Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάλε netflix, Google Music και μία υπηρεσία σαν αυτή για παιχνίδι κι έχεις τα πάντα με 200 ευρώ το χρόνο. Σε εμάς που μεγαλώσαμε με Vhs, Nintendo με cartridges και κασέτες για μουσική, πραγματικά τουλάχιστον εμένα όλα αυτά μου φαίνονται απίστευτα! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπου κασέτα mix tape και τα Nintendo δανεικά και αγύριστα . Από τότε δε ξαναδανειζω τίποτα  :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, lak10 είπε

εγω ειχα gold μεχρι τον 9/2021 και gamepass μεχρι τον 6/2020 και με το που εβαλα το ultimate gamepass για ενα μηνα μηνα με 1 ευρω με πηγε στον 6/2022 με 1 ευρω κερδισα 9 μηνες gold και 2 χρονια gamepass το επιβεβαιωσα και με το support της ms

μαζι με το game pass δινει δηλαδη και gold live?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ababapanos είπε

μαζι με το game pass δινει δηλαδη και gold live?

ναι εξου και ο χαρακτηρισμος ultimate

• Moderators
Δημοσ.
32 minutes ago, lak10 said:

εγω ειχα gold μεχρι τον 9/2021 και gamepass μεχρι τον 6/2020 και με το που εβαλα το ultimate gamepass για ενα μηνα μηνα με 1 ευρω με πηγε στον 6/2022 με 1 ευρω κερδισα 9 μηνες gold και 2 χρονια gamepass το επιβεβαιωσα και με το support της ms

Δεν κατάλαβα, έστω ότι βάζω επιτόπου ένα χρόνο XBLG και ένα μήνα Game Pass. Μετά αν κουμπώσω Game Pass Ultimate για ένα ψωροευρώ θα μου δώσει Game Pass Ultimate για ένα χρόνο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Δεν κατάλαβα, έστω ότι βάζω επιτόπου ένα χρόνο XBLG και ένα μήνα Game Pass. Μετά αν κουμπώσω Game Pass Ultimate για ένα ψωροευρώ θα μου δώσει Game Pass Ultimate για ένα χρόνο;

ακριβως προστιθενται τα υπολοιπα των 2 υπηρεσιων

Δημοσ.

αν και ειμαι κατα του digital (κονσολακιας ανεκαθεν), οι pc users εχουν χασει απο καιρο το δικαιωμα στο φυσικο προιον, οποτε με αυτα τα δεδομενα μιλαμε για μια πολυ τιμια προταση απο την microsoft. Με αυτη την τιμη τους εχει στειλει ολους αδιαβαστους, και χτυπα σε ενα βαθμο την πειρατεια και μπραβο της.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, lak10 said:

ακριβως προστιθενται τα υπολοιπα των 2 υπηρεσιων

Αυτό διαβάζω παντού, βάζεις τρία χρόνια XBLG και μετά αγοράζεις την προσφορά με το €1 ευρώ και παίρνεις Game Pass Ultimate για 3 χρόνια.

Απίστευτο.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αυτό διαβάζω παντού, βάζεις τρία χρόνια XBLG και μετά αγοράζεις την προσφορά με το €1 ευρώ και παίρνεις Game Pass Ultimate για 3 χρόνια.

Απίστευτο.

εμενα μου εδωσε +2 χρονια gamepass και 9 μηνες περιπου gold. τελικα η τακτικη μου να φορτωνω συνδρομες απεδωσε

• Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Material_Defender_1032 said:

Ρωτησα στο σχετικο topic αλλα το κσνω και εδω, που βρισκουμε φθηνα 12μηνη gold τωρα?

€44 το 12μηνο από cdkeys η πιο φθηνή τιμή αυτή τη στιγμή. Εκτός κι αν βρίσκεσαι στη Βραζιλία, οπού παίζει €30 το 12μηνο...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικά τίμια προσφορά,με όσο κάνει ένας καφές τον μήνα θα παίρνεις τόσα πράγματα,αναμένω να ακούσω και άλλα,το Scarlet είναι απο τις αγαπημένες ονομασίες θυμάμαι πως η παλιότερη LG τηλεόραση μου λεγόταν Scarlet και ήταν σκυλί με έβγαλε κάπου στα 8 χρόνια πρίν την δώσω,για να πάρω και μια 4Κ και τόσα χρόνια δεν είχε θέματα ✌️

Επεξ/σία από ELMastas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...