leros2004 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, overpower είπε Ναι και στα 2. Λογικα μαγνητικα ανοιγει το τζαμι μπροστα? @lionheart75 Το memory card reader ειναι στα αριστερα του front io. Θα πηγαινα οφθαλμιατρο στην θεση σου Αυτά παθαίνεις όταν διαβάζεις την περιγραφή του eshop Αν και για dvd drive διατηρώ τις επιφυλάξεις μου
lionheart75 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, overpower είπε Ναι και στα 2. Λογικα μαγνητικα ανοιγει το τζαμι μπροστα? @lionheart75 Όχι, κουμπωτό είναι ολόκληρο το μπροστινό panel με το τζάμι. Το τραβάς προσεκτικά και ξεκουμπώνει όλο, μαζί με τις γρίλιες εισαγωγής του αέρα. Δεν μπορεί να πάρει dvd drive. Αριστερά είναι το card reader στο front io καθώς επίσης έχει 2xusb 2.0 αριστερά και 2xusb 3.0 δεξιά στο front io. Όπως προανέφερα δεν είναι κακό σε αυτά τα χρήματα, όμως μην περιμένετε τίποτα το ιδιαίτερο. Τίμιο θα το χαρακτήριζα και ότι πρέπει για δεύτερο σύστημα που θέλεις να φαίνεται και όμορφο. Εγώ του έχω βάλει και 2 rgb μαγνητικές λεντοταινίες της depcool και το αποτέλεσμα έχει βγει πολύ καλό μιας και εκεί έχω σύστημα AM3 που δεν έχει τις νέες φουτουριστικές μητρικές με led. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2019 από lionheart75
argosixna Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 34 με μεταφορικα? Εγω το βλεπω στα 30.90 για παραλαβη
HouZer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Η τιμή για παραλαβή από το κατάστημα ειναι 30.90. Παρατηρώ καιρό οτι όταν ανεβαίνει μία προσφορά απο eshop.gr υπάρχει μια συγχηση στον τίτλο και στην τιμή για το αν αποτελεί προσφορά, λόγω των μεταφορικών, ενώ αντίστοιχα σε προσφορές αλυσίδων ή skroutzoμαγαζων δεν αναφέρεται καν. Ως κατοικος επαρχίας, για εμενα είναι πιό εύκολη η πρόσβαση σε ενα καταστημα eshop παρά σε κάποιες αλυσίδες που δεν έχουν υποκατάστημα κοντά μου, οπότε θεωρώ πιο σωστό στον τίτλο να αναγράφεται η τιμή χωρίς μεταφορικά, μιας και δεν μένουμε όλοι αθήνα ώστε να έχουμε όλες τις επιλογές από καταστήματα αλυσίδων, 4
leros2004 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Το κακό είναι ότι δεν περιλαμβάνει κανένα ανεμιστήρα
Sheogorath Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Τελικά είναι πλεξι; Όχι τζαμί; Στα κομμάτια να πάει η περιγραφή του εσοπ δηλαδή.
Doubt Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, HouZer είπε Παρατηρώ καιρό οτι όταν ανεβαίνει μία προσφορά απο eshop.gr υπάρχει μια συγχηση στον τίτλο και στην τιμή για το αν αποτελεί προσφορά, λόγω των μεταφορικών, ενώ αντίστοιχα σε προσφορές αλυσίδων ή skroutzoμαγαζων δεν αναφέρεται καν. Συμφωνώ Ορίστε και το δίκτυο https://www.e-shop.gr/eshoppoints το "κεντρικές περιοχές" που κολλάει;
foniki_melitzana Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε Τελικά είναι πλεξι; Όχι τζαμί; Στα κομμάτια να πάει η περιγραφή του εσοπ δηλαδή. πάντως, και η περιγραφή του https://www.supercase.gr/product/supercase-mirror-series-mi06a-case/ μιλάει για tempered glass μπροστά και στο πλάι.
lionheart75 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, foniki_melitzana είπε πάντως, και η περιγραφή του https://www.supercase.gr/product/supercase-mirror-series-mi06a-case/ μιλάει για tempered glass μπροστά και στο πλάι. Είπα και παραπάνω ότι δεν είναι tempered αλλά ακρυλικό. Το κουτί το έχω. Και εγώ την πάτησα αρχικά και το αναφέρω για να ξεκαθαριστεί το τοπίο. Κακώς αναφέρεται και στην σελίδα του κατασκευαστή ως tempered, είναι παραπλάνηση. 1
@topos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, lionheart75 είπε Όχι, κουμπωτό είναι ολόκληρο το μπροστινό panel με το τζάμι. Το τραβάς προσεκτικά και ξεκουμπώνει όλο, μαζί με τις γρίλιες εισαγωγής του αέρα. Δεν μπορεί να πάρει dvd drive. Αριστερά είναι το card reader στο front io καθώς επίσης έχει 2xusb 2.0 αριστερά και 2xusb 3.0 δεξιά στο front io. Όπως προανέφερα δεν είναι κακό σε αυτά τα χρήματα, όμως μην περιμένετε τίποτα το ιδιαίτερο. Τίμιο θα το χαρακτήριζα και ότι πρέπει για δεύτερο σύστημα που θέλεις να φαίνεται και όμορφο. Εγώ του έχω βάλει και 2 rgb μαγνητικές λεντοταινίες της depcool και το αποτέλεσμα έχει βγει πολύ καλό μιας και εκεί έχω σύστημα AM3 που δεν έχει τις νέες φουτουριστικές μητρικές με led. Το "card reader" είναι σε USB 2.0 (aka ~35mb/s) η σε USB 3.0?
lionheart75 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, @topos είπε Το "card reader" είναι σε USB 2.0 (aka ~35mb/s) η σε USB 3.0? Δεν έχει τύχει να το δοκιμάσω ποτέ μιας και έχω άλλο card reader που με βολεύει περισσότερο. Τώρα όμως είναι ευκαιρία να το δοκιμάσω. :) 1
foniki_melitzana Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, lionheart75 είπε Είπα και παραπάνω ότι δεν είναι tempered αλλά ακρυλικό. Το κουτί το έχω. Και εγώ την πάτησα αρχικά και το αναφέρω για να ξεκαθαριστεί το τοπίο. Κακώς αναφέρεται και στην σελίδα του κατασκευαστή ως tempered, είναι παραπλάνηση. κυρίως για την περιγραφή του e-shop μίλαγα. Εδώ τα λέει λάθος ο κατασκευαστής. Μιας και το έχεις, και απ'ότι βλέπω έχεις και την wraith της coolermaster, τι fit κάνει; Βρίσκει στο πλαϊνό; Γιατί ο κατασκευαστής λέει 160mm, η wraith απ'ότι βλέπω είναι 160.5 και η δική μου ψύκτρα είναι στα 161mm 😛
eldim69 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω αγοράσει σε παλιότερη προσφορά 10+ τέτοια. Αρνητικά: Η λαμαρίνα είναι πολύ μαλακή σε φάση που δεν μπορείς να βάλεις δύναμη για να βιδώσεις τα ανεμιστηράκια. Το πλαϊνό είναι ακρυλικό και μάλιστα αρκετά κακής ποιότητας. Δεν έχει card reader έχει μόνο τις τρύπες. θετικά: Από μακριά και μέχρι το ακριλικό να γεράσει ή γδαρθεί είναι πανέμορφο. Η τιμή είναι ελκυστικότατη. Έστησα πάνω από 10 pc, όταν τελείωσα δεν είχα κοπεί πουθενά. ΥΓ.1 Για να στερεωθεί ο 3,5 δίσκος σας χρησιμοποιήστε το thumb screw που έχει μέσα στο σετ με τις βίδες, αλλιώς σε πιθανή βλάβη θα πρέπει να αφαιρεθεί το PSU. ΥΓ.2 Τα ίδια έγραψα σαν review στο eshop και λογοκρίθηκαν ..... σε λογαριασμό που έχει πάνω απο 2000€ τζιρο με τιμολόγιο. Αυτό να να ξέρεται πόσο να υπολογίζεται τα review στο site τους ΥΓ3 Σήμερα προτίμησα να πάρω 5 από αυτά https://www.e-shop.gr/case-supercase-mars-series-mar01a-p-PER.644788 αν υπολογίσουμε τα 3 led ανεμιστηράκια βγαίνει φτηνότερα και έχει και πλαϊνό Tempered 41 λεπτά πριν, Panos_G2 είπε Με Atx μητρικη πως τα παει ρε παιδια; Ακόμα και κάτι FM1 FULL ΑΤΧ που έβαλα μπήκαν, όχι άνετα αλλά κανένα πρόβλημα, έχει extra μέσα στο σετ με τις βίδες για να πας στα 9 riser 17 ώρες πριν, periklisn είπε Παιδιά 2 ερωτήσεις για αυτούς που το έχουν. 1. DVD παίρνει μπροστά; 2. Έχει card reader; όχι δεν παίρνει dvd, δεν ανοίγει πορτάκι, έχει μια ψευτο-θέση εκεί αλλά μάλλον είναι για άλλο κουτί που έχει το ίδιο σασί Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από eldim69 2
Doubt Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, eldim69 είπε Δεν έχει card reader έχει μόνο τις τρύπες. Μήπως παίρνει κέρματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις