ethereum Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) καλό καί γρήγορα , θα έχουμε ένα λόγο να μπούμε στο Facebook , να βρούμε και άλλους τρόπους συναλλαγής , στην Κίνα οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν τραπεζικούς λογαριασμούς χρησιμοποιούν εφαρμογές , μπορεί και το ινσόμνια που έχει χιλιάδες κόσμο να δημιουργήσει το insomniac ένα crypto να χρησιμοποιούμε μεταξύ μας Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2019 από ethereum
fylatos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, chek2fire είπε Προσωπικά πιστεύω ότι θα έχουν προβλήματα με την αμερικάνικη νομοθεσία. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει κράτος την έκδοση χρήματος σε τρίτους έτσι απλά. Το bitcoin έχει επιβιώσει γιατί δεν υπάρχει μια κεντρική αρχή η ένας κεντρικό server για να κινηθεί ένα κράτος εναντίον του. Στην περίπτωση του facebook έχουμε ξεκάθαρα έκδοση και διαχείριση ενός ψηφιακού νομίσματος Λογικά μπορούν αν το συνδέσουν με ένα commodity που είναι regulated πχ την μετοχή τους. Δηλαδή είναι IOU έναντι της μετοχής τους ή μιας εγγυητικής από την Bank of America ότι έχουμε αυτό το Χ ποσό σε δολλάρια. Ουσιαστικά IOU με αντίκρυσμα σε ευρώ ή δολάριο. Μόνο του με την καμία. FIAT ή μη δεν πρόκειται να επιτραπεί.
Agony Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, ntguitar είπε Είμαι πολύ μπροστά από την εποχή μου τελικά...Το είχα προφητέψει σε πρόσφατο άρθρο μου σε αγγλικό επιστημονικό περιοδικό.Μπραβο μου! Σε καταλαβαινω απολυτα και εγω ετσι κανω αυτοθαυμαζομαι . Συνήθως στον καθρέπτη αλλα οκ και το Ινσομνια καθρέπτης τις κοινωνίας ειναι , οποτε οκ. Μπραβο μου και μενα με αγαπώ. 1
zio10 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, ntguitar είπε Είμαι πολύ μπροστά από την εποχή μου τελικά...Το είχα προφητέψει σε πρόσφατο άρθρο μου σε αγγλικό επιστημονικό περιοδικό.Μπραβο μου! Υπάρχει λινκ για το άρθρο ή δεν γίνεται να το δει οποιοσδήποτε;
ntguitar Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Ναι βέβαια απλά κάποιες ώρες πρέπει να ξεκουράζομαι και δεν μπορώ να είμαι online 24 ώρες το εικοσιτετράωρο...συγνώμη!
Agony Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, ntguitar είπε Ναι βέβαια απλά κάποιες ώρες πρέπει να ξεκουράζομαι και δεν μπορώ να είμαι online 24 ώρες το εικοσιτετράωρο...συγνώμη! Οι θεοι δεν ζητανε συγνωμη. 1
Thessgr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Αν κάποια στιγμή μπείτε στο fb και δείτε τη cpu του υπολογιστή σας καρφωμένη στο 100% ή δείτε τη μπαταρία του κινητού να αδειάζει στο μισό χρόνο από ο,τι πριν μην σας φανεί παράξενο. Hashing κάνετε για τον Μαρκ!!! 😉😉
nhzt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 10 ώρες πριν, fytotech είπε Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί με κρυπτονομίσματα αλλά το να έχει ένα κρυπτονόμισμα, έναν τέτοιο κολοσσό από πίσω, δεν μπορεί παρά να είναι καλό. Ένα μικρό ποσό, θα το επενδύσω πάντως. Όχι κάτι που θα με καταστρέψει οικονομικά αν το χάσω προφανώς. 8 ώρες πριν, deafman είπε Δεν ειμαι σιγουρος αν εχει νοημα να επενδυσεις σε κατι που θα εχει σταθερη τιμη... Δεν θα έχει σταθερή τιμή, έτσι όπως το εννοείς αλλά σχετικά σταθερή, όπως το γράφει. Οταν λέει περιορισμένη μεταβλητοτητα αυτό εννοεί και είναι κάτι που θα εκτιμηθεί περισσότερο απο αυτούς που δεν θέλουν μεγάλα ρίσκα. Πάντως η καλύτερη στιγμή για να επενδύσεις σε κάτι είναι η αρχική αξία. Αν φυσικά μπορέσεις να αγοράσεις στην αρχική τιμή... διότι στο crypto της FB θα θελήσει να επενδύσει όλος ο πλανήτης... Κατι ξερουν αυτοί... Ίδωμεν.
Dead_Poet Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Οτιδήποτε είναι εκτός τραπέζης είναι αποδεκτό.. και σε λίγο καιρό που θα μπουν και στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης τα κρυπτό γενικά τότε θα γελάσω με το τραπεζικό σύστημα..
spectaculator Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Θα έχει πολύ ενδιαφέρον! Το FB με την τόσο ευρεία βάση χρηστών του και με ένα μεγάλο τμήμα της να χαρακτηρίζεται από αφέλεια, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πόσοι θα το υιοθετήσουν απλά επειδή θα είναι του FB.
Koeman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Έχουμε έναν τεχνολογικό και οικονομικό κολοσσό που ετοιμάζει ένα εγχείρημα και έρχεται ο Μήτσος Σταλεγαεγώ από τα Μέθανα στο ινσομνια να το ισοπεδώσει σε 2 γραμμές και να προβλέψει και το μέλλον. Αθάνατε έλληνα, όλα τα ξέρεις. 1
jmirko15 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Koeman είπε Έχουμε έναν τεχνολογικό και οικονομικό κολοσσό που ετοιμάζει ένα εγχείρημα και έρχεται ο Μήτσος Σταλεγαεγώ από τα Μέθανα στο ινσομνια να το ισοπεδώσει σε 2 γραμμές και να προβλέψει και το μέλλον. Αθάνατε έλληνα, όλα τα ξέρεις. Έχεις ασχοληθεί με crypto; Γιατί κάποια άτομα που διαβάζω εδώ μέσα το κάνουν εδώ και χρόνια και ξέρουν 5-10 πράγματα παραπάνω από τον Μήτσο Σταλεγαεγώ από τα Μέθανα που χαίρεται με κάθε πατάτα που πάει να του πλασάρει ο κάθε "τεχνολογικός και οικονομικός κολοσσός".
DemisAnd Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Έχουν ξεκινήσει ήδη διαφήμιση στο Facebook εδώ και κάτι μέρες.
Koeman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, jmirko15 είπε Έχεις ασχοληθεί με crypto; Γιατί κάποια άτομα που διαβάζω εδώ μέσα το κάνουν εδώ και χρόνια και ξέρουν 5-10 πράγματα παραπάνω από τον Μήτσο Σταλεγαεγώ από τα Μέθανα που χαίρεται με κάθε πατάτα που πάει να του πλασάρει ο κάθε "τεχνολογικός και οικονομικός κολοσσός". Για να λάβω σοβαρά υπ'όψην την άποψη κάποιου θα πρέπει να συνοδεύεται με επιχειρήματα. Μηνύματα τύπου "θα πάει άκλαφτο" φέρνει κάτι σε προφητεία του Μήτσου από τα Μέθανα, δεν μπορώ να ξέρω το background του καθενός όπως δεν ξέρεις κι εσύ το δικό μου (και δεν είσαι και υποχρεωμένος φυσικά), τα γραφόμενα κρίνω και όχι το ποιόν των ανθρώπων. Έπρεπε να απαντήσω συγκεκριμένα, σε αυτό έχεις δίκιο γιατί κάποιοι άλλοι χρήστες κατέθεσαν την άποψή τους και 2 σκέψεις που την υποστηρίζουν και δεν αναφέρομαι σε αυτούς. H facebook δεν έφτασε τυχαία εκεί που είναι σήμερα και όταν μιλάμε για επενδύσεις οικονομικών και ανθρωπίνων πόρων δεν νομίζω να πηγαίνουν στα χαμένα. Προκαταβάλλεις πάντως και εσύ ότι θα είναι "πατάτα", καθίστε να το δούμε και μετά κρίνουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα