Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Όπως γράφω παραπάνω ψάχνω για μπαγκαζιερα οροφής για το opel corsa  (1,4 ). Ψάχνω κάτι οικονομικό value for money αλλά όχι και την πιο απλή. Eπισης τι μπάρες προτείνεται ώστε να μην εχω θόρυβο κατά την κίνηση του οχήματος (πλαστικές -αλουμινίου κλπ). Οι Ελληνικές εταιρίες είναι καλές;

Αν κάποιος έχει δοκιμασμένη κάποια ας προτείνει. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα μπάρες+βάσεις με 85€, αλουμινίου και αεροδυναμικές. Ακούγεται ένα ελαφρύ φύσημα αλλά όχι κάτι παραπάνω. Εμένα με ενοχλεί πάντως και τις έβγαλα. Θα τις βάζω μόνο όταν θα χρειάζομαι την μπαγκαζιέρα (σκεφτόμουν να τις έχω μόνιμα για να μην έχω το βάλε-βγάλε αλλά όπως προείπα με ενοχλεί ο ήχος που κάνουν).

Οι τιμές για το δικό μου μοντέλο (opel zafira) ξεκινούσαν από 65€. Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο θα αγόραζα αυτές αφού έδωσα τα παραπάνω λεφτά για τις πιο "καλές" με το σκεπτικό να τις έχω μόνιμα πάνω κάτι που δεν έγινε όμως. Φαντάζομαι οι πιο απλές μπάρες κάνουν περισσότερο θόρυβο που όμως λογικά το συνηθίζεις αφού βλέπω αρκετά αμάξια να κυκλοφορούν με μόνιμα φορεμένες μπάρες.

Μπαγκαζιέρα θα δανειστώ από συγγενή που πρόσφατα αγόρασε. Δεν χρειάστηκε ακόμα (θα τη χρειαστώ τέλος του μήνα για μια εκδρομή) οπότε δεν έχω άποψη ποια να πάρεις,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...