Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, Malthador είπε

€44 το 12μηνο από cdkeys η πιο φθηνή τιμή αυτή τη στιγμή. Εκτός κι αν βρίσκεσαι στη Βραζιλία, οπού παίζει €30 το 12μηνο...

Επειδη ο αδερφος μου μενει Μπραζιλ, μπορει να παρει 12μηνο κωδικο και να δουλεψει στο EU account μου η παιζει μονο σε μπραζιλ account? Μεσω VPN με το EU account παιζει?

Επεξ/σία από Material_Defender_1032
  • Moderators
Δημοσ.
28 minutes ago, Material_Defender_1032 said:

Επειδη ο αδερφος μου μενει Μπραζιλ, μπορει να παρει 12μηνο κωδικο και να δουλεψει στο EU account μου η παιζει μονο σε μπραζιλ account? Μεσω VPN με το EU account παιζει?

Αν εξαργυρώσεις βραζιλιάνικο κωδικό σε EU account, το account γίνεται flagged.

Αν μπεις με βραζιλιάνικο account από EU IP, το account γίνεται flagged.

Δεν ξέρω αν έχουν πέσει bans για αυτούς τους λόγους, αλλα σίγουρα είναι under watch το account.

• Thanks 1
Δημοσ.

Επειδή μπερδεμένα λίγο είναι. Το Ultimate pass έχει μέσα το game pass ΚΑΙ το live gold??? Δηλαδή θα μπορούμε να παίζουμε το multiplayer των games του pass στο pc ασχέτως αν έχουμε xbox??

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nosstrom είπε

καλή τιμή δε λέω αλλά πόσα παιχνίδια ,μπορεί να παίζει κάποιος το μήνα και αν κόψεις συνδρομή? τα κρατάς?

Όχι βέβαια!!! Αυτό που λες είναι το ακριβώς αντίθετο της συνδρομητικής υπηρεσίας.

Π.χ. στο netflix/spotify ότι δεις/ακούσεις κατά τη διάρκεια που είσαι συνδρομητής δεν σημαίνει ότι θα έχεις πρόσβαση και αφότου κόψεις τη συνδρομή 😉 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, ggelhsva είπε

Όχι βέβαια!!! Αυτό που λες είναι το ακριβώς αντίθετο της συνδρομητικής υπηρεσίας.

Π.χ. στο netflix/spotify ότι δεις/ακούσεις κατά τη διάρκεια που είσαι συνδρομητής δεν σημαίνει ότι θα έχεις πρόσβαση και αφότου κόψεις τη συνδρομή 😉 

Κουφη ερωτηση. Αν ηταν ετσι με 1 ευρώ θα φορτωνες και θα εφευγες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα βασικά έχω μπερδευτεί έχω σε κωδικό 6 μήνες gold και άλλον ένα κωδικό pass για 1 μηνα αν τα βάλω τώρα αυτά και μετά πάρω και το άλλο με 1 euro τι θα γίνει?

Επεξ/σία από andreas443
Δημοσ.

Δηλαδή, με λίγα λόγια, μας λένε ότι με 1€ παίρνουμε Metro Exodus among others. Τι λέει ο αγαπητός Tim για όλα αυτά άραγε?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ELMastas είπε

Πραγματικά τίμια προσφορά,με όσο κάνει ένας καφές τον μήνα θα παίρνεις τόσα πράγματα,αναμένω να ακούσω και άλλα,το Scarlet είναι απο τις αγαπημένες ονομασίες θυμάμαι πως η παλιότερη LG τηλεόραση μου λεγόταν Scarlet και ήταν σκυλί με έβγαλε κάπου στα 8 χρόνια πρίν την δώσω,για να πάρω και μια 4Κ και τόσα χρόνια δεν είχε θέματα ✌️

Ε τότε και η νέα κονσόλα της ms θα είναι λογικά σκυλί

Δημοσ.

Ναι έτσι με πάει ο συνειρμός ^_^ πάντος με εξαίρεση τις αρχικές παρτίδες του 360 (με το RROD) γενικά τα μοντέλα και στήν τελευταία γενιά και τό original Xbox ήταν σκυλιά.

Δημοσ.

Πάντως λίγο μπερδεψουρα το πράγμα στα windows 10, εκτός και αν δεν το ψάχνω σωστά, είναι μπέρδεμα να ψάχνεις στο store τα παιχνίδια του game pass.

Τα ψάχνεις όλα και όταν βλέπεις owned καταλαβαίνεις ότι είναι από το game pass, κάνω λάθος? Υπάρχει καλύτερος τρόπος?

9 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε

καποιος μου ειπε πως τους τιτλους τους αγοραζεις (οπως στο stadia) ισχυει;

Ισχύει ότι αν θες μπορείς να τους αγοράσεις έτσι ώστε αν βγει το παιχνίδι από το game pass να το έχεις. Αλλιώς όσα έχει στην λίστα είναι τσάμπα με την συνδρομή.

Άλλο αυτό με το stadia , εκεί με την συνδρομή εκτός από τα παιχνίδια οι δεν πληρώνεις κάποια θα τα αγοράζεις κανονικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...