Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Priority direct mail και τελος. Εχω φερει 5 κινητα ολα χωρις κανενα θεμα. (Οσο για τα ¨σκρουτζομαγαζα¨ να μας πουν τον λογο που δεν κοβουν τιμολογια....)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, sensai είπε

και μεγάλης αξίας ή μικροαντικείμενα;

Οτιδήποτε ειναι

Είτε έχει πχ 30 ευρώ είτε 300 ευρώ. 

Ποτέ μα ποτέ δεν πλήρωσα με pdm 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GeorgeSmirlis είπε

Οσο για τα ¨σκρουτζομαγαζα¨ να μας πουν τον λογο που δεν κοβουν τιμολογια....

Aν κοψουν τιμολογιο , πως θα "φανε" φπα.Το τιμολογιο δεν εχει φπα :)

Ρωτησα λογιστη για τα σκρουτζομαγαζα.Ειναι ολα παρανομα.Και οταν λεω ολα , εννοω αυτα που εχουν 2 και 3 τιμες.Η τιμη ενος προιοντος ειναι ΜΙΑ.Σε αυτην βαζεις το κερδος + φπα αν πας για αποδειξη , ή μονο το κερδος και κοβεις τιμολογιο.Τοσο απλα.

Αλλα τωρα βρηκαν νεα μαιμουδια.

π.χ. 

Τιμη αποδειξης : 124 (αρχικη τιμη + κερδος + φπα .. π.χ. 85+15+ 24%)
Τιμη τιμολογιου (εγκριση σε καμμια βδομαδα) : 100
Τιμη "web" (με αποδειξη) : 110

Σκεφτεται ο πελατης...χμμ..τιμολογιο..σε μια βδομαδα..εχω καβλωσει να το παρω τωρα..πωωω που να περιμενω μια βδομαδα..ωπ..τιμη web...σχεδον σαν τιμη τιμολογιου..τι 100 τι 110.
Παμε εκει...
Και ετσι παρεσυρε το σκρουτζομαγαζο σε αγορα με αποδειξη , που 1. και βγαζει κερδος 2. και θα φαει το φπα.

Ολα παρανομα λοιπον , ποιος καθεται να τους κυνηγησει ομως?Ποιος εχει και τα λεφτα να το κανει?

• Like 1
  • Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι και εγώ με την ευκαιρία:

Περιμένω ένα δέμα που είχα παραγγείλει με Priority direct mail εδώ και 2 εβδομάδες, που υποτίθεται έχει tracking number, αλλά αυτό που μου έχουν δώσει έχει μόνο αριθμούς. Επίσης στην κατάσταση παραγγελίας λέει απλά Shipped και No logistics info temporary. Είναι κανονικό αυτό;

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, πως κάνεις dispute για δέμα από Bangood γιατί δεν βρίσκω αυτή την επιλογή, θέλω να κάνω refund και δεν γνωρίζω πως σε σχέση με ebay κ aliexpress

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...