djuan1988 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Είμαι έτοιμος να αγοράσω νέα TV στις 50" μέχρι 500€. Το budget είναι αυστηρό γιατί θα είναι δώρο. Έχω καταλήξει στη Samsung 50RU7402 https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-Tv-50-Ue50ru7402.htm Βγαίνει 480€ με την επιστροφή της Eurobank. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι ότι δεν έχει DTS. Βέβαια κατά 99% θα βλέπουμε μέσω Netflix, εκτός netflix θα βλέπουμε μόνο σειρές της HBO (τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα). Στο smart κομμάτι νομίζω είναι οκ, με google assistant, alexa και chromecast support. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στις υπόλοιπες εταιρείες; Στη Sony δε βρήκα κάτι, LG δεν ασχολήθηκα γιατί βλέπω ότι τα σχεδόν όλα τα μοντέλα σε αυτό το εύρος τιμών είναι IPS. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2019 από djuan1988
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα