babis1983 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέσω εφαρμογης ios μπορώ να βάλω τον κωδικό του gold? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 20 λεπτά πριν, just getting started είπε Καλή προσφορά, απλά αν δεν κάνω λάθος όσοι ενδιαφέρονται για πισι θα χρειαστούν το καινούριο Xbox game pass for PC το οποίο δίνει και άλλα όπως το Exodus, hellblade, vampyr, rise. Το αρχικό δίνει ουσιαστικά τους τιτλους της Microsoft Το ultimate έχει το game pass. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Τελικά επιβεβαίωσε κάποιος και με φορουμ του εξωτερικού τι παίζει; Είναι λάθος του συστήματος τους ή όντως σε αναβαθμίζει μέχρι το τέλος της συνδρομής (συνειδητά από την MS); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waroo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι λάθος ρε παιδιά, κανένα λάθος δεν έχει γίνει. Ενα πάρα πολύ δυνατό promo της ms είναι για να δέσει όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες στο δικό της οικοσύστημα εν όψει Google stadia και της επόμενης γενιάς κονσολών (και επίσης να ξεπουλήσει ο,τι μπορεί από την παρούσα γενιά). Πολύς κόσμος που θα έχει Ultimate pass για τα επόμενα 1,2,3 χρόνια δύσκολα θα σκεφτεί να αλλάξει στρατόπεδο και επιπλέον θα έχουν μια πιο ενισχυμένη πελατειακή βάση όταν σκάσει το επόμενο Xbox στην αγορά σε 1,5 χρόνο. Προσωπικά πιστεύω πως η μεγάλη συνδρομητική βάση θα είναι το α και το ω στην επόμενη γενιά, γι'αυτό και εκεί στο Redmond δίνουν τα ρέστα τους (που λέει ο λόγος) για να ανεβάσουν από τώρα τον αριθμό των ultimate pass users... Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από waroo 7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dolph Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μια δοκιμή που έκανα χθες, μου έλεγε ότι είναι 1 ευρώ για τον επόμενο μήνα και μετά θα πήγαινε στα 12 κάτι. Δεν ολοκλήρωσα την συναλλαγή καθώς δεν έχω ανάγκη το GamePass για να το πληρώσω παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chocorello Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι 1 ευρώ για ένα μήνα και μετά κανονική πληρωμή για όσους δεν έχουν ήδη κάτι καλύτερο σε διάρκεια ήδη (Gold ή Game pass). Στους υπόλοιπους μένει το πακέτο με τη μεγαλύτερη διάρκεια και αυτό μετατρέπεται σε Ultimate. πχ. εγώ είχα Gold για 2 χρόνια και Game pass για 3 μήνες και μου έγινε το Gold μετατροπή σε Ultimate άρα για 2 χρόνια έχω Ultimate (Gold + Game pass). Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από chocorello Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fou Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Αν μετα την μετατροπη σε Ultimate προσθεσεις και αλλους μηνες (μια 12μηνη πχ) τι θα γινει; Το δοκιμασε κανενας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 16 λεπτά πριν, fou είπε Αν μετα την μετατροπη σε Ultimate προσθεσεις και αλλους μηνες (μια 12μηνη πχ) τι θα γινει; Το δοκιμασε κανενας; δεν ξερει κανεις κατι αλλα προφανως αφου ακυρωνονται οι προηγουμενες συνδρομες και μετατρεπονται σε ultimate ολες πλεον τα κλειδια που υπαρχουν για gold ή pass δεν θα ισχυουν πλεον. οποτε πρωτα βαζουμε gold ή pass και μετα μετατροπη σε Ultimate οσο υπαρχει η προσφορα 1 ευρω. μετα ειναι 13ευρω ο μηνας αλλα δινει κονσολα+υπολογιστη ολα σε ενα νοικοκυρεμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demian83 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, fou είπε Αν μετα την μετατροπη σε Ultimate προσθεσεις και αλλους μηνες (μια 12μηνη πχ) τι θα γινει; Το δοκιμασε κανενας; αν προσθεσεις μηνες gold ή game pass για console σου ανανεωνει τους μηνες του ultimate για λιγοτερους χρονικο διστημα με βαση την διαφορα των τιμων τους τα λεει ολα στο https://www.xbox.com/el-GR/xbox-game-pass στις συνηθεις ερωτησεις ισχυουν ολα τα κλειδια κανονικα, δεν γινεται να ακυρωσουν κλειδια που εχει αγορασει κοσμος ή που βρισκονται σε καταστηματα Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από demian83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Παιδια ξερει κανενας μεχρι ποσο μπορεις να κανεις extend τη συνδρομη? πηγα να βαλω την τριτη 12μηνη αλλα δε με αφηνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis1983 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μάλλον ήρθε η ώρα να πουλήσω το ps4 και το απλό το xbox one και να πάω σε xbox one x σε τρελή τιμή 399 που παίζει στο seven 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, sarpan είπε Παιδια ξερει κανενας μεχρι ποσο μπορεις να κανεις extend τη συνδρομη? πηγα να βαλω την τριτη 12μηνη αλλα δε με αφηνει νομίζω 36μηνες , αν εχεις τωρα πανω απο 24 λογικό ειναι να μην σε αφήνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Votritis είπε νομίζω 36μηνες , αν εχεις τωρα πανω απο 24 λογικό ειναι να μην σε αφήνει Οκ ευχαριστω. Οποτε εκανα πατατα που αγορασα την τριτη συνδρομη. Νομιζω ότι ο κωδικος δε ληγει? σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demian83 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, Votritis είπε νομίζω 36μηνες , αν εχεις τωρα πανω απο 24 λογικό ειναι να μην σε αφήνει 2 λεπτά πριν, sarpan είπε Οκ ευχαριστω. Οποτε εκανα πατατα που αγορασα την τριτη συνδρομη. Νομιζω ότι ο κωδικος δε ληγει? σωστα? δεν ισχυει αυτο, μεχρι 36 μηνες σε αφηνει να κανεις convert απο απλο gold+game pass σε ultimate. μπορεις να πας και πανω απο τοσους μηνες αλλα θα χαθουν στην μετατροπη. εσυ τι 12μηνη καρτα πας να βαλεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μολις μιλησα με το chat της Microsoft. Επειδή πηγα να βαλω 12μηνη συνδρομη, θα εφτανε τους 40. Οποτε μου λεει, επειδή εχει οριο τους 36, η θα σου αφαιρεσω 4 μηνες η περιμενε 4 μηνες να βαλεις τον κωδικο. Οποτε θα το κανω ετσι. Αλλα ναι ειχε δικιο ο @Votritis μεχρι 36 μηνες μπορεις να εχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις