Προς το περιεχόμενο

Xbox Ultimate Pass με 1€ οι πρωτες 30 μερες + μετατροπη υπολοιπου

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, sarpan είπε

Μολις μιλησα με το chat της Microsoft. Επειδή πηγα να βαλω 12μηνη συνδρομη, θα εφτανε τους 40. Οποτε μου λεει, επειδή εχει οριο τους 36, η θα σου αφαιρεσω 4 μηνες η περιμενε 4 μηνες να βαλεις τον κωδικο. Οποτε θα το κανω ετσι. Αλλα ναι ειχε δικιο ο @Votritis μεχρι 36 μηνες μπορεις να εχεις

δεν ισχυει φιλε αυτο, μεχρι 36 μηνες μπορεις να κανεις convert. μπορεις να εχεις οσους μηνες θες να μεινεις σε απλο gold+game pass.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 λεπτά πριν, demian83 είπε

δεν ισχυει φιλε αυτο, μεχρι 36 μηνες μπορεις να κανεις convert. μπορεις να εχεις οσους μηνες θες να μεινεις σε απλο gold+game pass.

Εγω τον ρωτησα για extend όχι Convert. Και μου ειπε ότι μεχρι 36 μηνες μπορει να είναι extended. Προφανως αν μου ειπε λαθος το support της Microsoft σου λεω και γω λαθος.

Παντως επειδή εψαξα, το εχεις δει καπου στους ορους?

10 λεπτά πριν, sarpan είπε

Εγω τον ρωτησα για extend όχι Convert. Και μου ειπε ότι μεχρι 36 μηνες μπορει να είναι extended. Προφανως αν μου ειπε λαθος το support της Microsoft σου λεω και γω λαθος.

Παντως επειδή εψαξα, το εχεις δει καπου στους ορους?

για το game pass δεν μπορω να βρω κατι, για το gold εχουν/εχεις δικιο, βρηκα αυτο μετα απο ψαξιμο https://support.xbox.com/en-CA/billing/errors/error-code-8016a0fa. υποθετω εχεις gold?

Αυτο που λεει στις συνηθεις ερωτησεις ειναι το παρακατω.

Τι συμβαίνει αν έχω περισσότερους από 36 μήνες προπληρωμένου χρονικού διαστήματος στον λογαριασμό μου;

Το ανώτατο χρονικό διάστημα που μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόγραμμα Xbox Game Pass Ultimate είναι 36 μήνες. Οποιοδήποτε χρονικό διάστημα πέρα από αυτό δεν θα παραμείνει πλέον στον λογαριασμό σας μετά την αναβάθμιση.

https://www.xbox.com/el-GR/xbox-game-pass

Καλησπέρα σε όλους,

Δούλεψε άψογα και σε εμένα. Είχα μέχρι 31/7/2019 Game Pass, αγορασμένο με την προσφορά του €1 πριν ένα μήνα και κάτι. 

Αγοράζω 12μηνη Gold και την ενεργοποιώ και αποκτώ Gold μέχρι 11/6/2020.

Αγοράζω Game Pass Ultimate με το €1 και πλέον αναγράφει κανονικά στην σελίδα της MS με τα προϊόντα μου ότι έχω Game Pass Ultimate μέχρι και 30/8/2020 και την επόμενη ημέρα θα χρεωθώ ανανέωση στα €12,99.

Τώρα μένει να βρεθεί χρόνος να παίξουμε τα παιχνίδια...

Ευχαριστώ το forum για την ανάδειξη της προσφοράς και τις οδηγίες!

• Like 1

• Moderators

Μια παρατηρηση επειδη ολοι μιλατε για αγορα gold, μηπως δεν εχω καταλαβει σωστα:

Αν αντι για gold που λετε ολοι, αγορασουμε pass παλι το ιδιο δεν μπορει να γινει με την προσφορα του τιτλου; Να γινει ultimate ολο; Ειναι υποχρεωτικο να εχουμε και gold;

• Like 1

2 minutes ago, matrixxx said:

Μια παρατηρηση επειδη ολοι μιλατε για αγορα gold, μηπως δεν εχω καταλαβει σωστα:

Αν αντι για gold που λετε ολοι, αγορασουμε pass παλι το ιδιο δεν μπορει να γινει με την προσφορα του τιτλου; Να γινει ultimate ολο; Ειναι υποχρεωτικο να εχουμε και gold;

Το ίδιο είναι.

Απλά η Gold είναι φθηνότερη. 

• Moderators

Αν καποιος εχει παρει το τριμηνο game pass που ειχε 1 ευρω και το gold πριν ενα μηνα με 1€, και ακομα ΔΕΝ εχει περασει τους κωδικους 1μηνα pass και 14 μερες gold που ειχε το bundle xbox one s που αγορασε, μπορει να τους στακαρει και αυτους σε ο,τι εχει ηδη, πριν τρεξει την προσφορα ωστε να κερδισει αλλον 1.5 μηνα; 

μια ερώτηση εαν ξερει κανεις

ωραία το κάναμε ultimate , όταν τελειώσει όμως η ανανέωση θα στοιχίζει πολύ παραπάνω απ΄οτι όταν είχε κάποιος μόνο gold ΄η μόνο pass

Σωστα ????

• Moderators
7 λεπτά πριν, geozark10 είπε

μια ερώτηση εαν ξερει κανεις

ωραία το κάναμε ultimate , όταν τελειώσει όμως η ανανέωση θα στοιχίζει πολύ παραπάνω απ΄οτι όταν είχε κάποιος μόνο gold ΄η μόνο pass

Σωστα ????

Μια παρομοια σκεψη ειχα και εγω: Μηπως κανοντας αυτην την κινηση, μετα δεν εχεις δικαιωμα αγορας ΜΟΝΟ game pass οταν το θελησεις και σου εχει τελειωσει το ultimate; Πχ αν καποιος το βαλει με μικρο υπολοιπο, πχ για 1-2 μηνες το ultimate, θα μπορει απο Σεπτεμβρη για παραδειγμα να ξαναβαλει καποια προσφορα που θα αφορα ΜΟΝΟ game pass ή θα εχει πλεον προσβαση μονο σε Ultimate συνδρομες; (ψαχνω να βρω πιθανο "λακκο")

Έκανα πατάτα έβαλα την προσφορά ultimate χωρίς να προσθέσω επιπλέον gold συνδρομή που ήθελα, τώρα μπορώ να την ακυρώσω κ να βάλω όσο περισσότερη συνδρομή gold κ μετά να την ενεργοποίησω ξανά την προσφορά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Μια παρομοια σκεψη ειχα και εγω: Μηπως κανοντας αυτην την κινηση, μετα δεν εχεις δικαιωμα αγορας ΜΟΝΟ game pass οταν το θελησεις και σου εχει τελειωσει το ultimate; Πχ αν καποιος το βαλει με μικρο υπολοιπο, πχ για 1-2 μηνες το ultimate, θα μπορει απο Σεπτεμβρη για παραδειγμα να ξαναβαλει καποια προσφορα που θα αφορα ΜΟΝΟ game pass ή θα εχει πλεον προσβαση μονο σε Ultimate συνδρομες; (ψαχνω να βρω πιθανο "λακκο")

ίσως ένας λακος είανι ότι ήδη δεν βρίσκω game pass στα γνωστά site αλλά μόνο llive gold, οποτε μάλλον θα το σταματήσουν το pass

αλλά το live gold θα μείνει ??? σύμφωνα με το πίνακα τους για μετατροπή των ήδη κλειδιών πάει στο θεό ( οι 12 μηνες γίνονται 8 μηνες)  😎

Επεξ/σία από geozark10

με ποια λογική θα σε υποχρεώνει να ξανα βάλεις μόνο ultimate , λογικά οταν λήξει και εφοσον δεν εχεις επιλέξει  αυτόματη ανανέωση , θα μπορείς να βάλεις οτι αλλο θέλεις 

Είχα μια 6μηνη gold θα βρω και μια φτηνή 12μηνη όσο κρατάνε για να τα κάνω Ultimate μόνο και μόνο το Forza4 και Gears4 που παίζω και τα παιχνίδια που θα βγούνε αργότερα αξίζει, ακόμα και τίποτα άλλο να μην παίξεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...