GeorgeSmirlis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Priority direct mail και τελος. Εχω φερει 5 κινητα ολα χωρις κανενα θεμα. (Οσο για τα ¨σκρουτζομαγαζα¨ να μας πουν τον λογο που δεν κοβουν τιμολογια....) 2
stelios18120 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, sensai είπε και μεγάλης αξίας ή μικροαντικείμενα; Οτιδήποτε ειναι Είτε έχει πχ 30 ευρώ είτε 300 ευρώ. Ποτέ μα ποτέ δεν πλήρωσα με pdm Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από stelios18120 1
mphxths Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, GeorgeSmirlis είπε Οσο για τα ¨σκρουτζομαγαζα¨ να μας πουν τον λογο που δεν κοβουν τιμολογια.... Aν κοψουν τιμολογιο , πως θα "φανε" φπα.Το τιμολογιο δεν εχει φπα Ρωτησα λογιστη για τα σκρουτζομαγαζα.Ειναι ολα παρανομα.Και οταν λεω ολα , εννοω αυτα που εχουν 2 και 3 τιμες.Η τιμη ενος προιοντος ειναι ΜΙΑ.Σε αυτην βαζεις το κερδος + φπα αν πας για αποδειξη , ή μονο το κερδος και κοβεις τιμολογιο.Τοσο απλα. Αλλα τωρα βρηκαν νεα μαιμουδια. π.χ. Τιμη αποδειξης : 124 (αρχικη τιμη + κερδος + φπα .. π.χ. 85+15+ 24%) Τιμη τιμολογιου (εγκριση σε καμμια βδομαδα) : 100 Τιμη "web" (με αποδειξη) : 110 Σκεφτεται ο πελατης...χμμ..τιμολογιο..σε μια βδομαδα..εχω καβλωσει να το παρω τωρα..πωωω που να περιμενω μια βδομαδα..ωπ..τιμη web...σχεδον σαν τιμη τιμολογιου..τι 100 τι 110. Παμε εκει... Και ετσι παρεσυρε το σκρουτζομαγαζο σε αγορα με αποδειξη , που 1. και βγαζει κερδος 2. και θα φαει το φπα. Ολα παρανομα λοιπον , ποιος καθεται να τους κυνηγησει ομως?Ποιος εχει και τα λεφτα να το κανει? 1 1
aces Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 20 ώρες πριν, sensai είπε και μεγάλης αξίας ή μικροαντικείμενα; έως 2 κιλά
kiko33gr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Να ρωτήσω κάτι και εγώ με την ευκαιρία: Περιμένω ένα δέμα που είχα παραγγείλει με Priority direct mail εδώ και 2 εβδομάδες, που υποτίθεται έχει tracking number, αλλά αυτό που μου έχουν δώσει έχει μόνο αριθμούς. Επίσης στην κατάσταση παραγγελίας λέει απλά Shipped και No logistics info temporary. Είναι κανονικό αυτό;
kotsos1983 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα, πως κάνεις dispute για δέμα από Bangood γιατί δεν βρίσκω αυτή την επιλογή, θέλω να κάνω refund και δεν γνωρίζω πως σε σχέση με ebay κ aliexpress
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα