Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Doubt είπε

Να συμπληρωσω: Συνηθως 38€ το "αλλου". Το 44 η μεγιστη.

2019-06-09_1144

Προσθηκη

34.90 εδω ο ανταγωνισμος αμεσα διαθεσιμο. Ειναι προσφορα αλλα οχι τοσο "χτυπητη".

• Like 3
Δημοσ.

Σωστός σε όλα.

Πέρα από προσφορά, το βρίσκω και του γούστου μου σαν εμφάνιση, παρόλο που πλέον είμαι σε NUC φάση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

35 περίπου ευρώ, λίγο λιγότερο, το πήρα πριν ~2 μήνες και εκεί πρέπει να είναι η τιμή του. Τίμιο σε αυτά τα χρήματα αλλά μέχρι εκεί, για δεύτερο pc δηλαδή.

Το τζάμι μπρος και πλάι είναι ακρυλικό, όχι tempered glass.

Για μένα δεν είναι προσφορά να τρέξεις αν και στην πράξη υπάρχει κέρδος 10%.

Όποιος βέβαια ψάχνει κουτί και δεν έχει απαιτήσεις, είναι τίμιο. 

Υπόψη είναι μικρό με περιορισμένο χώρο και για cable management αν και το πλαϊνό έχει εξόγκωμα για αυτό τον σκοπό. 

Για του λόγου το αληθές:

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 4
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Να συμπληρωσω: Συνηθως 38€ το "αλλου". Το 44 η μεγιστη.

2019-06-09_1144

Προσθηκη

34.90 εδω ο ανταγωνισμος αμεσα διαθεσιμο. Ειναι προσφορα αλλα οχι τοσο "χτυπητη".

+ μεταφορικα φίλε, δεν μένουμε όλοι Αθήνα. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sokelas είπε

Mαζί με τα μεταφορικά δεν αξίζει. Μόνο όσοι το παραλάβουν από κατάστημα.

• Moderators
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, sokelas είπε

Ουτε κοντα σε ισοπ, μην συγκρινουμε τιμη με παραδοση με τιμη παραλαβης απο καταστημα. Συγκρινα παραλαβης απο καταστημα με παραλαβη απο καταστημα. Να βαλουμε 34€ στον τιτλο; Μαζι σου. Δικιο εχεις. Παντα βαζουμε τελικες με μεταφορικα. Το αλλαζω. Εβαλα για κεντρικες περιοχες, σε ιδιαιτερες εχει και εξτρα χρεωση υποψιν. 

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ μαζί σου φίλε, ωστόσο άλλο ένα κατάστημα και άλλο 50+, και χωρίς να θέλω να διαφήμισω το e-shop, δεν είμαι και fan του. 

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sokelas είπε

Συμφωνώ μαζί σου φίλε, ωστόσο άλλο ένα κατάστημα και άλλο 50+, και χωρίς να θέλω να διαφήμισω το e-shop, δεν είμαι και fan του. 

Δεν καταλαβαινω μαλλον τι θες να πεις. Τι 50+; Μονο 2 καταστηματα το εχουν σκρουτζ, επομενως δεν μπορουμε ΚΑΝ να μιλησουμε για ανταγωνισμο, η τιμη θα ηταν πολυ πιο κατω αν το ειχαν οχι 50 που λες, αλλα εστω 10 μαγαζια.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Δεν καταλαβαινω μαλλον τι θες να πεις. Τι 50+; Μονο 2 καταστηματα το εχουν σκρουτζ, επομενως δεν μπορουμε ΚΑΝ να μιλησουμε για ανταγωνισμο, η τιμη θα ηταν πολυ πιο κατω αν το ειχαν οχι 50 που λες, αλλα εστω 10 μαγαζια.

Είπες δεν μένουμε όλοι κοντά σε εσοπ, είχα πριν πει το ίδιο για Αθήνα. Και απλά σου εξήγησα φιλικά ότι δεν είναι το ίδιο ένα κατάστημα στην Αθήνα, και 50+ καταστήματα εσοπ σε όλη την Ελλάδα. 

• Moderators
Δημοσ.

Υποκαταστηματα λες. Οκ, τωρα σε καταλαβα. Δεν αφορα το θεμα μας ομως μια τετοια κουβεντα, αλλα θα σου πω πως παντα βαζουμε τιμη με μεταφορικα στους τιτλους ακομα και για μαγαζια που εχουν τριπλασια ποιντς και απο το ισοπ. Γιατι ετσι και αλλιως μικρο υποσυνολο ειναι ο αριθμος των ανθρωπων που ειναι τοσο κοντα που τους βγαινει "φτηνοτερα" (χρημα+κοπος) απο 3€ να πανε να το παρουν απο εκει, ειτε ειναι ισοπ με τα ποιντς και σε μικρες πολεις ειτε το οποιο μαγαζι Αθηνας που ειναι σε μια πολη 4+ εκατομμυριων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

30 ευρω το χα πάρει από msystems. Δεν θα το λέγα προσφορα

Το αγόρασα επειδή διάβαζα στο eshop ότι έχει tempered glass αλλά δεν ισχύει, έχει plexi glass 

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, periklisn είπε

Παιδιά 2 ερωτήσεις για αυτούς που το έχουν. 

1. DVD παίρνει μπροστά;

2. Έχει card reader;

Εγω δεν τον έχω, αλλά έχω την όραση μου.

Όχι και στα δύο σου ερωτήματα  

• Sad 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, periklisn είπε

Παιδιά 2 ερωτήσεις για αυτούς που το έχουν. 

1. DVD παίρνει μπροστά;

2. Έχει card reader;

Ναι και στα 2. Λογικα μαγνητικα ανοιγει το τζαμι μπροστα? @lionheart75

3 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Εγω δεν τον έχω, αλλά έχω την όραση μου.

Όχι και στα δύο σου ερωτήματα  

Το memory card reader ειναι στα αριστερα του front io. 

Θα πηγαινα οφθαλμιατρο στην θεση σου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...