Zulu skia Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Παιδιά καλησπέρα, δούλευω τους τελευταίους 6 μήνες στο κλάδο της οικοδομής κ με κ με καμία 15 ετια εμπειρίας ο πλέον πρώην εργοδότης μου στην αρχή μου έδινε 25 ευρώ με πρόφαση να μπω στο κλίμα κ ενώ όπως είπα πιο πάνω γνωρίζω τι δουλειά μου έκανε αύξηση 5 ευρώ με πρόφαση ότι δε γίνεται να πληρώνομαι σαν μάστορας επειδή δεν έχω δικά μου εργαλεία να μη μακρυγορω δεν είδα ποτέ αυτά που είχαμε συμφωνήσει περί οκτάωρου ασφαλείας τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ήμουν απλήρωτος ήρθε η ώρα να κάνουμε λογαριασμό κ πήρα για αυτές τις τρεις εβδομάδες 500 ευρώ θα κινήσω διαδικασίες με επόπτη κ ΙΚΑ. Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος ότι δη ποτέ πάνω στο θέμα, κάποια συμβουλή ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Μια επίσκεψη στην επιθεώρηση εργασίας και θας απαντήσουν σε κάθε απορία.
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, Zulu skia είπε δε γίνεται να πληρώνομαι σαν μάστορας επειδή δεν έχω δικά μου εργαλεία Ελλαδιστάν 2019.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα