Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ssd; samsung 850 evo 250gb

panos0100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά,  νομίζω ότι ο δίσκος μου ο ssd έχει κάποιο πρόβλημα, όταν πάω να παίξω κάποιο παιχνίδι, το πατάω άλλα δεν ξεκινάει μένει στις διεργασίες του επεξεργαστή θα πρέπει να ξανά πατήσω για να τρέξει,  επίσης όταν σβήνω τον υπολογιστή κάποιο σκουπίδι μένει στις διεργασίες και κάνει αναγκαστικό τερματισμό. Έχω κάνει επαναφορά με clone που είχα γιατί νόμιζα ότι είχα κάποιο ιο, άλλα πάλι τα ίδια το σύστημα είναι καθαρό έκανα scan με το malwere bytes και άλλα προγράμματα άλλα δεν βρίσκει τίποτα,  τα παιχνίδια που είναι στον άλλον δίσκο τον μηχανικό  παίζουν με την πρώτη, το πρόβλημα άρχισε από χτες βράδυ,  επίσης και οι ταχύτητες του ssd είναι μειωμένες βλέπω και γενικά ο υπολογιστής λίγο σέρνεται, πως μπορώ να δω αν έχει σφάλματα ο ssd;  

as-ssd-bench Samsung SSD 850  9.6.2019 10-03-00 πμ.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δώσε μια φωτο απο το hd sentinel αλλα απο τα νουμερα δεν φαινεται να χει προβλημα ο δισκος. Αν εχεις χρονο κάνε μια καθαρή εγκατάσταση των windows και δες αν λυθηκαν τα προβλήματά σου.

Ελεγξε το και με την τελευταια εκδοση του προγραμματος να δεις αν σου βγάζει τα ιδια, αλλα οπως βλεπεις δεν ειναι προβλημα του δισκου/καλωδιου οποτε κοιτας αλλου για τα προβληματα σου.

Μπορει να ναι χιλια δυο πράγματα, απο μητρική μέχρι και θεμα software απο κάποιο προγραμμα που εγκαθιστάς, drivers ή update των windows. Θα πρεπει να κάνεις δοκιμες. Δοκιμασε αν θες και windows 10 ή κάποια Linux διανομη να δεις αν το προβλημα εμφανιζεται και εκει.

Μεχρι τωρα ολα επαιζαν στα 7 απο το πρωι μεχρι το βραδυ τι  αλλαξε, τελος παντων θα κανω δοκιμες να δουμε που ειναι το προβλημα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...