bilya Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, tsofras είπε Έχεις και xbox? Έχω την εντύπωση ότι κάτι τρέχει με το account επειδή έχω και xbox και είχα game pass ήδη. Γιατί και στα 2 μήνες εμφανίζει προβλήματα που έχουν σχέση με το account οχι μονο pc κ αγορασα το pc game pass. Σε οτι εχω κατεβάσει δεν εχω θεμα εκτός απο μια δυο φορες οπου δεν ξεκίνησαν αμεσα τα παιχνίδια 1
ababapanos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 μια βοηθεια για το update του Μαιου για τα windows 10 ρε παιδια , απο που το κατεβαζουμε?
antbyron Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, ababapanos είπε μια βοηθεια για το update του Μαιου για τα windows 10 ρε παιδια , απο που το κατεβαζουμε? Μερικές σελίδες πίσω έχουν βάλει σύνδεσμο νομίζω.
ababapanos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) ok το βρηκα Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από ababapanos
p4n0s86 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται να έχει λήξει από τις 11/07 ο 1 μήνας που είχα βάλει με 1€ και να συνεχίζει να με αφήνει να παίζω όποιο είχα κάνει εγκατάσταση; Εννοείται πως είχα κάνει ακύρωση την συνδρομή από την αρχή ώστε να μην ανανεωθεί αυτόματα. Και για του λόγου το αληθές: Δοκίμασα σήμερα να τρέξω το State of Decay 2 για να επιβεβαιώσω ότι πλέον έχει λήξει και να το κάνω απεγκατάσταση και προς έκπληξη μου είδα ότι μπορούσα να συνεχίσω κανονικά. Αφού έπαιξα για αρκετές ώρες δοκίμασα και τα άλλα 2 που είχα εγκαταστήσει και παίζουν και εκείνα. Όχι ότι με χαλάει, αλλά τι μπορεί να έχει συμβεί, πάει το μυαλό κάποιου;
theo93 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Για pc ποιο πρέπει να κατεβάσω? Γιατί δεν μπορώ να κάνω το trial του Sea of thieves? Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από theo93
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα