bulldog84m Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Αγορασα αυτο εδω: KINGSTON DT50/64GB USB 3.1 GEN 1 https://www.e-shop.gr/kingston-dt50-64gb-datatraveler-50-64gb-usb-31-gen-1-flash-drive-p-PER.345438 Αντεγραψα εναν φακελο γυρο στα 10GB απο το λαπτοπ που εχει USB 2.0 σε νορμαλ ταχύτητες. Βγαζω το στικακι και το βαζω στον υπολογιστη, σε θυρα USB 3.0 SS και η ταχυτητες θεωρω οτι ειναι πολυ χαμηλες. Ειναι σε exFat η διαμόρφωση (εγινε γρηγορη διαμορφωση) δεν ξερω αν φταιει αυτο. Πρωτη φορα πηρα USB 3 γιατι ημουν χρονια με τα 2αρακια. Δειτε την εικονα δεν ειναι χαμηλη η ταχυτητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 οχι απαραίτητα. Εχεις 101k μικρα αρχεια Για να δεις τις ταχυτητες που πιανει βάλε 1 μεγαλο αρχειο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bulldog84m Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, EddieObscurant είπε οχι απαραίτητα. Εχεις 101k μικρα αρχεια Για να δεις τις ταχυτητες που πιανει βάλε 1 μεγαλο αρχειο Αν τα ειχα συμπιέσει θα ειχα καλυτερη ταχύτητα; (για να γνωριζω την επομενη φορα) Παντως θα δοκιμασω με ενα μεγαλο αρχειο να δω τι θα γινει γιατι και εμενα μου περασε απο το μυαλο οτι μπορει να οφιλετε στο οτι εχω μεσα ενα σορο μικρα αρχεια φωτογραφίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
https Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Αν δεν συμπιέζονται ή δεν έχεις χρόνο για να κανεις συμπίεση κάνε τα tar. Για Windows χρησιμοποίησε 7z. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeandoumpier Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Στις 9/6/2019 στις 5:31 ΜΜ, bulldog84m είπε Μην την ψάχνεις την δουλειά - έχω δυο kingston στικάκια (g3 & g4) και αν και κάπως στιβαρά σαν κατασκευές, οι ταχύτητές τους είναι εξωφρενικά χαμηλές για usb 3.0. Άν θέλεις ταχύτητα δες σε κάτι ακριβότερο, και πιο συγκεκριμένα σε κάποια sandisk cruzer extreme κτλ (αν κυκλοφορούν ακόμη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverMachine Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Στις 10/6/2019 στις 6:19 ΜΜ, jeandoumpier είπε Μην την ψάχνεις την δουλειά - έχω δυο kingston στικάκια (g3 & g4) και αν και κάπως στιβαρά σαν κατασκευές, οι ταχύτητές τους είναι εξωφρενικά χαμηλές για usb 3.0. Άν θέλεις ταχύτητα δες σε κάτι ακριβότερο, και πιο συγκεκριμένα σε κάποια sandisk cruzer extreme κτλ (αν κυκλοφορούν ακόμη). +1 εχω το ιδιο στικακι κ ειναι αργο. δεν εχει τιποτα-απλα ψιλοσερνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα