Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες χαλαρωστε.Ειμαι 40 με 3 κηλες ,κακωση μηνισκου με ρηξη(ή θλαση) στην κεφαλη πλαγιου συνδεσμου(παει 1 χρονος τωρα και δεν θυμαμαι ακριβως) και βγαζω 1,5 προπονηση ταεκβοντο.

• Like 1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρα και οι κοιλες και ο μηνισκος που εχεις ειναι ηπιοτερης μορφης.αρα ειναι διαφοτετικες περιπτωσεις.αρα,με βαση ποιο σκεπτικο προτινεις να χαλαρωσουμε;επιδη εσυ μπορεις να τρως τρια πιατα φασολαδα στην καθισια,πρεπει οι υπολοιποι να αντεχουν τις τσουφιες σου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, dollyyy19 είπε

Αρα και οι κοιλες και ο μηνισκος που εχεις ειναι ηπιοτερης μορφης.αρα ειναι διαφοτετικες περιπτωσεις.αρα,με βαση ποιο σκεπτικο προτινεις να χαλαρωσουμε;επιδη εσυ μπορεις να τρως τρια πιατα φασολαδα στην καθισια,πρεπει οι υπολοιποι να αντεχουν τις τσουφιες σου;

Στη ιατρικη καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.Ακομα και ιδια προβληματα,2 διαφορετικοι οργανισμοι ανταποκρινονται διαφορετικα.

Κηλες στους δισκους εχει ο μεγαλυτερος πληθυσμος και στις περισσοτερες περιπτωσεις αντιμετωπιζεται φαρμακευτικα κλπ κλπ.

Χονδροπαθεια δεν γνωριζω λεπτομερειες.Αν τωρα εσυ εισαι 150 κιλα και σε πειραζουν οι κλανιες μου ,τι να σου πω.Περιορισου σε 5 ντεπον την ημερα και σε ενα ανακλιντρο το βραδυ.

Υγ.Τωρα προσεξα αναφερες για τον μηνισκο.Επειδη δεν γνωριζεις ακριβως,διαφορετικο προβλημα η κακωση διαφορετικο η ρηξη.

Επεξ/σία από vasilllis
Δημοσ.
Στις 12/6/2019 στις 11:10 ΜΜ, vasilllis είπε

Παιδες χαλαρωστε.Ειμαι 40 με 3 κηλες ,κακωση μηνισκου με ρηξη(ή θλαση) στην κεφαλη πλαγιου συνδεσμου(παει 1 χρονος τωρα και δεν θυμαμαι ακριβως) και βγαζω 1,5 προπονηση ταεκβοντο.

Υποθετω εσω πλαγιου συνδεσμου

Το ξερεις πως εχεις υψηλη πιθανοτητα αρθριτιδας γονατος;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, elgol είπε

Υποθετω εσω πλαγιου συνδεσμου

Το ξερεις πως εχεις υψηλη πιθανοτητα αρθριτιδας γονατος;

πρεπει να βρω την μαγνητικη.θυμαμαι ηταν μυικο το προβλημα.Για  τον μηνισκο ,απλα περιμενουμε να το γυρισει σε ρηξη,

Δημοσ.

Πολυ ωραια και αναλυτικα τα λες. Κλασσικη περιπτωση. Η μονη σου μονιμη λυση ειναι το χειρουργειο. Μην πανικοβαλεσαι. Ειναι απλο. Αν θες στο αναλαμβανω εγω φτηνα και γρηγορα. Δεν ειμαι ιατρος αλλα σιγα και τι εγινε....ενα χειρουργειο θα σου κανω, δεν θα χτισεις σπιτι. Ελα μην σκιαζεσαι, θα σωθεις. Ισομνια για πασα νοσο.  Παιδια με ιατρικα θεματα να ειμαστε σοβαροι.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια και απο εμενα.. Νεος στο φορουμ. Πριν απο κανα χρονο διαγνωστηκα και γω με χονδροπαθεια επιγονατιδας. Πηγα στον γιατρο και μου ειπε να κανω ισομετρικες και αν το προβλημα δεν περασει να μου κανει θεραπεια(εγχειρηση) με βλαστοκυτταρα.. Εχει κανεις απο εσας δοκιμασει αυτην την μεθοδο; Δουλευει;

Δημοσ.
Στις 13/6/2019 στις 2:08 ΠΜ, Salecon είπε

Ποιος πολύ σοφός το είπε και πότε;

Ο μελιτων ,  πεθανε ομως απο, .το πολυ φαγητο...οποτε βγαλτε συμθπερασμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...