Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Koeman είπε

Για να λάβω σοβαρά υπ'όψην την άποψη κάποιου θα πρέπει να συνοδεύεται με επιχειρήματα. Μηνύματα τύπου "θα πάει άκλαφτο" φέρνει κάτι σε προφητεία του Μήτσου από τα Μέθανα, δεν μπορώ να ξέρω το background του καθενός όπως δεν ξέρεις κι εσύ το δικό μου (και δεν είσαι και υποχρεωμένος φυσικά), τα γραφόμενα κρίνω και όχι το ποιόν των ανθρώπων. Έπρεπε να απαντήσω συγκεκριμένα, σε αυτό έχεις δίκιο γιατί κάποιοι άλλοι χρήστες κατέθεσαν την άποψή τους και 2 σκέψεις που την υποστηρίζουν και δεν αναφέρομαι σε αυτούς. 

H facebook δεν έφτασε τυχαία εκεί που είναι σήμερα και όταν μιλάμε για επενδύσεις οικονομικών και ανθρωπίνων πόρων δεν νομίζω να πηγαίνουν στα χαμένα. Προκαταβάλλεις πάντως και εσύ ότι θα είναι "πατάτα", καθίστε να το δούμε και μετά κρίνουμε.

Δεν βλέπω το συμφέρον κάποιου χρήστη (ή έστω την χρησιμότητα) να πάρει crypto από μία ιδιωτική εταιρεία με χάλια φήμη (σε privacy και άλλα πόσα) που ουσιαστικά θα "κόβει" όσα νομίσματα θέλει και όποτε θέλει. Άμα αυτό το πρότυπο άρεσε στον κόσμο κάτι Ripple κτλ θα πηγαίνανε καλύτερα.

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...