Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω ένα smart tv stick για την τηλεόρασή μου. Είμαι ανάμεσα στο να πάρω αυτό ή αυτό. Ποιο θα μου προτείνατε εσείς; Επίσης άμα ξέρει να μου πει κάποιος θα πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό στην google (που έχω ήδη) ή στην amazon (που δεν έχω) ανάλογα με το ποιο stick θα πάρω;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Το Chromecast δεν είναι ακριβώς σμαρτ στικ. Το χρησιμοποιείς για να κάνεις stream από συμβατές εφαρμογές στο κινητό/τάμπλετ/chrome στον υπολογιστή. Προς πληροφόρηση σου το amazon prime δεν στριμάρει στο chromecast.

Το Amazon Fire Stick έχει το πλεονέκτημα ότι έχει φορτωμένο το οικοσύστημα του Amazon, δηλαδή βασικά το amazon prime video & amazon music. 

Ενδεχομένως να σου έκανε καλύτερα ένα Xiaomi Mi Box, έχει δική του μνήμη, μπορείς να περάσεις εφαρμογές χειροκίνητα ή από το store και έχει ενσωματωμένο chromecast.

Καινούριο

Μεταχειρισμένο

Με βόλεψε περισσότερο από το chromecast.

Δημοσ.

Το άμαζον είναι καλύτερο. Παίρνει κ κοντι κ άλλα πρόσθετα, παίρνει αναβαθμίσεις, δουλεύει κ με αλεξα αν έχεις. Για το chromecast θες κινητό ή ταμπλετ κ κάνει απλά μιρορ.

Δημοσ.

Το amazon prime video και το amazon music ειναι δωρεαν απο τη στιγμη που θα παρω το stick ή ειναι με συνδρομη; Επισης θα πρεπει να φτιαξω λογαριασμο στο amazon και να βαλω διευθυνση, τηλεφωνο, καρτα για να μπορω να συνεχισω;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Stef Papa είπε

Το amazon prime video και το amazon music ειναι δωρεαν απο τη στιγμη που θα παρω το stick ή ειναι με συνδρομη; Επισης θα πρεπει να φτιαξω λογαριασμο στο amazon και να βαλω διευθυνση, τηλεφωνο, καρτα για να μπορω να συνεχισω;

Όχι φυσικά δεν είναι δωρεάν. Απλά με μια συνδρομή έχεις κακ βίντεο κ μουσική. Εγώ τκ έβαλα ένα τρίμηνο που το είχαν στο 1 ευρω. Μα δεν είναι υποχρεωτικά αυτά. Νετφλιξ, και κοντι και είσαι κομπλέ

Δημοσ.

Κι εγω για αυτο το θελω κυριως netflix και youtube, η τελευταια απορια μου ειναι αμα ειναι υποχρεωτικο να φτιαξεις λογαριασμο που να βαλεις και πιστωτικη γιατι δεν χρησιμοποιω ποτε πιστωτικη για αγορες μεσω ιντερνετ.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Stef Papa είπε

Κι εγω για αυτο το θελω κυριως netflix και youtube, η τελευταια απορια μου ειναι αμα ειναι υποχρεωτικο να φτιαξεις λογαριασμο που να βαλεις και πιστωτικη γιατι δεν χρησιμοποιω ποτε πιστωτικη για αγορες μεσω ιντερνετ.

Λογαριασμο αμαζον χρειαζεται, πιστωτικη φυσικα και οχι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...