CptBill Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 χαιρετω το φορουμ. Εχετε να προτεινετε καποιους σωληνες αρδρευσης συγκεκριμενες εταιριας; Μεχρι τωρα επαιζα με gardena η οποια ειναι πανακριβη ως εταιρια και η πχ 50μετρη επεκταση κοστιζει τρελα λεφτα ( https://www.kdtools.gr/Gardena-1385.html ). Επισης τα ακροφυσια εχουν τη λογικη των σταγονων. Δεν ειχα προβλημα μεχρι στιγμης ΑΛΛΑ ειναι ακριβα ολα τα λοιπα ακροφυσια και οι σωλνες. Σκοπος: ποτισμα νεων μικρων δεντρων που φυτευτηκαν αυτη τη περιοδο οπως και νεα ρυγχοσπερματα με σκοπο δημιουργιας περιφραξης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, CptBill είπε χαιρετω το φορουμ. Εχετε να προτεινετε καποιους σωληνες αρδρευσης συγκεκριμενες εταιριας; Μεχρι τωρα επαιζα με gardena η οποια ειναι πανακριβη ως εταιρια και η πχ 50μετρη επεκταση κοστιζει τρελα λεφτα ( https://www.kdtools.gr/Gardena-1385.html ). Επισης τα ακροφυσια εχουν τη λογικη των σταγονων. Δεν ειχα προβλημα μεχρι στιγμης ΑΛΛΑ ειναι ακριβα ολα τα λοιπα ακροφυσια και οι σωλνες. Σκοπος: ποτισμα νεων μικρων δεντρων που φυτευτηκαν αυτη τη περιοδο οπως και νεα ρυγχοσπερματα με σκοπο δημιουργιας περιφραξης. Δε ξερω να σου πω ακριβως αλλα οταν εψαχνα υπάρχουν πολυαιθυλενιου που χρησιμοποιουν και επαγγελματιες με φτηνη τιμη.. Μια εταιρια που βγααζει ειναι η pallapast αλλα και αλλες. https://www.e-nero.gr/product/198/solines-ardeysis-tyfloi-solines-solinas-f16-drip-6atm-250-metra εδω σαν το δικο σου με 11 ευρω https://www.e-nero.gr/product/1305/solines-ardeysis-stalaktiforoi-solines-stalforos-solinas-f1633cm4lt-50m Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από ΠάρηςΓ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Στο οικόπεδο του σπιτιου που φτιαχνω επειδη ειναι αφημενο χρονια εχει πολλα αγριοχορτα και μερικα με μεγάλες ριζες οπως αγριομαραθο. Αρχικά θέλω να ξεφορτωθω τα ζιζάνια περιμετρικα του σπιτιου και δεν έχω σκοπο να φυτέψω πολλα πραγματα περιμετρικά αλλα στον υπολοιπο κηπο. Χημικη λύση δε θέλω. Τα ειχα καθαρισει με τσαπα πριν 2 μηνες σε μερικα σημεια αλλα βγηκαν παλι οχι τοσο πυκνα βεβαια. Σκεφτομαι να βάλω σε καποια σημεία υφασμα εδαφοκάλυψης αλλα καποιοι λενε πως δεν ειναι καλο και έχει μειονεκτηματα. Σκεφτομαι μηπως εβαζα χαλίκια ή κομποστ σε καποια σημεια. Τι λύσεις υπάρχουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SocialNetUsr Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Παίδες μια μικρή βοήθεια..... Υπάρχει μια αμυγδαλιά που ξεκινάει απο το δίπλα οικόπεδο και φτάνει μέχρι το μπαλκόνι μου. Τον τελευταίο μήνα παρατήρησα ότι έχει γεμίσει το μπαλκόνι μου με μικρά ζωύφια σαν αυτά της φωτογραφίας. Επειδή οι κάτοχοι την αμυγδαλιάς δεν είναι και ότι πιο συζητήσιμο είδος, ερωτώ, ξέρετε τι έντομα είναι και αν μπορώ να τα αντιμετωπίσω? Μπορώ να φωνάξω κάποιον μάστορα να κόψει τα κλαδιά που είναι στο δικό μου οικόπεδο ? φχαρστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Προκειμένου να αφήνω και λίγο το ίντερνετ και επειδή μου αρέσει να κάνω διάφορες δοκιμές με σπόρους μοσχεύματα κ.λ.π. διαβάζοντας ότι είναι δύσκολη η παραγωγή φύτεψα κάτι σποράκια κάπαρης για πλάκα αλλά τελικά βγήκαν.Έτσι βρέθηκα να μεγαλώνω αρκετά από αυτά τα πολύ χρήσιμα και συγχρόνως σπάνια υγιεινά φυτά στο μπαλκόνι. Χάρισα σε μερικούς φίλους αλλά επειδή έχουν μείνει μερικά ακόμη είπα να αναρτήσω και εδώ μήπως υπάρχει κάποιος ή κάποια φίλη που θα ήθελε να έχει στον κήπο (μάλλον δεν κάνουν για γλάστρα) ώστε να του χαρίσω. Προυπόθεση να βρίσκεται ή να μένει κάπου στα Μεσόγεια ή να μπορεί να έρθει για παραλαβή κάπου Γέρακα - Αγία Παρασκευή που μένω γιατί με κούριερ δεν πάνε.Αν κάποιος επιθυμεί ας στείλει π.μ. Θα τα δείτε εδώ. https://www.youtube.com/watch?v=oi0_dWkoBQw&t=245s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχουμε ένα γκυ στην αυλή, έχει γίνει δέντρο μετά από 18 χρόνια. Πρώτη φορά φέτος εμφάνισε κάποιο παράσιτο ή ασθένεια κυρίως στην κάτω επιφάνεια των φύλλων και πέφτουν τα φύλλα, συγκεκριμένα ξεκίνησε από τα χαμηλά φύλλα ή αυτά μπορούμε να δούμε μιας και είναι 15 μέτρα ψηλό. Καμιά ιδέα; Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από fylatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janus5555 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 καλησπέρα, έχω 5-6 φυτά στο μπαλκόνι (βασιλικούς, μπουκαμβίλια, πόθο κτλ.) στα οποία βρίσκω βαμβακάδα και από πέρυσι που εμφανίστηκε πρώτη φορά δεν μπορώ να τη διώξω με τπτ! ψεκάζω με φάρμακο που πήρα από γεωπόνο ειδικά για βαμβακάδα (DECIS PROTECH 15EW, deltamethrin), εξαφανίζεται για λίγο και μετά επανέρχεται σε ένα φυτό παραδίπλα πχ. Τί μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peiraiask Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) διαβασα οτι ενα ελαφι στην πεντελη πεθανε. γιατι εφαγε τσιπς,σουβλακια,κολες,ψωμια,,μπυρες,ζαμπον,τυρια, δεν ξερω τι ακριβως κλπ αποφαγια ισως απο πικ νικ. αναρωτιεμαι μηπως τα εφαγε με σελοφαν κ χαρτια κλπ γιατι πως εξηγειται ? σαν παιδια εχουμε φαει πολλα κιλα απο ολα αυτα. κοτζαμ ελαφι η αγελαδα η κατσικα μπορει να πεθανει αμα φαει 1 ή 2 φορες παγωτα με μακαρονια; δε μιλαμε οτι φουσκωσε, ή βαρυστομαχιασε, πεθανε! μηπως ηταν αρρωστο η εφαγε κ σακουλα; Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από peiraiask Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SB_1957 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, janus5555 είπε καλησπέρα, έχω 5-6 φυτά στο μπαλκόνι (βασιλικούς, μπουκαμβίλια, πόθο κτλ.) στα οποία βρίσκω βαμβακάδα και από πέρυσι που εμφανίστηκε πρώτη φορά δεν μπορώ να τη διώξω με τπτ! ψεκάζω με φάρμακο που πήρα από γεωπόνο ειδικά για βαμβακάδα (DECIS PROTECH 15EW, deltamethrin), εξαφανίζεται για λίγο και μετά επανέρχεται σε ένα φυτό παραδίπλα πχ. Τί μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. http://www.topontiki.gr/article/392963/pos-na-apallageite-apo-tin-vamvakada-ton-fyton Από όλα αυτά εμείς εφαρμόσαμε το ψέκασμα με σαπουνόνερο, αλλά με υγρό για πιάτα και χωρίς οινόπνευμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 hour ago, peiraiask said: διαβασα οτι ενα ελαφι στην πεντελη πεθανε Παρνηθα, δεν νομίζω ότι έχουμε ελάφια στην Πεντέλη. 😛 Κατα τα άλλα, τι σχέση έχει με το topic? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peiraiask Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Thresh είπε Παρνηθα, δεν νομίζω ότι έχουμε ελάφια στην Πεντέλη. 😛 Κατα τα άλλα, τι σχέση έχει με το topic? το εγραψα επειδη εδω μπορει να ξερουν πιο πολλα επιστημονικα🙂περι οικολογιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Στις 15/5/2020 στις 4:09 ΜΜ, SocialNetUsr είπε Παίδες μια μικρή βοήθεια..... Υπάρχει μια αμυγδαλιά που ξεκινάει απο το δίπλα οικόπεδο και φτάνει μέχρι το μπαλκόνι μου. Τον τελευταίο μήνα παρατήρησα ότι έχει γεμίσει το μπαλκόνι μου με μικρά ζωύφια σαν αυτά της φωτογραφίας. Επειδή οι κάτοχοι την αμυγδαλιάς δεν είναι και ότι πιο συζητήσιμο είδος, ερωτώ, ξέρετε τι έντομα είναι και αν μπορώ να τα αντιμετωπίσω? Μπορώ να φωνάξω κάποιον μάστορα να κόψει τα κλαδιά που είναι στο δικό μου οικόπεδο ? φχαρστώ!!! Μάλλον μελίγκρα είναι, ή κάτι παρόμοιο. Δυστυχώς πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα όταν βρουν δέντρο που να τα τραβάει και η αμυγδαλιά είναι μάλλον τέτοιο. Άμα κλαδιά περνάνε σε δικό σου χώρο εννοείται ότι μπορείς να τα κόψεις, ή να πεις του ιδιοκτήτη του δέντρου να τα κόψει και ίσως λυθεί σε κάποιο βαθμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMSTERIS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 γνωρίζει κάποιος, πότε είναι η κατάλληλη εποχή για κλάδεμα σε Λέυλαντ? και ποιό το ιδανικό λίπασμα γι αυτές?.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George56 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Καλημερα παιδια, εχετε να προτεινετε κανα φωτο εσωτερικου χωρου για σπιτι? να μην θελει πολυ νερο δεν εχω ιδεα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AgiosEfraim Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Εμεις εχουμε ορχιδεες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα