Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,  εχω ενα προβλημα με τα παιχνιδια συγκεκριμενα με το Gprix 4, nascar 2003  euro truck, mafia  αυτα που ειναι λιγο παλια,  οταν παταω να ξεκινησει καποιο απο αυτα, φορτωνει αλλα δεν κανει τιποτα μετα,  μεχρι εχτες και τοσα χρονια που τα εχω επαιζαν κανονικα,  επισης ειχα κανει κλονο τον δισκο και τον επανεφερα πισω οπως ητανε, μηπω και ειχανε φαει κανενα σκαλωμα τα windows αλλα παλι τα ιδια,   τα εσβησα και ξανα περασα τιποτα,  εκανα ενα σκαν με το mbam  δεν βρηκε τιποτα drivers καρτας γραφικων εβαλα τους καινουριους δεν εγινε κατι,  οι δισκοι και 2 ειναι καλοι, και ο ssd και μηχανικος, φοβαμαι οτι ειναι η καρτα το προβλημα, γιατι στο youtube χανει το σημα και μετα κολαει και δεν σβηνει ουτε ο υπολογιστης,  το εφτιαξα αυτο βαζοντας στα 1000mgshrz τον πυρηνα του επεξεργαστη, τα παιχνιδια πηγαιναν μια χαρα,  τωρα ομως βλεπω για να ξεκινησουν αυτα που ανεφερα πρεπει να πατησω μια φορα επανω μετα να ξανα πατησω και 2 και μετα παιρνουν ολα μπρος και ξεκινανε, αλλα οταν παω να σβησω τον υπολογιστη κατι μενει και λεει αναγκαστικη διακοπη δηλαδη κατι μενει στις διεργασιες το οποιο δεν φενεται, πιθανον καποια αρχεια του παιχνιδιου που δεν τρεχει στην αρχη

Δημοσ.

έχεις av ? τα έχεις κάνει exclude ?

δες τα processes στο task manager και γράψε τι συμβαίνει όταν πατάς να τρέξει το παιχνιδι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς τίτλο.jpg

Χωρίς τίτλο.jpg

14 ώρες πριν, Aris_ είπε

έχεις av ? τα έχεις κάνει exclude ?

δες τα processes στο task manager και γράψε τι συμβαίνει όταν πατάς να τρέξει το παιχνιδι

Είμαι καθαρός απο ιους,  δεν εχω κάποιο antivirus αλλα εκανα και καθαρη εγκατασταστη windows 7  οταν παταω να τρεξει το παιχνιδι δεν κανει τιποτα φορτωνει μετα ξανα φορτωνει και μενει εκει στον τασκ  και αλλη μια φωτο απο unigine το τεστ πως πηγαν τα ρολογια της καρτας,  αν δεις κατι που δεν σου αρεσει στα ρολογια πες μου, γιατι εκε νομιζω εχει το θεμα 

Χωρίς τίτλο1.jpg

Επεξ/σία από panos0100
Δημοσ.

το cpu 0% είναι περίεργο έχεις κωλύματα στο να ανοίξεις άλλα παράθυρα εφαρμογές ?

υπόψιν αν στο κάνει στην αρχή μετά απο login και για μέχρι 5λεπτα αργότερα  τοτε ειναι τα windows reports που στέλνει

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Aris_ είπε

το cpu 0% είναι περίεργο έχεις κωλύματα στο να ανοίξεις άλλα παράθυρα εφαρμογές ?

υπόψιν αν στο κάνει στην αρχή μετά απο login και για μέχρι 5λεπτα αργότερα  τοτε ειναι τα windows reports που στέλνει

Εχω καποιες μικρες καθυστερησεις, κυριως οταν ανοιγω ενα προγραμα  δεν ξερω πραγματικα τι φταιει,  ειχα και παλι προβλημα στα παιχνιδια αλλα ξεκινουσαν κανονικα και μετα απο λιγο ειχε χαμηλα fps και κολουσαν, τοτε ομως ητανε ιος  τωρα αυτο τι ειναι;  και με φρεσκια εγκατασταση δεν εφτιαξε

Δημοσ.

αν δεν είναι malware??  έβαλες τον δίσκο σε άλλο pc να το περάσεις scan με AV ?

εγω στη θέση σου θα έτρεχα και ενα live dvd με linux για να ειμαι σίγουρος οτι δεν εχω προβλήματα στο hardware

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Aris_ είπε

εγω στη θέση σου θα έτρεχα και ενα live dvd με linux για να ειμαι σίγουρος οτι δεν εχω προβλήματα στο hardware

Καλη ιδεα αλλα εκει τι να κανω να περασω το wine και να δω αν παιζει τα παιχνιδια;  πως να το τεσταρω εκει,  τον δισκο τον εβαλα σε εναν υπολογιστη τεχνικου και τον εκανε τεστ αλλα δεν εχει κατι 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/6/2019 στις 10:40 ΜΜ, Aris_ είπε

Λοιπον εβαλα μια εκδοση ubuntu εβαλα και το wine για τα παιχνιδια τελικα εκει παιζουν με την πρωτη,  αρα τι συμαινει αυτο τωρα;  μηπως σταματησε η υποστηρηξη στα 7 αλλα αμα ητανε ετσι ουτε τα καινουρια παιχνιδια δεν θα λειτουργουσαν

Δημοσ.

μάλλον η εγκατάσταση που έχεις στα 7 έχει θέμα

κανε ενα check στα exe των παιχνιδιών winxp combatibility και run as administrator μπας και ...

αν δεν βαριέσαι πέρνα win xp και τρέξε ένα απο τα παιχνίδια που έχεις πρόβλημα αν πανε σφαίρα σίγουρα κάτι παίζει με το os

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που περιγράφει ο ts (λίγο αργά μπαίνω στο θέμα, το ξέρω) μου συμβαίνει και μένα μερικές φορές προσπαθώντας να ξεκινήσω το παιχνίδι από desktop. Κάτι με τα windows γίνεται, δεν ξερω τι ακριβώς αλλά μου ξεκινάνε αμέσως αν τρέξω κατευθείαν το exe τους από το folder τους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς εμένα ούτε από το exe παίζουν ούτε από πουθενά και σταμάτησαν ξαφνικά το πρωί έπαιζαν το βράδυ δεν έπαιζαν,  ούτε με νέα εγκατάσταση windows 7 έπαιξαν,  νομίζω είναι από την κάρτα το θέμα,  θα δοκιμάσω πριν κάνω αυτό με xp και άλλες δοκιμές,  να βγάλω την κάρτα γραφικών,  αν με την onboard παίζουν κανονικά πάει να πει οτι έχει θέμα η κάρτα. Τώρα θέλω λίγο να με πείτε πως να βγάλω τους οδηγούς της κάρτας και να βάλω ποιο παλιούς αν και το δοκίμασα άλλα νομίζω γινόταν λάθος,  πχ δοκίμαζα με το DDU άλλα έμεναν αρχεία ποιος είναι ο σωστός τρόπος;

Ξέχασα να πω ότι τώρα ο cpu πάει 100% ενώ πριν έμενε στο 0 και φυσικά το παιχνίδι δεν ξεκινάει, άλλα αν το πατησω δευτερη φορα παιζει κανονικα, βεβαια με τον επεξεργαστη 100% να παιζεις ενα παιχνιδι του 2002 και με 36 βαθμους εξω δεν ειναι φυσιολογικο 

Uptade: εβαλα windows 10 σημερα και παιζουν κανονικα τα παιχνιδια,  τωρα στα 7 γιατι δεν παιζουν, ουτε καν και με φρεσκια εγκατασταση πλεον δεν παιζουν,  μηπως κλειδωσε τιποτα η microsoft ουτε και updates κανει πλεον 

Επεξ/σία από panos0100
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως απλά να ήθελαν να τα τρέξεις ως διαχειριστής αφού πρώτα έχεις επίλεξει από τις ιδιότητες(δεξί κλικ στο εικονιδίου του "Game.exe") κάθε παιχνιδιού να τρέχει σε λειτουργία συμβατότητας για Windows xp και σε 8bit χρώματα (ίσως κ 16 αν έχει επιλογή). 

Επεξ/σία από dknight999
Δημοσ.
Στις 30/6/2019 στις 10:29 ΜΜ, dknight999 είπε

Ίσως απλά να ήθελαν να τα τρέξεις ως διαχειριστής αφού πρώτα έχεις επίλεξει από τις ιδιότητες(δεξί κλικ στο εικονιδίου του "Game.exe") κάθε παιχνιδιού να τρέχει σε λειτουργία συμβατότητας για Windows xp και σε 8bit χρώματα (ίσως κ 16 αν έχει επιλογή). 

Τα δοκιμασα ολα δυστηχως τιποτα δεν κανει παλι,  τα παιχνιδια αυτα πατουσα ξεκινουσαν αμεσως, κατι αλλαξε στα windows 7 δεν γινεται και μετα απο φορματ παλι να κανουν το ιδιο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...