώ για τον 1ο μήνα και 3,99 για τους υπόλοιπους) Δηλαδή, από την xbox beta εφαρμογή αν επιλέξω gears 4 (που ήταν και στην παλιά λίστα) μου βγάζει κατευθείαν επιλογή Install. Αν επιλέξω metro exodus με πετάει στην οθόνη αγοράς του game pass. Το θεωρώ τουλάχιστον τραγικό. Καθόλου τραγικό. Η συνδρομή που έβαλες πριν από ένα μήνα ήταν η GamePass Console, η οποία ελέω του PlayAnywhere κάποιων τίτλων που είχε στον κατάλογο της, σου επέτρεπε τρόπον τινά να εγκαταστήσεις αυτούς και στο PC. Η συνδρομή που βγήκε τώρα λέγεται GamePass PC. Εσύ έχεις βάλει την Console Edition. Στις 11/6/2019 στις 1:14 ΠΜ, zaratustra είπε Μου φαίνεται ότι έχουν μπερδέψει και οι ίδιοι τα μπούτια τους. Αυτή θα ήταν η τελευταία ερώτηση στο τελικό τεστ της mensa Περισσότερα discounts (σε τίτλους αλλά και DLC), κάποια παιχνίδια PlayAnywhere που είναι στον κατάλογο της κονσόλας αλλά όχι σε αυτόν του PC, και 4 παιχνίδια το μήνα που ενδεχομένως έστω και μια φορά το χρόνο κάποιο από αυτά θα είναι επίσης PlayAnywhere. Για την ώρα το Ultimate έχει περισσότερο νόημα στον Console Gamer, με την έλευση του xCloud όμως, το οποίο τιμολογιακά (σύμφωνα με τις φήμες) θα αποτελεί προνόμιο του Xbox Live Gold, τότε το Ultimate θα έχει καθολικά καλύτερο value for money. 12 ώρες πριν, matrixxx είπε 19+1=20€ Για κοιταξτε οσοι βαλατε την προσφορα του πακετου, εχετε δυνατοτητα να αγορασετε game pass απλο; Κανονικότα. Και GamePass σκέτο και Gold σκέτο. Υπάρχει λόγος που λέγεται Ultimate. Όπως διαφορετικά είναι και τα tier του Neftlix ή του Spotify. 11 ώρες πριν, zaratustra είπε Λοιπόν, μετά από ένα κουραστικό 16 ώρο, δουλειά - εξωτερικές δουλειές - παιδί - σκυλί, μπαίνω στο αγαπημένο μου θέμα (με διασκεδάζει αφάνταστα αυτό το topic matrixxx μην το κλείσεις ποτέ σε παρακαλώ). Συνοψίζουμε: Α) gold + game pass = ultimate Στακάρονται Β) ultimate – gold ≠ game pass δεν προβλέπεται; Γ) ultimate – game pass ≠ gold δεν προβλέπεται; Δ) game pass pc play anywhere ≠ xbox beta pc game pass E) xbox console windows 10 ≠ xbox (beta) windows 10 ≠ Microsoft store games tab ≠ windows live (σιγά μην το ξέχναγα) Ο παραπάνω συλλογισμός επιδέχεται διορθώσεων και συμπλήρωσης, αλλά θα παραφράσω προηγούμενο post μου. Μήπως ήρθε η ώρα να αναρωτηθούμε τι σκατά καπνίζουν στη Microsoft και δεν μας δίνουν; Πολύ μπερδεμένα σκέφτεσαι: (Όπως και στο PlayStation: PlayStation Basic και PlayStation Plus) Xbox Live Silver = Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει κάποιος που μόλις έφτιαξε λογαριασμό στο Xbox. Xbox Live Gold = Επί Πληρωμή χρήστης του Xbox. Πρόσβαση στο multiplayer, 4 δωρεάν παιχνίδια το μήνα και εκπτώσεις. (Όπως και στο Netflix: Neftlix Basic, Netflix HD και Netflix UHD) Xbox GamePass Console = Το Netflix του Gaming για την κονσόλα σου. 200+ επιλεγμένοι τίτλοι, όλα τα αποκλειστικά της εταιρίας και εκπτώσεις. Xbox GamePass PC = Το Netflix του Gaming για το PC σου. 100+ επιλεγμένοι τίτλοι, όλα τα αποκλειστικά της εταιρίας και εκπτώσεις. Xbox GamePass Ultimate = ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από argipen 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Για να καταλαβω κάτι. Δεν μπορώ απλά να αγοράσω το gamepass για έναν χρόνο; 11χ3,99 +1 = 44.89. Και να έχω το ίδιο αποτέλεσμα; και να μην μπλέκω για 1 2 ευρώ με κλειδαδικα. Φαντάζομαι πως αυτο συμφέρει όποιον έχει ήδη υπόλοιπο στον λογαριασμό του σε gold και μπορεί να στακαρει μήνες μπροστά του. Η προσφορά για το PC ουσιαστικά δίνει το ultimate στην τιμή του gamepass πληρωνοντας ένα ευρώ παραπάνω. Θα ήταν απλοτερο να το παρουσίαζαν με αυτόν τον τρόπο πιστεύω. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από james01gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις