Προς το περιεχόμενο

Greedfall [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει μια αισχρή μουσταρδίλα το παιχνίδι, θέλει οπωσδήποτε το παρακάτω preset για να έρθει στα ίσια του. Επίσης έχει ένα τόνο film grain και δεν υπάρχει επιλογή να κλείσει. Τα κακά facial animations κάνουν μπαμ δυστυχώς, αλλά μπορεί να αξίζει σαν story.

http://sfx.thelazy.net/games/preset/10892/

• Super Moderators
Δημοσ.

H ιστορία μέχρι στιγμής δείχνει καλή. Και σε αρκετά σημεία έχει επιλογές προς ποια πλευρά θα κινηθείς.

Δεν το έχω δει πολλές ώρες, βέβαια. 

Έχει, βέβαια (όχι στο hard) ένα χοντρό exploit που πρέπει να το φτιάξουν οπωσδήποτε.

Υ.Γ. Εφόσον ισχύει ένα από τα κουπόνια που είδα, βγαίνει 36 στο 2GAME, αν είναι θέμα η τιμή.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Kαλό είναι.

Έχει και κάποια θέματα, βέβαια (λ.χ. στο normal οι μάχες καταλήγουν πολύ νωρίς εύκολες, και η ανάπτυξη του χαρακτήρα δεν δείχνει να έχει καθοριστική σημασία), και οι εχθροί δεν είναι ακριβώς διάνοιες.

Όμως, έχει μεγάλο κόσμο, μπόλικα μυστικά και sub quests για όποιον του αρέσει να ξεψαχνίζει το περιεχόμενο, και αρκετές επιλογές στους διαλόγους -βέβαια, δεν ξέρω πόσο αυτά επηρεάζουν στην πορεία, πάντως ως εκεί που έχω δει ψήνεται σύγκρουση μεταξύ δύο -τουλάχιστον- φατριών και αποφάσεις με ποιους θα συνταχτεί ο πρωταγωνιστής.

Επίσης, ένα θετικό που είδα (και μου θύμισε το Torment, χωρίς βέβαια να κάνω συγκρίσεις πέρα από το επίπεδο των μηχανισμών), είναι πως, αν αναπτύξεις αρκετά το charisma και το intuition, παίζει να βγάλεις μεγάλο μέρος αν όχι όλη την κεντρική ιστορία πρακτικά αναίμακτα.

Λιγοστοί οι companions, ως τώρα, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς μπορείς να επικεντρωθείς σε αυτούς. Κι έχουν αρκετά εκτενή προσωπικά quests.

Μια χαρά είναι, για την κατηγορία του, θα έλεγα.

• Like 5
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ειναι ενας αξιοπρεπης Dragon Age Inquisition κλωνος. Ειχα παιξει και το Technomancer απο αυτο το studio αλλα δεν με κερδισε, ηταν πολυ "αδειο". Αυτο ειναι ωραιο για να περναει η ωρα και να γεμιζει ο χρονος μας μεχρι τα επερχομενα Dragon Age, Cyberpunk

Στις 13/9/2019 στις 9:48 ΠΜ, Snoob είπε

Επίσης, ένα θετικό που είδα (και μου θύμισε το Torment, χωρίς βέβαια να κάνω συγκρίσεις πέρα από το επίπεδο των μηχανισμών), είναι πως, αν αναπτύξεις αρκετά το charisma και το intuition, παίζει να βγάλεις μεγάλο μέρος αν όχι όλη την κεντρική ιστορία πρακτικά αναίμακτα.

ακριβως αυτο σκεφτομουν και εγω! Αν και δεν νομιζω να γλυτωσω την μαχη παρολαυτα οντως μ'αρεσει που υπαρχει ως επιλογη

Δημοσ.

μπορεις να αποφύγεις αρκετα, αλλα τη μαχη δε τη γλιτωνεις σιγουρα, εχει πολλες.

το παιχνιδι ειναι σοβαρό βήμα μπροστά για την Spiders που ξεφεύγει από τους τιτλους του 6 και παει ενα σκαλι πιο πανω επιτελους. Απεχει πολυ από το να ειναι παιχνιδαρα και εχει πολλα θεματα ακομα (με βασικότερο το απαραδεκτο backtracking σε παααρα πολλα quests, αλλα και την τρελή ανακύκλωση περιοχων και μοντελων αλα Dragon Age 2)

Δημοσ.

Μόλις το τελείωσα πολύ ενδιαφερων για εμένα θυμήθηκα το fable δυστυχώς πολύ νωρις φτάνεις στο να έχεις δυνατά όπλα όπως και πανοπλίες που ουσιαστικά από την μέση και μετά δεν χρειάζεται καν να ασχολησε άσχετα με το level σου,  το story φοβερο και τα side quest ουσιαστικά για την πλοκή και βοηθούν στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Παιχνίδι το οποίο δυστυχώς δεν είναι αυτό που δείχνει( γιγάντιοι εχθροί και εντυπωσιακοί) αλλά σε κρατάει χαλάρωσω χωρίς να ιδρώσεις και παίζεται χαλαρα και άνετα αλλά όχι βαρετά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...